ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    05. Kolovoz 2019. 10:52

Jutro cure.. Ja sam noćas relativno dobro spavala.. svako jutro se probudim bez trbuha pa je panika, a sad su mi još i cicke splasnule :( pa se malo brinem.
    Blago vama koje osjetite bebice, ja se baš jako trudim, legnem, skoncentriram se do te mjere da doslovno prestanem disati i čekam, ali curica nikako da se javi.. nadam se da bude uskoro.
    Sutra nam se doktor konačno vraća s godišnjeg, jedva čekam da ga nazovem sutra da dogovorimo pregled u srijedu ili četvrtak..

• atica
    05. Kolovoz 2019. 11:09

Maj4

Atica dobro nam došla, želim ti urednu trudnoću 🤞🏻🥰 za Petrovu mislim da ide tako kako si napisala, koliko me pamćenje služi da su cure tako pisale 🙈🙈

Hvalaaa 😍

samojed
    05. Kolovoz 2019. 11:10

Evo jedan vic kažu kad svekrva umre svekrvin sejtan udje u snahu i tako sve u krug 

• piba7
    05. Kolovoz 2019. 12:26

Iva kad ga stavljaš? Ja ga stavim prije spavanja.. I isto ujutro izađe to sve van iz mene, vjerujem da je to normalno, dio se upije, ali nema to gdje otici nego nazad van. Vjerujem da ne moraš brinuti oko toga.

Točkica37
    05. Kolovoz 2019. 12:55

Ja pijem dufastone 3 put dnevno jer nije htjela dr dat utrice da sama turam dole da jos nekaj ne ozljedim. Iva jesi ti radila briseve kakve? Koji je na kraju uzrok onog krvarenja bio?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    05. Kolovoz 2019. 12:57

Iva ne brini za utrice i to bijelo sto izlazi to je normalno. To sto izadje zapravo je samo pufer nije lijek tijelo apsorbira djelatnu tvar. Dodise kod utrica je apsropcija nesto manja nego kod recimo gelova al zato i imas tako dozu rasporedjenju. Imat ces te komadice dokle god koristis ga cak i nakon neko vrijeme. Ja sam skroz prestala stavljat crinone gel prije 10 dana i jos kad imam veliku nuzdu izlaze komadici i van. Znam strasno nervira i fuj osjecaj al tako je kako je, al ne brini lijek djeluje, to sto ispada je visak beskoristan. 

• Stelle123
    05. Kolovoz 2019. 12:58

Danas ko radim generalno ciscenje, a to se svodi na peglanje i pranje poda. Mrzim sve stvari po kuci, najradje bi sve pobacala i krenila od 0.

url=https://lilypie.com]

Grizli
    05. Kolovoz 2019. 12:58

I da kad se piju znaju tesko past na zeudac. 

Točkica37
    05. Kolovoz 2019. 12:59

Ja se nadam da ce mi te dufaatone maknut na iducem pregledu

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    05. Kolovoz 2019. 13:00

Atica,tako je. Ja sam došla u 7.20 pa nije bilo zive duše. Simpatična ženska mi je odmah izvadila krv i pokazala vrata s desne strane gdje je uzv i prijem za uzv. Tamo das uputnicu na šalteru za prijem za uzv i ispunis neki papir,kasnije sve te papire nosiš nazad na šalter gdje si krv vadila. Doktori s vizite se na uzv spuštaju oko 8.15. Ja sam bila odmah prva na redu iako je bilo nekoliko žena prije mene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.