ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    05. Kolovoz 2019. 13:02

Joj ti utrici već mi ih je dosta. Ujutro ustajem 15min prije da stignem nji bstaviti i odlezati prije posla. Rekao je gin da ću ih barem do 15.tj stavljati i da se dog nakon njegovog g.o a on se vraća s g.o. izmedju mog 16.i 17.tjedna. jedva čekam ih se rješiti.

• BubaMara
    05. Kolovoz 2019. 13:30

Cure koje koriste utogestan, kako funkcionirate na moru? Stavljam 3x2 i ovako to sve curi van a kad bi usla u more pretpostavljam da bi se sve ispralo. Netko je napisao da se utogestan moze i popiti pa sad razmisljam barem da tu jutarnju dozu popijem ako se moze pa da se kupam (ako me opet ne uplase grcevi ko zadnji put). Dr mi koristi GO  pa evo ako koja ima savjet super bi bilo. Hvala

Grizli
    05. Kolovoz 2019. 13:33

Bubamara najbolje da ipak provjeris sa neki gin. Meni je recimo kupanje moja gin skroz zabranila kao i spolne odnose sve dokle god sam stavljala taj progesteron. Jer postoji jos veca opasnost od infekcija kao tako da ja sam izbjegavala. Mozda koja od cura koja stavlja se raspitala sto s kupanjem pa ce ti dat jos neki savjet. 

Točkica37
    05. Kolovoz 2019. 13:35

Ne bih bas rekla ovako laicki da je preporucljivo kupanje dok to stavljas. 🤔

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mrgud_zg
    05. Kolovoz 2019. 13:41

Ja nisam imala nekih velikih problema, ali mi je prepisala duphaston oralno. I mogla sam se normalno kupat u moru. Pa mozda ovisi kolko ti je cesta terapija da se javis gin pa vidis s njim da predes na oralnu terapiju ali nikako na svoju ruku

mala.le.90.
    05. Kolovoz 2019. 13:42

Ja sam npr curkala od vaginaleta za gljivice i izlazilo mi je bijelo a posto smo tek dosli tada na more, pocela sam ih stavljat kad smo se vratili...jer mi kupanje nije islo zgodno s tim i ne bi se mogla opustit

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    05. Kolovoz 2019. 13:44

Ne kužim što je problem u kupanju i stavljanju utrica? Ja bi ih stavila oko 6,legla,oko 9-10 bi se kupala u moru.
     Znao mi je trag ostati na kupacem al tako mi je bilo i na dnevnom ulosku. Doktora sam pitala jel smijem na more i kupat se,Rekao je da ne vidi razlog zašto ne,jer mu zasad izgleda sve dobro (to je bilo pred 3-4tj). Obavezno bi se presvlacila u suhi badic i to je sva mudrost...

samonezelje
    05. Kolovoz 2019. 13:46

Bok drage moje! Kasno sam se probudila pa cijelo prijepodne uz kuhnje pokusavam dostic zaostatak a dok citam sam se povecava pa nikad dostici... 
    I ja sam danas pravila lazanje jer ni vruce pa sam odlucila upalit pec.. a i jqko smo se zazeljeli.
    Ja spavam na lijevom boku, al se nocu probudim nekad na ledjima i onda u panici  brzo na bok opet i tak po par puta. Lako ponovo zaspim pa se i naspavam, al ujutro me ledja, rame i vrat bole ko da me netko batom mlatio!

samonezelje
    05. Kolovoz 2019. 13:53

Nova19

Jaivanpa

Nova19

Uh, ja nemam svekrvu, ali zato imam sestru i sogoricu koje su sve samo ne dobre…
    Cijeli život imam problema sa sestrom radi njezine ljubomore i jala prema meni… uvijek sam se nadala da će se prva udati i imati djecu da ja ne ispaštam (starija je 2 god)… ali eto, kada sam počela hodati sa sadašnjim mužem, nestala je doslovno na 2 tjedna, nikome se nije javljala i nije komunicirala sa nikim… kada sam zatrudnila nije ni jednu sliku ni video bebice u trbuhu htjela pogledati… sada voli nećakinju najviše na svijetu.
    Kada sam se udavala držala se koma jer nije bila centar svijeta. Nedavno prekinula svaki kontakt s njom kada me iz svog bijesa odem meni, u svađi, ošamarila pred mojom kćerkom i mamom (sva sreća mala nije ništa vidjela)… sada ju trpim u istoj prostoriji kada su neke fešte i to je to.
    A šogorica nije došla na djetetov prvi rođendan jer je htjela napakostiti svom bratu da osjeti bol (wtf???).
    Preduga priča, ja sam njoj sasula sve u facu i ne mogu je više podnijeti. A fakat sam mislim da ću konačno imati frnedicu u životu koja će nam biti bliska… eto, nama je naša obitelj na prvom mjestu a drugi su sporedna uloga ☺️

Boze dragi, wtf???? Uzas! Dobro da si ih i odkantala. Koji pakosni ljudi majko mila. Ma to je probem današnjice sto se nezna radovati tuđoj sreći, nekad su svi bili jedni uz druge koliko pamtim kad sam bila mlađa. Mislim bilo je i onda ljubomore ali ovo danas je fkt van svake pameti sto si ljudi dozvole. Ja sam zato sretna kaj sam sto km dalje :) 🙈

Dugo sam patila radi sestre jer sam htjela da budemo “sestre” kako bi trebale biti ali smo prerazličiti a i tu kod nje je već psihički poremećaj… samo negativa i vječna je žrtva.. i od kad sam si sklop u glavi složila da se to neće nikada promjeniti puno mi je bolje ☺️
    Hvala Bogu pa se ne viđamo često, pregrizem to malo kada treba i to je to…
    Zato svima i ja kažem, bitna je tvoja vlastita obitelj, drugi prema zaslugama 🤗

Ja imam isto tak sa sekom situaciju. Cijeli zivot sam se trudila da budemo dobre, da budemo najbolje frendice, i onda mi svaki put pukne srce kad se ponese nekak kakva vec je i bas me boli to jer znam da se nikad ne bude promijenilo.. 
    A onda je ni mm ne voli jer mu je stalno zao mene kad potonem radi nje. Al imam par kolegica na poslu koje su mi podrska i uvjek me dignu i podsjete da iakk smo rod, ne vrijedi se sekirat oko ljudi koji ti stvaraju stres i tugu. Al da je tesko, nije lako..

Angelly
    05. Kolovoz 2019. 14:00

Ja isto imam sestra situaciju....bogu fala imam 3 sestre i sa dvije mladje sam si najbolja prijateljica i jedna za drugi bi sve dale....a ova najstarija, ona je tak, nezz nikad kak ce na sto reagirat i puknut 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.