ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • valentina
    07. Kolovoz 2019. 08:06

Jutro cure, konacno vas jucer navecer stigla s citanjem,bila sam malo odsutna kroz vikend, makar vam se ne javljam redovito ali procitam bas svaku stranicu, svaki post..
    Nadam se da ste sve dobro, ja sam malo nervozna pred danasnji pregled, nadam se da bude sve ok. 
    Ugl.cestitam novim curama i zelim uspjesne i ljjepe trudnoce,novootkrivenim deckicima i curkama, Angie zelim da cim prije i sve uspjesno prođe s kucom i jos mislim dvjema curama koje su spomenule da se uskoro sele. Svima nam zelim mirne trudnoce do kraja.
    Tinchi hrabra zeno zelim ti da nas sto prije razveselis jednim plusicem, naravno kad ti budes spremna.
    C1M4 zelim da ti nifty pokaze da nema uopce razloga za brigu!
    Anna kao sto cure kazu, ne gubi nadu, voljela bi da ti amnio pokaze da je tvoja bebica dobro.
    Grlim vas i ljubim sve😘
    E da, i sjecam se neko je spomenuo neku kavu u zg, nas clanica.. Jakoo mi se sviđa ideja, pa ako se jednom uspijemo dogovoriti, ja sam za👍😊

• AnnA
    07. Kolovoz 2019. 08:07

Cure, hvala na cestitkama i rijecima podrske. To jako puno znaci.
    Rekla je doktorica da najvjerojatnije nije cista trisomija (pod uvjetom da uopce je) jer bi tad vec doslo do spontanog, barem u vecini slucajeva tako bude. Spominjala je mozaik trisomiju 16. Tada plod prezivi ali se trisomija manifestira na razlicite nacine. Od asimetrije tijela, retardacije, nemogucnosti hranjenja (osim kroz cijevcicu) itd. 
    Na amnio idem 19.8 jer tada ce mi biti 16 tjedana.
    Radila sam nifty u ponedjeljak, jucer su me zvali. Vjerojatno bi i prekjucer da nije bio praznik. Znaci tjedan dana se ceka. 
    C1M4 u pravu si, ne isplati se stresirati. Nadam se da ce tebi doci dobar rezultat. A kao sto si i sama rekla, ako i bude los ne treba panicariti dok se ne napravi amnio. Gdje si radila nifty, i koji paket si uzela?
    Ostale cure, jos jesnom hvala sto brinete. Zelim vam puno srece na danasnjim pregledima. Nadam se da sada vise necu biti u zaostatku. Da cemo se redovito pratiti. Danas se vracam sa mini medenog mjeseca pa cu imati vise vremena :)
    I da, procitala sam na prijasnjim stranicama svakakve situacije sa svekrvama, obitelji itd. Razumijem vas u potpunosti. Mislim, dobri su oni meni, vole me itd. Ali tako me znaju iznervirati da je to strasno. Evo sad oko tog vjencanja sam stvarno pogubila zivce. A covjek bi ocekivao stediti ce me oko nekih stvari jer sam trudna. Ali dobro. To valjda tako mora biti.
    Saljem vam veliki zagrljaj

Grizli
    07. Kolovoz 2019. 08:09

Sretno na pregledu danas za sve koje ga imaju! 
    Anna cestitam na udaji i nadam se da ces dobiti najljepsi poklon u zivotu svoju bebu zivu i zdravu. Ne znam koja je pitala amino je kao 100% tocan nalaz jer kod te pretrage se radi kariogram bebe odnosno dobije se "slika" svakog gena posebno da se vidi da li je "ispravan", a kad se ovako sumnja na neku mutaciju onda se posebna paznja posveti tom paru. Nadam se da ce kariogram bebe biti savrsen!
    Stella vidim da si spomenula da te probada u bubregu. Jel imas jos koji simptom kad sumnjas na urino? Mene isto zadnjih dana zna probadat u podrucju bubrega, ali me zaboli i jajnik desni kad sjednem ili se dizem odnosno kad napnem misice trbusne. Ne znam nije mi ko da je u pitanju nesto urinarno jer mokrim jednako cesto i po kolicini normalno, mokraca normalne boje i mirisa. 

Omerta
    07. Kolovoz 2019. 08:46

Jutro!!! Vidi mene, jucer, danas i sutra na popisu..  Vidim sve imate bas termin, kod ove moje samo dodjes i cekas na red.
    Anna, cestitke i od mene na vjencanju, neka vam je sa srecom!!! Nadam se da ce amnio biti uspjesna i da cete nakon toga moci odahnuti. 🙏

Be the change you wish to see in the world.. 💚

C1M4
    07. Kolovoz 2019. 09:04

Anna tako i ja razmisljam i ocekujem najgore, a nadam se najboljem i ako je tako bog odlucio tko sam ja da sudim, sve je to s nekim razlogom🤗 isla sam u polikliniku Sunce i uzela sam na savjet ginekologice Nifty Standard, onaj sa spolnim kromosomskim poremecajima, a uzela sam ga kod njih iz razloga sto je nalaz za tjedan dana gotov i u slucaju visokog rizika za bilo koju trisomiju preko njih mogu icu besplatno u polikliniku Podobnik na amnio, a oni su koliko sam cula i citala navodno najpouzdaniji😊

ena10
    07. Kolovoz 2019. 09:04

Anna- čestitke i od mene🥳😊
    Nadam se da će amnio biti bolja, i da ćeš mirni spavati kasnije.. najgore što možeš, je sekirati se dok ne znaš potpuno kako stoje stvari! 🙏😘

Ostale sretno na pregledima, donesite nam lijepe vijesti! 😁😁

Aristea
    07. Kolovoz 2019. 09:05

Anna cestitam na vjencanju, neka imate dug, složan brak pun ljubavi. :) Zelim ti također da amnio pokaže dobre rezultate i da nema razloga za brigu. :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    07. Kolovoz 2019. 09:14

Jutro ekipa!!
    Anna cestitke na sklapanju braka, i zelim ti sve najbolje i najljepse pocevsi od nalaza amnio! 🥰
    Miki hvala na info!!

Lavica27
    07. Kolovoz 2019. 09:23

Lorija Evo me zove i zdrava. Još me noćas frkalo al danas sam Ko nova. Čak sam doruckovala i popila kavu :O
    Mikio joj hvala na info, baš idem baciti pogled iako nemam kaufland blizu!

C1M4
    07. Kolovoz 2019. 09:35

Mikio hvala za informaciju!😁😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.