ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    05. Kolovoz 2019. 16:12

Samojed ja sam ju prosli put primila, nisam imala u planu, al htjela sam da taj porod prode sto bezbolnije moguce fizicki s obzirom na to da mi je beba umrla. Mene nije boljelo jako kad su mi uvodili iglu, neugodno je, al nije prestrasno. Moguce je da se osjete trnci u nogama, kasnije bol u ledima itd. Dobije se papir za potpisati s popisom nuspojava. Ja ju ne zelim ovaj put jer zelim prirodan porod. Ona nekak utisava prirodni nagon za tiskanje i trudnove, pa tiskate kad vam kazu da tiskate, a ne po svom osjecaju. Mojoj frendici npr.nije uopce primila s jedne strane tak da je osjetila i trudove, a imala je i iglu u ledima. U svakom slucaju imate vremena za istrazivanje, raspitajte se kod ginekologa, kod frendica koje su rodile sa ili bez. Dosta ovisi i o osobi. Ja npr.jako dobro podnosim bol, dok neki padaju u nesvijest od vadenja krvi. Tak da i o tome dosta ovisi kak ce vam biti lakse.

Red Fox
    05. Kolovoz 2019. 16:17

http://poliklinika-eljuga.hr/poliklinika-teme/zagreb/porod-i-epiduralna-analgezija-sto-sve-treba-znati-i-pitati
    Evo nasla sam jedan koristan tekst.

samojed
    05. Kolovoz 2019. 16:35

Red Fox    baš fino opsirno objašnjeno i mislim da definitivno ne želim epi iako imam mali prag boli, kad me nesto boli duže odmah se uzpanicim i unesvjestim mama je dok sam bila manja uvijek govorila kako li ćeš ti na porod al znači uvijek je to govorila ali mislim da je to nešto drugačije 

MaRe
    05. Kolovoz 2019. 16:45

Angie čestitke na zamjeni...nadam se da ce bivsi dati zeleno svjetlo i da možete to sto prije riješiti😊
    Ja o epi razmišljam al nisam još 100% odlučila...negdje sam čitala da se zna desiti da baš kad ti najviše treba ti ju prestanu davati ili prestane djelovati pa si i oko tog premisljam.
    Ostalo nisam ništa popamtila 😁

Nova19
    05. Kolovoz 2019. 17:01

Samonezelje ista situacija kod mene, ali na kraju krajeva da je jadna i žalosno da toliko negativne ima u sebi da svi bježe od nje. Ali svatko sebi kroji život i prestala sam ju žaliti davnih dana...
    Angie divno za kucu👏🏼👏🏼👏🏼 Kao da ju mi uzimamo Hahahah jako divna pozitivna promjena i to još od drage osobe, super vam se posložilo 💞
    Niti ja ne bi epiduralnu ni ovaj put, istina da boli jako, ali tako brzo prođe kada imaš strucu u rukama da se sve isplati 

samonezelje
    05. Kolovoz 2019. 17:31

Angie drzim figice da brzo krwnete sa selidbom! Bas mi je drago!

ena10
    05. Kolovoz 2019. 17:38

Angie- wuhuuuu!!!! Čestitke!! Baš me razveselio tvoj  post! 🥳🥳🥳

lorija
    05. Kolovoz 2019. 17:43

Angie preeedobrooo!!! Bas mi je drago, nek vam je sa srecom!!! Kako se samo fino poslozi sve do sada!
    A jutrosnje price a sveki a sogorice,kao da rogovi dobiju kad dodje nova zena u familiju, bio ti kriv ili ne Nevjesta je uvijek kriva!! 😤 
    Sto se tice mog tlakomjera stigao mi je danas, hvala jos jednom thinkpink zaista je prva liga!
    Danasnji tlak je 110/70 a super se osjecam
    Ne zelim ni pomisljati koliki je bio jucer kad me je zanijelo 😒

Angie1205
    05. Kolovoz 2019. 17:59

Hvala cure!! Kazem maloprije svojim curama da krenu pakirat igracke i slicno a starija meni :”mama, ti si kraljica pregovaranja!” 😂😂😂😂
    Presretni smo svi stvarno, vec znamo koja je cija soba, ma odusevljenje je na vrhuncu! Nakon toliko patnje i boli unazad 3 godine, prva sreca nam je bio ovaj mali pisonja u mojoj busi a sada druga sreca i nasa kuca ❤️

• Lala27
    05. Kolovoz 2019. 18:12

Angie Super vijesti! 😄 Da uživate u svom novom domu sa svojom dječicom, brzo će i bato doći, taman kad se naviknete na novu kuću 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.