ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    01. Kolovoz 2019. 16:09

Tako je Red, jako lijepo receno. 
    samo ovo nas je sviju izbilo iz cipela i mislim da cemo cijeli dan biti u tom zalu. 

Aristea
    01. Kolovoz 2019. 16:17

Ajme tinchisk srce me zabolilo dok sam ovo citala i suze krenule! Bože dragi pa šta je ovo?!🥺 Mila drži se! Nema riječi utjehe ali drzi se! U soku sam i nemam komentara 
    💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    01. Kolovoz 2019. 16:20

Nezz kako vi al ja se nikako smiriti...stalno ulazim u nadi da sam sanjala sve ovo pa opet citam stalno jedno te isto...ne vjerujem da se ovo dogadja 😞

ivikii
    01. Kolovoz 2019. 16:22

Pratim vas stalno i javim se tu i tamo kad stignem. A ovo me sad bas pogodilo. Nemam rijeci. Drzi se 😭💞 

Juno
    01. Kolovoz 2019. 16:26

Tinchi, žao mi je. Budi hrabra i šaljem ti jedan veliki virtualni zagrljaj😘

Aristea
    01. Kolovoz 2019. 16:30

Prvo kad sam pročitala, pomislila sam ma daj zezas me , nema sanse da je istina....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Nasty
    01. Kolovoz 2019. 16:30

RedFox hvala ti, baš predivno pišeš. Baš ti je lijepo rekao svećenik, i sad sva ta opremica čeka bracu i njemu je namjenjena 💗 Svih nas je potreslo i sve smo pod hormonima. Ja sam inače teško ostala trudna s minimalnom šansom i teškom dijagnozom neplodnosti, sam Bog me pogledao, i nekako da mi se ovako nešto desi ne znam kako bi, jer mislim da više ne bi imala šanse.. Al neću o tome razmišljati. Ova mala duša nas je izabrala s razlogom. I treba vjerovati da će sve biti u najboljem redu. 
    Lavice moja sestra je bila pred kraj trudnoće. Išla je svaki tjedan na pregled, sve je bilo uredno. Preko vikenda je primjetila se dijete primirilo, mislim da je bila nedjelja, mislila je da se dijete spušta i da će uskoro roditi. A u ponedjeljak je i tako trebala na pregled pa je otišla i dr. joj je rekao da se dijete omotalo pupčanom vrpcom oko vrata i da nema otkucaja srca. To joj je bila treća trudnoća. Ima dvoje zdrave djece, nećak je tada još bio mali pa se na njega usredotočila. Nakon toga više nije rađala. Jako se bila okrenula vjeri. Ugl, dobro je ona sad i sve štima. 

Nasty
    01. Kolovoz 2019. 16:33

Ok Piba držim fige na najjače da sve bude u najboljem redu! 

Juno
    01. Kolovoz 2019. 16:39

Život ide dalje. Sve nam je pogodimo što se desilo Tinchi, ali ne smiju nas obuzeti crne misli jer naše bebice to osjećaju. Moramo biti pozitivne zbog njih. 
    Ja obavila pregled. Sve je u najboljem redu. Lijepo raširila noge i pripremila se za vaginalni ultrazvuk kad mi doktor veli da slobodno spustim noge i stavi preko papir. Koje sramote. Curka je bila jako nemirna. Protezala se i dirala ručicama po licu pa ju je jedva ulovio da je izmjeri. Pitala sam ga da li nekad može doći suprug pa je rekao naravno i to odmah idući put kad se sve bude super vidjelo. Za nalaze krvi je rekao da je sve u redu pa meni moj jezik bio brži od pameti i velim mu da je 6.1 veliki šećer. On veli da su to totalne gluposti što u zadnje vrijeme rade trudnicama. Valjda sam imala glupu facu pa mi je rekao neka ipak napravim Ogtt da budem mirna. E glupačo,a mogla sam šutiti i uživati u hrani doma. Vidio je da mi vene opet divljaju po nogama pa mi je htio prepisati preko Hzzo-a elastične čarape, ali je skužio da on to ne može prepisati. Još je pred menom zvao ljekarnu da pita za savjet, ali je ženka rekla da samo kirurzi to mogu prepisati pa mi je dao uputnicu za kirurga. Slijedeći pregled mi je 03.09.

TinchiSk
    01. Kolovoz 2019. 16:43

Cure, hvala na svakoj riječi podrške, naravno da mi puno to znači. Nisam vas htjela zabrinuti, ali morala sam vam javiti. Budete se vi opustile za koji dan i sve će biti ok Ja želim da sa svima vama i vašim bebama bude sve ok. Budite dobro i za mene.  Nikome ne želim da se ovako nešto dogodi. Sigurno je da će mi biti teško, ali iz iskustva znam da sam psihički jaka i da ću izdržati. A imam i malca doma pa mi je to utjeha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.