Bokic svima:)
Nisam nista opet zapamtila jer se raspisete toliko da se sva pogubim.
Ja vam moram rec da sve vise razmisljam o porodu.Pa me zanima sto se tice epiduralne dali se ona placa? Posto mi je moja tetka rekla da prije 8 godina nije bila besplatna e sad to je bilo prije.Zanima me znali neka kako je sad ?
I jos nesto,kakve uslove moras imat da ides na carski naprimjer? Meni je privatnik rekao da jesam dosta ovako sitna i da cemo vidjet. Mene muci sto sam ja tako male grade.Mala zdjelica.
Znate vi nesto o tome?
Epi se u zg ne placa. Ako ju trazis i procjene da si dobar kadidat vade ti krv i po necemu vide da li ju uopce smijes primit.
O carskom nista ne znam.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Nema me od petka i sad mi se isprazni baterija čitajući zaostatke 😁 Neka ste samo sve dobro. Imala sam internet, ali slab, pa nisam ni ulazila na forum, ali mi je bilo čudno kako mislim na vas i jedva čekam vidjeti kako ste.
Vidim da su svekrve već dva dana na tapeti 😂 Moja je super, bolje se slažem sa njom nego sa mamom, jer se moji baš vole miješati u sve. Ali znam da je to prava rijetkost, zato sam baš zahvalna na mojoj ovako divnoj.
Čini mi se da sutra C1M4 i Jaivanpa imaju bitne preglede, pa sa srećom, a i ostalim curama koje idu na redovne preglede.
Moram vam reći da ste bile u pravu, oni balončići su definitivno bili pokreti i sad ih sve češće osjetim 😄😄
Cure moram podijeliti svoju srecu sa vama!! Kolegica ciju smo kucu zapikirali je jucer bila kod nas, pregledala oba stana i svidja joj se, cekamo “odobrenje” bivseg muza jer njemu ide jedan stan. Sad smo dva i po sata sjedile na kavi, dogovor je pao! Kaj se nje tice vec sutra mozemo krenut sa seobom a papire rjesavat u hodu kroz naredne dane. No mi bi svi voljeli pricekat da on dodje i sam pogleda sve, da poslije ne bi bilo nismo znali. Sad mu ona salje slike i objasnjava mu sve detaljno pa drzte fige da covjek sto prije dodje i sve odobri 🙏🏻
Oni su i dalje u super odnosima i sama kaze da smatra da nam on nece radit probleme i zna da je njoj jaaaakoooo hitno a i nama je jer zelim se skuciti dok jos mogu kolko tolko hodati normalno 😉
Što se tiče epi kod nas se ne plaća , al vade krv provjeravaju tlak i jos neke pretrage da vide dal moze
za carski mora bit 100 faktora da odes al mislim da sitna gradja i uska zdjelica opet ovise koliko je beba duga i teska .. kod nas to ide na princip koji je gin u smjeni i dal mu se da na carski il prirodno pa ako bas ne ide onda na carski . vode se nekom politikom sto vise prirodnih poroda .. ja sam trazila uputnicu za anesteziologa da se dog s njim sve vezano za epi .. jer sam od pocetka rekla da cu uzet to .
tako da mi je dao moj gin uputnicu da odem i dog se sve s njim da se ne desi da ga nema kad mi treba 😂🙈 jako jako nizak prag boli imam tako da porod bez epi ne dolazi u obzir 😂😂😂
i sokirala sam se neki dan kad mi je od gin sestra rekla da dodem u 9-om mjesecu po doznaku za otvaranje porodiljnog 🙈🙈 kuud prije
C1M4 sretnoooo 💓
Angie zeno koju ti pozitivnu vibru imas da su sama kupce privuces to je cudo jedno 😂😂😁😁 i javi kak je proslo 😁😁😁😁
Cure koje su spominjale utrogestan, ja ga pijem i nije mi muka od njega niti imam ikakve druge nuspojave. Otvoreno sam doc rekla da mi je lakse tako i rekla je nema frke... ALI dok sam ga stavljala dolje, obavezno sam lezala pola sata prije sa jastukom ispod guze i iscjedak se smanjio..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji