Ajme ajme koji šok.. Tinchi stvarno mi je žao.. I sama imam mokre gaćice i sad sam baš u nekoj polupanici iako je na pregledu rekla da je sve ok. Kako je sve to nepravedno...
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Tinchi, stvarno mi je žao.... ne mogu vjerovati stvarno...drži se. <3
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Piba kad imaš opet pregled? A da nazoveš svoga ginića i da pitaš ako su ti i dalje mokre gaće? Ako nisi da javiš da si bila na hitnoj i dobila terapiju?
Mene je ovo tako potreslo. Sjetila sam se sestre i svega. Ja neću ni robicu ni opremu kupovat prije jeseni. Ić ću ko balon tamo. Briga me. Samo da bude sve ok.
Cure, hvala na podršci. Molim vas da se usredotočite na lijepe teme i na svoje bebe. Nama nije bilo suđeno. Radili su uzv, skoro sve je iscurilo, bila sam jedan prst otvorena. Osjetila nisam ništa, nikakve kontrakcije. Rekao je da svakako napravim briseve prije sljedeće trudnoće jer je moguće da je neka bakterija. Ali ne mora biti da je to, može biti bilo šta. I da bolje da je sad nego za 6 tjedana. Tu se slažem. Čekam dragog sad. Slušam bebe kako se rađaju oko mene. Nastavite vi dalje sa svojom grupom i redovnim temama. Svima želim sve najbolje. Javim se još kad sve prođe da znate da sam živa. Hvala svima na svemu, bilo mi je baš lijepo družiti se s vama. Svašta sam ja već preživjela pa ću i ovo 💪
Pusa svima
Ajme meni😭😭😭
U soku sam..ne znam sta da ti kazem osim da izdrzis..da..budi jaka..isplaci se..ne znam..ajme jako,jako mi je zao😭😭😭..ne znam sta da napisem..molim te izdrzi..
😇
Jako mi je zao Tinchi…drzi se!❤ Bas sam u soku jer nisam ni pomislila da se tako nesta moze dogoditi...
Ja isto imam zadnja 3-4 tjedna stalno mokre gace...citajuci tu na forumu da i vi ostale imate sam se smirila, a sada me bome panika uhvatila...
Piba kad imaš opet pregled? A da nazoveš svoga ginića i da pitaš ako su ti i dalje mokre gaće? Ako nisi da javiš da si bila na hitnoj i dobila terapiju?
Mene je ovo tako potreslo. Sjetila sam se sestre i svega. Ja neću ni robicu ni opremu kupovat prije jeseni. Ić ću ko balon tamo. Briga me. Samo da bude sve ok.
U utorak mi se doktor vraća s godisnjeg pa idem k njemu u utorak ili srijedu.
Nasty nekoj tako razmisljati, znam kolko ti je tesko jer si sve prozivjela sa sestrom kao sto je i moja samnom. Kad se nama to dogodilo, pricali smo sa prijateljem svecenikom, ja sam bila tuzna jer smo imali sve pripremljeno i sve stvari su cekale da beba dode doma, a on mi je na to samo rekao: ona ima sve sto joj je potrebno i na boljem je mjestu, a te sve stvari su namijenjene nekom drugom ko treba doci.
Sad cekaju jednog deckica 😊 cijenite svaki dan, ne zamarajte se necim sto moze ili ne mora biti.
PREGLEDI
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
02.8.- malabubamara
02.8.- Eleonoré
02.8.- Lala3
06.8.- Omerta
06.8.-Nova19
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- Red Fox