ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2019. 14:23

Drz se Tinchi. :-*

mrgud_zg
    01. Kolovoz 2019. 14:24

Ajme Tinchi ne mogu vjerovat 😭😭😭 prestrasno! Totalno sam u soku. Jos smo jucer pricale o tom iscjetku. Ja sam rekla da su gace od znoja mokre, sad sam totalno u brizi. Strasno mi je zao. 😔😔😔 drzi se i javi nam se kad ces moc ♥️

C1M4
    01. Kolovoz 2019. 14:25

Joj cure, ja sam odmah otrčala do wc-a da vidim jer imam osjećaj da mi je sve mokro dole, užas.. 

C1M4
    01. Kolovoz 2019. 14:27

Ovog puta ne ide podrška meni, ali mi je stvarno divno vidjeti kako se sve javljate uvijek i koliko podrške pružate kad god je neki problem, vi ste stvarno sve divne žene

• piba7
    01. Kolovoz 2019. 14:38

Angie1205

Pibazasto si posumnjala da je plodna?
    Pa kaj su ti rekli? Jesi te bar pogledali??

Pa zato jer su mi gaće stalno mokre, a nije onako sluzavo kao iscjedak nego je samo mokro. 
    Pregledali su me, rekli da je količina plodne vode u redu i dali mi vaginalete za gljivice. Vaginalete sam potrošila ali sad dalje stavljam utrogestan tako da mi je sad konstantno sve mokro i sad kad sam ovo vidjela sam u groznom strahu.

Angelly
    01. Kolovoz 2019. 14:41

Tinchi znam da ti rijeci sada malo znace i da je bol prevelika...ali ako ti zatrebaju rijeci podrske mi smo tu! Samo polako...dan po dan...

Angie1205
    01. Kolovoz 2019. 14:48

Piba dobro da si otisla, nek te gledaju kak hoce, isla si radi sebe i bebe. Ja sam ko oduzeta otkako se Tinchi javila 😞

MaRe
    01. Kolovoz 2019. 14:55

Dođem na forum po malo lijepih vijesti jer sam danas sva jadna i onda me dočeka ovakvo nešto...ne mogu vjerovati.
    Tinchi iskreno mi je žao što ti se to dogodilo,znam da naše riječi ne znače puno ali tu smo za tebe <3
    Stalni si govorim kak sam prošla prva tri krizna mjeseca i sad dalje mogu biti mirna i onda kad vidim šta se sve može dogoditi i u daljnim tjednima znam da nema mjesta prevelikom opuštanju.

mala.le.90.
    01. Kolovoz 2019. 15:03

Iskreno se nadam da je ovo bila zadnja losa vijest u ovoj grupi! Ja sam se najela slatkog samo da osjetim svog malca i da se uvjerim da je tu, sad volim i kad me lupne i malo jace, samo nek je tu😔❤

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Nasty
    01. Kolovoz 2019. 15:09

TinchiSk užasno mi je žao, ne mogu to riječima uopće opisati😭😭😭 još smo tu negdje bile po tjednima. Grozno je to reći i plačem dok ovo pišem, nije neka utjeha ali što doktor kaže možda bolje sad ako je tako bilo suđeno nego za 6 tjedana. Moja sestra je također izgubila bebu u 9mj. t. Kao što je Red lijepo napisala sve tri imate anđele koji bdiju nad vama, čuvaju vas, paze i daju vam snagu za dalje. Ti si jedna hrabra žena, izdržat ćeš ovu bol i kad budeš spremna u nove pobjede. Želim ti što brži oporavak i šaljem veliki zagrljaj💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.