ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    05. Kolovoz 2019. 09:36

Jutro! Tinchi ti si uvijek dobrodosla i sve ti drzimo fige da se pridruzis grupi s novim lijepim vijestima cim budes spremna 😉
    Ja se stvarno ne migu pozalit na svekrvu. Vidim da ima bas svakakvih iskustava, al moja je super. Mi svi zivimo u zg (moja mama, sveki, mi) i vidamo se, ne precesto al ne ni rijetko. I ja mislim da cu imat maksimalnu pomoc kad rodim. Mama mi je ponudila da dode kuhat i spremat, a mislim da bi svekrva isto da trazim, jer je bila super prema sogorici kad su oni dobili dijete. Nije se nikad ni spomenulo da bi ja nekog trebala dvorit. 
    Losa mene od kad sam dosla na more uzasno boljele podlaktice, trnule mi po noci. Bas uzas. Onda sam si uzela nekoliko jastuka i sad nekak spavam na povisenom pa je proslo. Jel pijes magnezij?

Aristea
    05. Kolovoz 2019. 09:52

iva4

Jutro curke taman hocu napisat koja grozna noc a kad ono nisam jedina😥
    A vi od ranog jutra na svekicama 🤣🤣🤣 jaooo bas ih volite jer toliko ispisanih stranica nije bilo o jednoj temi vec jakoooo dugo🤣🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪
    Meni moja danas radi lazanje za rucak🤤 om nom nommmm
    I da i dalje relacija krevet-wc tako da ovaj produzeni vikend je bezeveze osim sto sam presretna da dragi danas ne radi pa ga mogu gnjavit cijeli dan🤗🤗🤗

Uzivaj Iva sa dragim i izgnjavi ga pravo! 🤭💗

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Nova19
    05. Kolovoz 2019. 09:54

Uh, ja nemam svekrvu, ali zato imam sestru i sogoricu koje su sve samo ne dobre...
    Cijeli život imam problema sa sestrom radi njezine ljubomore i jala prema meni... uvijek sam se nadala da će se prva udati i imati djecu da ja ne ispaštam (starija je 2 god)... ali eto, kada sam počela hodati sa sadašnjim mužem, nestala je doslovno na 2 tjedna, nikome se nije javljala i nije komunicirala sa nikim... kada sam zatrudnila nije ni jednu sliku ni video bebice u trbuhu htjela pogledati... sada voli nećakinju najviše na svijetu.
    Kada sam se udavala držala se koma jer nije bila centar svijeta. Nedavno prekinula svaki kontakt s njom kada me iz svog bijesa odem meni, u svađi, ošamarila pred mojom kćerkom i mamom (sva sreća mala nije ništa vidjela)... sada ju trpim u istoj prostoriji kada su neke fešte i to je to.
    A šogorica nije došla na djetetov prvi rođendan jer je htjela napakostiti svom bratu da osjeti bol (wtf???).
    Preduga priča, ja sam njoj sasula sve u facu i ne mogu je više podnijeti. A fakat sam mislim da ću konačno imati frnedicu u životu koja će nam biti bliska... eto, nama je naša obitelj na prvom mjestu a drugi su sporedna uloga ☺️

Aristea
    05. Kolovoz 2019. 10:08

Nova19

Uh, ja nemam svekrvu, ali zato imam sestru i sogoricu koje su sve samo ne dobre…
    Cijeli život imam problema sa sestrom radi njezine ljubomore i jala prema meni… uvijek sam se nadala da će se prva udati i imati djecu da ja ne ispaštam (starija je 2 god)… ali eto, kada sam počela hodati sa sadašnjim mužem, nestala je doslovno na 2 tjedna, nikome se nije javljala i nije komunicirala sa nikim… kada sam zatrudnila nije ni jednu sliku ni video bebice u trbuhu htjela pogledati… sada voli nećakinju najviše na svijetu.
    Kada sam se udavala držala se koma jer nije bila centar svijeta. Nedavno prekinula svaki kontakt s njom kada me iz svog bijesa odem meni, u svađi, ošamarila pred mojom kćerkom i mamom (sva sreća mala nije ništa vidjela)… sada ju trpim u istoj prostoriji kada su neke fešte i to je to.
    A šogorica nije došla na djetetov prvi rođendan jer je htjela napakostiti svom bratu da osjeti bol (wtf???).
    Preduga priča, ja sam njoj sasula sve u facu i ne mogu je više podnijeti. A fakat sam mislim da ću konačno imati frnedicu u životu koja će nam biti bliska… eto, nama je naša obitelj na prvom mjestu a drugi su sporedna uloga ☺️

Boze dragi, wtf???? Uzas! Dobro da si ih i odkantala. Koji pakosni ljudi majko mila. Ma to je probem današnjice sto se nezna radovati tuđoj sreći, nekad su svi bili jedni uz druge koliko pamtim kad sam bila mlađa. Mislim bilo je i onda ljubomore ali ovo danas je fkt van svake pameti sto si ljudi dozvole. Ja sam zato sretna kaj sam sto km dalje :) 🙈

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Maj4
    05. Kolovoz 2019. 10:17

Dobro jutro cure , da vam dan bude bolji od noći 🖐🏻🤞🏻
    Ja sam se čak i naspavala. Tabani me bole, to sam primjetila zadnjih par dana znaju me od jutra boljeti iako je aktivnost i stajanje na nogama kao i inače 🤔
    Sad čekam dragog da se probudi pa da odemo na more, ne volim ovu gužvu u gradu povodom oluje 😒😒 jedini dan u godini kad se sjete doći svi. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Hrabrica
    05. Kolovoz 2019. 10:29

Jutro i od nas dvije 😁 par dana smo bile tihe jer je mm bio doma pa smo ga gnjavile 😁 I sad dodem gore i vidim zaostatak i pol😂😂 Saljemo puse svima i nadamo se da ste sve dobro 😊😍 Pitanje za curke koje su sigurne da je to sto osjecaju beba... Jucer malo ispod pupka sam osjetila kick.. Bar mislim 😂😂 onak kao jaci titraj zivca.. Jel bi to mogla biti ona? I prije par dana sam jednom to osjetila ali sad nekako cesce osjecam neko dogadanje unutra 😂😂😂 te valovi, te sitno mrduljanje.... 😂😂

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

mala.le.90.
    05. Kolovoz 2019. 10:34

Hrabrica

Jutro i od nas dvije 😁 par dana smo bile tihe jer je mm bio doma pa smo ga gnjavile 😁 I sad dodem gore i vidim zaostatak i pol😂😂 Saljemo puse svima i nadamo se da ste sve dobro 😊😍 Pitanje za curke koje su sigurne da je to sto osjecaju beba… Jucer malo ispod pupka sam osjetila kick.. Bar mislim 😂😂 onak kao jaci titraj zivca.. Jel bi to mogla biti ona? I prije par dana sam jednom to osjetila ali sad nekako cesce osjecam neko dogadanje unutra 😂😂😂 te valovi, te sitno mrduljanje…. 😂😂

Daaa to ti je njihov tulum haha. Sad ces sve cesce osjecati...meni je faza skakljanja cak i smetala jer sam po dnu trbuha bas skakljiva...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Nova19
    05. Kolovoz 2019. 10:37

Jaivanpa

Nova19

Uh, ja nemam svekrvu, ali zato imam sestru i sogoricu koje su sve samo ne dobre…
    Cijeli život imam problema sa sestrom radi njezine ljubomore i jala prema meni… uvijek sam se nadala da će se prva udati i imati djecu da ja ne ispaštam (starija je 2 god)… ali eto, kada sam počela hodati sa sadašnjim mužem, nestala je doslovno na 2 tjedna, nikome se nije javljala i nije komunicirala sa nikim… kada sam zatrudnila nije ni jednu sliku ni video bebice u trbuhu htjela pogledati… sada voli nećakinju najviše na svijetu.
    Kada sam se udavala držala se koma jer nije bila centar svijeta. Nedavno prekinula svaki kontakt s njom kada me iz svog bijesa odem meni, u svađi, ošamarila pred mojom kćerkom i mamom (sva sreća mala nije ništa vidjela)… sada ju trpim u istoj prostoriji kada su neke fešte i to je to.
    Preduga priča, ja sam njoj sasula sve u facu i ne mogu je više podnijeti. A fakat sam mislim da ću konačno imati frnedicu u životu koja će nam biti bliska… eto, nama je naša obitelj na prvom mjestu a drugi su sporedna uloga ☺️

Boze dragi, wtf???? Uzas! Dobro da si ih i odkantala. Koji pakosni ljudi majko mila. Ma to je probem današnjice sto se nezna radovati tuđoj sreći, nekad su svi bili jedni uz druge koliko pamtim kad sam bila mlađa. Mislim bilo je i onda ljubomore ali ovo danas je fkt van svake pameti sto si ljudi dozvole. Ja sam zato sretna kaj sam sto km dalje :) 🙈

Dugo sam patila radi sestre jer sam htjela da budemo “sestre” kako bi trebale biti ali smo prerazličiti a i tu kod nje je već psihički poremećaj... samo negativa i vječna je žrtva.. i od kad sam si sklop u glavi složila da se to neće nikada promjeniti puno mi je bolje ☺️
    Hvala Bogu pa se ne viđamo često, pregrizem to malo kada treba i to je to...
    Zato svima i ja kažem, bitna je tvoja vlastita obitelj, drugi prema zaslugama 🤗

Maj4
    05. Kolovoz 2019. 10:40

Atica dobro nam došla, želim ti urednu trudnoću 🤞🏻🥰 za Petrovu mislim da ide tako kako si napisala, koliko me pamćenje služi da su cure tako pisale 🙈🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Hrabrica
    05. Kolovoz 2019. 10:42

mala.le.90.

Hrabrica

Jutro i od nas dvije 😁 par dana smo bile tihe jer je mm bio doma pa smo ga gnjavile 😁 I sad dodem gore i vidim zaostatak i pol😂😂 Saljemo puse svima i nadamo se da ste sve dobro 😊😍 Pitanje za curke koje su sigurne da je to sto osjecaju beba… Jucer malo ispod pupka sam osjetila kick.. Bar mislim 😂😂 onak kao jaci titraj zivca.. Jel bi to mogla biti ona? I prije par dana sam jednom to osjetila ali sad nekako cesce osjecam neko dogadanje unutra 😂😂😂 te valovi, te sitno mrduljanje…. 😂😂

Daaa to ti je njihov tulum haha. Sad ces sve cesce osjecati…meni je faza skakljanja cak i smetala jer sam po dnu trbuha bas skakljiva…

Hehe preslatkooo 😁😁 sad ko serif stalno imam ruku na trbuhu i cekam 😂😂😂😂 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.