ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    04. Kolovoz 2019. 15:42

Lavica27

Lorija mi smo ti se tad zbog tog bile preselila na Facebook,nas 30. Dan danas imamo grupu i dalje, vidimo se s vremena na vrijeme,pratimo si klince i sad druge runde trudnoca!

S nekim više sjednes s nekim manje al sve je to kao u pravom životu…

A procitala sam, zato sam si rekla drugi put ces se ranije aktivirati sa curama, jer smatram da je ovo jedno divno iskustvo. Paralelno prolazit period trudnoce s nekim, pa podizati dijete,tad posebno ima nekih pitanja,nedoumica, ma prefora mi je 😁😁

Lavica27
    04. Kolovoz 2019. 15:49

A trebala si vidjet euforije kad je koja išla roditi, pa gledaš na mob 100, puta pa kako je što je... Ja rodila, pa završila na toj operaciji a javila se u 15h da idem u box. Opsadno stanje nastalo na grupi,prošla ponoc od mene ništa,ne vide ni na fejsu da sam rodila. Ja se javila u 7 ujutro kad sam prvo došla k sebi,one premrle već.. nevjerojatno kako nekog neznas a povežes se.

• Tonkica1
    04. Kolovoz 2019. 15:53

Ma joj pustite trollove, to su no-liferi i nisu uopce vrijedni spomena.
    Narucila sam si i ja jednog Pericu, ne mogu vise. Svaku noc se budem svaki put kad okrecem strane jer imam jastuk medu nogama pa kao da ga namjestim. Dugo se nisam naspavala bas 😠

lorija
    04. Kolovoz 2019. 15:57

Goga podavno, nije fajt ali umalo 😊
    Lavice predobro!! 😁 vidjela sam nedavno kad se ono s Ivom dogadjalo, 100 puta udjem izadjem ovdje,a kamoli tek kad krenu porodi. Lijepo je to jer smo tada pod istim hormonima, nitko drugi ne moze to dozivjeti kao osoba koja prolazi isto. 😁 nadam se da cemo i mi ovdje aBd,i da prvorodjeni nece kvariti taj ugodjaj 😂😂😂

Aristea
    04. Kolovoz 2019. 15:59

mala.le.90.

Evo ja prvi put cujem da postoje ljudi koji dolaze na forum i lazu da su trudni, ili da su izgubili bebu. Stvarno do mog mozga nikad nije dosla pomisao da se covjek moze bavit necim takvim…u zivotu imam puno glumaca i razumijem to u stvarnom svijetu, ali gubiti vrijeme na to da se u anonimnom, virtualnom svijetu bavis izmisljanjem trudnoce i bolesti…to stvarno mora biti psihicki poremecaj…i drago mi je sto sam "zaostala" pa tek sad vidim da se i time ljufi bave…
    😒

Slažem se s tobom. Doduše baš i nemam iskustva s forumom pa neznam šta se dešava sa takvim ljudima kojima je jedina svrha doći na forum i zajeb**** druge. A da ne govorim o izmišljanju takvih stvari. To bas i nije za zezanciju, a jedino objašnjenje je da osoba baš nije normalna u glavi.

Meni se nitko ovdje baš ne čini kao neki troll ili loše procjenjujem ljude. Mislim da se svi dobro slažu. Jedino mogu neki padobranci poput te ženske radit neku paniku i svađu. Možda je to neka jako mlada djevojka koja očito još nije sazrijela pa se ko malo dijete naljuti na komentar. Čisto sumnjam da je ijedna ovdje zlonamjerna i da bi se svađala...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    04. Kolovoz 2019. 16:08

miki0

Hej curke! Nije me bilo par sati i imam sta citati… Da vidim jesam se svega sjetila…
    Vidim imamo uljezaa ak ih to veseli nek se budale vesele, bitno da ih prepoznamo i ignoriramo, damo nam ta sekiracija jos treba… A to sto je jedna od vas rekla, lako se mi aktivne prebacimo u privatnu grupu na fejsu ili nesto… Ako cemo se odlucit za to ja sam za!
    Iva drago mi je da si dobro!
    Ovo sto ste pisale za vrtoglavicu, ta sam, nizak tlak i naglo ustajanje nikako nisu dobra kombinacija. Nekad se i ja zaboravim brzo se dignem, napravim par koraka i odma bijelo pred ocima. Treba sad malo lakse
    Za dnevne uloske se slazem, ja ih nosim godinama svaki dan jer oduvijek imam jaci iscjedak pa se tako ugodnije osjecam. Ima carefree pamucni bez plastike, samo malo ljepila, tako da i iako vise budu mokri prode kroz njih na gacice.
    I ja cesto piskim al stvarno pomalo, ko da ne uspijem sve izbacit i nervira me al ocitp je tako u trudnoci
    Inace, bila sam u ikei vidjet sta ima za iskombinirati za bebu… Te prematalice/spuzve imaju 2,jedna ful jeftina cca 50ak kn i dosta losa, i jedna skuplja 130kn i cini se ok. Krevetice na kotacice bas nisam nasla i definitivno cemo neku obicnu komodu uzet za prematanje, kadica ima po 50 kn i cini se ok za te novce. Rucnika s kapuljacom, krpica za kupanje, dekice ima preslatke. Odusevio me zapravo neki plasticni set koji se zakaci na ladicu kod prematanja bebe i cini mi se jako prakticno - https://m2.ikea.com/hr/hr/p/oensklig-kosara-stol-za-previjanje-4-kom-bijela-30199283/.
    Eto ukratko

Ja sam mislila kupiti taj set jer se baš čini praktičan. Ne moraš okolo traziti stvari i imas sve pri ruci. Nekako imaš veću kontrolu nad situacijom ako ti je sve tako pri ruci...ja sam mislila uzeti onu u Ikei za 200 kn, ima na internetu za naci i uzeti tu skuplju verziju podloge za prematanje. Neznam koliko je navlaka za tu podlogu potrebna. Jel bi mogla poslužiti neka tetra pelena kao podloga ili lupam gluposti? 😂 Neznam prvo mi je a nebi sad htjela pretjerivati u kupovanju tisucu stvari jer me sad lagano nosi, pa sva sreća dragi me opominje da se obuzdam jer se uskoro selimo...  moram se strpiti jos mj dana dok se preselimo jer pucamo u stanu od 33 kvadrata. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    04. Kolovoz 2019. 16:11

https://m2.ikea.com/hr/hr/p/sniglar-stol-za-previjanje-bukva-bijela-20045205/ mislila sam na ovu najobičniju komodu za previjanje i dode 200kn..jos sam mislila ofarbati u bijelo jer će kindić biti bijel..i da mislila sam uzeti one zastitne ogradice za krevetić npr ova https://www.bebenova.eu/ogradica-minky-siva-s-oblacima.html

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Gogaa_V
    04. Kolovoz 2019. 16:13

Mikio vas super  stolić  za prematanje 😍 kad ste vec  kod poroda  ja sinoć  sanjala  da sam rodila, ali kao bojim  se presvući  bebu 🙈🙈 i baš sam razmišljala  kad me preplavi  pozitiva kako će biti  ljepo  kad se budemo  pratile  na porode  i docekivale vijesti jedne od drugih  😍 jedva cekam, sve malo po malo  i proletit  će i to  i ako  mi sad sve kao sporo ide

Nasty
    04. Kolovoz 2019. 16:18

Pozdrav cure! Da vidimo što sam zapamtila.. Ajme ništa🤣 osim što vam želim već neko vrijeme priznaz da sam ja troll i muško sam😂

Nasty
    04. Kolovoz 2019. 16:30

E da na Ikeinoj fb stranici sam vidjela da od 1.8. do daljnjeg vrše besplatnu dostavu u dostavne centre koje imaju po gradovima. Mene konkretno to jako veseli jer imamo dostavni centar u Splitu. I ja sam proučavala što se nudi u Ikei zadnja dva dana i tamo ću kupit većinu toga što ne dobijem.. Jaivanpa gledala sam i ja taj najobičniji stol za prematanje ili onaj drugi bijeli sa malo više šipki na bočnim stranama, uzela bi uz to još onu kvalitetniju podlogu, kadicu i naravno one držače za stvarčice što bi pokačila na zid. Uz to dječji ormar. Stol sa ladicama mi ne treba.. A za kinderbet ako budem kupovala će bit Ikein..
    I ja stalno idem na wc, a najviše me nervira kad  mi je pun mjehur a kad sjednem izađu tri kapi.. Nemam upalu, to mi je vjerojatno malac na mjehuru..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.