ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    05. Kolovoz 2019. 18:12

Čestitke Angie!!! Baš mi je drago da vam se ovako brzo odvilo!
    Apropo epiduralne... Ja sam je imala na prvom porodu. Nisu mi vadili krv samo sam pričala sa anesteziologicom kolko se sjećam. Tu veliku iglu ni ne doživi jer samo želiš da bol ode,bar je meni tako bilo. Pred kraj poroda su mi smanjili (ide od 1-10 povećavanje jačine doze) na tipa 2-3 i imala sam nagon za izgon. Moja teorija je da se daje anestezija za vađenje zuba a ova bol je x puta jaca tako da... zašto trpiti ako imaš nizak prag boli. 
    Što se tiče carskog znam masu žena koje su nabrijane da si srede carski misleći da je to nešto super truper...ja samnrodila prirodno al odmah su mi maternicu operirali tako da imam i rez i reci cu vam da taj oporavak traje, to je operacija. Malu nisam dignula prvih 14, dana i sve je muž oko nje radio...

• Lala27
    05. Kolovoz 2019. 18:19

Ja sam operisala slijepo crijevo i znam kakav je to bol, još je tu na stomaku kao i kod carskog, samo malo više desno. I opet sam uvijek mislila da bih radije carski, jer sam se plašila porođaja, iako inače dobro podnosim bol. Ali sad kad sam trudna drugačije razmišljam i ne bih izabrala carski, da spavam i propustim sve, osim naravno ako bih morala na carski. Epidural mi je ok, ali kod nas se ne može dobiti tek tako, tako da ću najprije prirodno i iskreno jedva čekam, samo da se rodi bebica😍

• thinkpink1
    05. Kolovoz 2019. 18:30

Angie nek je sa srecom❣❣❣❣
    Lorija no frks. Nek posluzi svrsi🥰

Lavica27
    05. Kolovoz 2019. 18:30

Mislim da ima dvoje opcije,, ovisno o stanju rodilje, da te skroz uspavaju ili samo "umrtve" donji dio pa ti daju bebu cim je izvade. Ja sad nemam izbora,moram na carski a izabrala bih prirodno da mogu...     

Grizli
    05. Kolovoz 2019. 18:35

Angie yeeeeee... Sretno sa selidbom. Ja inace toliko volim selidbe da evo dodje mi da ti dodjem pomoc selit se i raspakiravat stvari. 😁 Ehheheh
    Odlican link za epi bas dobro da ja to malo proucim. Iako sam nekako si razmišljala da bi ju uzela naravno ako budem kandidat. Mislim da ipak nema potrebe se patiti radje da mi porod ostane u nekom pozitivnijem iskustvu. Kod zubara ja odmah trazim anesteziju. Punkcije recimo sam prošla bez anestezija igrom slucaja i oporavak mi je trajao puuuno duze l, a da ne govorim koliko sam bila izmucena nakon toga da su me zadrzali u dnevnoj bolnici iako je obicaj da se zene 1-2h nakon punkcije otpuste kući. Nemam nizak prag tolerancije, al dugotrajno trpljenje bolova mene izmuci ko da me neko izmasakrirao. Punkcije su trajale po 10 min ne znam kako onda po nekoliko sati izdrzat. Iskreno niie mi jasan taj naziv prirodni porod je rmeni se nekako cini da svaki porod je prirodni bar ga ja tako odzivljavam s obzirom da i meni neki znaju rec da nisam zatrudnila prirodno - e na to se nakostrijesim! Za carski se slazem skroz da nije lak, seka rodila na carski i oporavak joj je bio bas tezak. A vidila sam i prijateljici isto nakon carskog, cak nakon drugog joj se rana upalila pa morala natrag u bolnicu. 

• Lala27
    05. Kolovoz 2019. 18:36

Jeste, to je spinalna anestezija, kad se ništa ne osjeti u donjem dijelu, ali opet je taj oporavak zeznut, mada šta znam, mislim da je sve individualno. Moja kuma se porodila sa spinalnom i baš se brzo oporavila. Naravno, možda ću i ja morati na carski ako se npr beba ne okrene dobro ili tako nešto, ali da je sutra porođaj i da biram izabrala bih prirodno, što mi je prije bilo nepojmljivo 😄

samonezelje
    05. Kolovoz 2019. 18:46

Ej cure jel iskoristila koja u dm onaj neki poklon paket za trudnice? Jel znate jel to i sad za trudnicu i posle za bebu, ili samo jedno mozes iskoristit? 

Angie1205
    05. Kolovoz 2019. 18:47

Grizli slobodno ti dodjes 😂
    Imam osjecaj da ce mi jedan sleper trebat samo da sve plisance prevezem 🙈
    Cure su me jako ozbiljno shvatile i eno vec je vise od pola igracaka u vrecama od 120l 😂😂 i da...nastala panika jer vise nemam vreca u stanu a jos ima igracaka 😬
    Ja sam slike poskidala ove do kojih mogu (imam ih hrpu po stanu!) i neke sitnice...

Angie1205
    05. Kolovoz 2019. 18:48

Samozelje odes sad u dm i das im karticu za bodove o kazes da si trudnica i dobijes trudnicki paket a kad rodis jos podignes baby paket

Grizli
    05. Kolovoz 2019. 18:49

Angie placas mi u brokuli! 😂 Ja zbilja obozavam raspakiravat kutije i slagat stvari u ormare. To me sve frendice uvijek vrbuju da im pomognem. Da sam bar blize... 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.