ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    05. Kolovoz 2019. 15:27

Ispravak.. Pola sata nakon utrica sam lezala a ne prije.. . Pardon 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Red Fox
    05. Kolovoz 2019. 15:33

Bok svima 😊 mi smo imali vikend pun druzenja pa nisam ni stigla uhvatiti mobitel 😂 nadam se da svi lijepo odmarate danas. 
    Angie super za kucu, drzim fige da sve prode dobro do kraja.
    Omerta kolko sam uspjela zapamtiti ti si pisala za rozi iscjedak nakon odnosa. Tak je i meni bilo, i nakon briseva i nakon odnosa. Rekli su da to nije nis strasno, sve je vise porkrvljeno dolje pa pukne kapilarica.
    Inace mi smo jucer bili na obiteljskom druzenju i sa dosta ljudi se nismo uopce culi od kad sam rodila prosli put. Muz i ja smo ostali u soku jer su svi ignorirali moj trbuh i nitko nije uopce pitao apsolutno nista, ni kad je termin ni kolko sam trudna 🤦🏼‍♀️ bas skroz cudno

05. Kolovoz 2019. 15:33

MaybeBaby

Što se tiče epi kod nas se ne plaća , al vade krv provjeravaju tlak i jos neke pretrage da vide dal moze
    za carski mora bit 100 faktora da odes al mislim da sitna gradja i uska zdjelica opet ovise koliko je beba duga i teska .. kod nas to ide na princip koji je gin u smjeni i dal mu se da na carski il prirodno pa ako bas ne ide onda na carski . vode se nekom politikom sto vise prirodnih poroda .. ja sam trazila uputnicu za anesteziologa da se dog s njim sve vezano za epi .. jer sam od pocetka rekla da cu uzet to .
    tako da mi je dao moj gin uputnicu da odem i dog se sve s njim da se ne desi da ga nema kad mi treba 😂🙈 jako jako nizak prag boli imam tako da porod bez epi ne dolazi u obzir 😂😂😂

Oprosti nisam bas shvatila sad najbolje ovo sto se tice epiduralne.To se dogovara prije poroda? Zbunila si me nekako😂

Red Fox
    05. Kolovoz 2019. 15:37

Eleonore za epiduralnu moras zadovoljavati neke uvjete. Moraju ti provjeriti krvnu sliku i mislim da ne smijes biti otvorena previse. To ti sve objasne na tecaju. Ne placa se nigdje epiduralna, al nije svatko kandidat za nju. Ovisi o tezinu poroda, o samoj trudnici. Npr.kod skolioze ja mislim da se ne smije davati. Ja osobno ovaj put necu uzimati epiduralnu. To je sve individualno. Prouci si nuspojave, pluseve i minuse i najbolje je da to popricas sa ginekologom da ti sve objasni.

Angie1205
    05. Kolovoz 2019. 15:41

Hvala cure! 
    Ma mi smo stvarno zagrizli ovo je stvarno bila sudbina i mislim da je ovo ostvarenje naseg sna konacnoooo!! 
    Ujedno sretna sam ne samo zbog kuce nego i radi nje jer cu joj pomoci oko svega ovoga ❤️

05. Kolovoz 2019. 15:41

Meni je gin sugerirao da odem ranije kod anesteziologa da vidim s njim dal uopce mogu primit ju, u slucaju da nemogu da smislimo nesto drugo ... uvjet je da je krvna slika dobra , tlak i otkucaji srca i da nisi otvorena vise od 6 prstiju . al ponavljam tako je kod nas samo . najbolje je pricat sa ginekologom on ce vam najbolje rec sta i kako 😊😊 
    kad skupim doznaku za porodiljni javim sto sam jos nosila od papira na hzzo. 😊😊

Hrabrica
    05. Kolovoz 2019. 15:52

iva4

Maybebabytri tjedna smo razlike pa kad ces ic po doznake daj napisi tu da nebi ja zaboravila na to🤣🤣🤣 jer jos nekad zaboravljam da je vec 8 mjesec i da se sve to nekako blizi
    Hrabricetako i ja radim ja cak i po dva sata lezim i ne mrdam iz kreveta, ali sad u cetvrtak cu ih bas pitat dali bi mogla pit i koja je zapravo razlika ako je i ima

Meni je rekla da nema razlike al to ovisi od doktora do doktora.. Opcenito mi nije bilo ugodno dolje stalno cackat (dok sam ih stavljala po 8 dnevno 🥴) i odobrila mi je da ih pijem.. Ovaj tj ih valjda prestajem uzimat 😁🙏🤞

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Angie1205
    05. Kolovoz 2019. 16:03

Eto taman vam se pohvalim i zove ona mene, on dolazi u petak pogledat sve i dat svoj blagoslov al svidja mu se sve sto vidi na slikama. Dakle samo pro forme da on odobri i njoj da punomoc da sama moze rjesit sve papirnato i kaj se nje tice vec u subotu mozemo pocet selit 😍
    Sretna sam ko malo dijete, svi smo!!

samojed
    05. Kolovoz 2019. 16:04

Ja sam nešto iztrazivalaza epiduralnu i msm da ne želim to kako sam procitala velika igla je u pitanju ogromna koja ide u kicmeni stub i kao ne smiješ se nikako mrdnut dok je primas ako malo nešto fula može se ostati nepokretan bzs nez Jel to istina to sam samo ja nešto čitala nisam baš informirana pa ako ima ko bolje informisan nek nam napiše nus pojave i to sve

samojed
    05. Kolovoz 2019. 16:06

Angie čestitam na kući da vam bude nafakali ps tako se kod nas kaže hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI