Ajme Tinchi ne mogu vjerovat 😭😭😭 prestrasno! Totalno sam u soku. Jos smo jucer pricale o tom iscjetku. Ja sam rekla da su gace od znoja mokre, sad sam totalno u brizi. Strasno mi je zao. 😔😔😔 drzi se i javi nam se kad ces moc ♥️
Joj cure, ja sam odmah otrčala do wc-a da vidim jer imam osjećaj da mi je sve mokro dole, užas..
Ovog puta ne ide podrška meni, ali mi je stvarno divno vidjeti kako se sve javljate uvijek i koliko podrške pružate kad god je neki problem, vi ste stvarno sve divne žene
Pibazasto si posumnjala da je plodna?
Pa kaj su ti rekli? Jesi te bar pogledali??
Pa zato jer su mi gaće stalno mokre, a nije onako sluzavo kao iscjedak nego je samo mokro.
Pregledali su me, rekli da je količina plodne vode u redu i dali mi vaginalete za gljivice. Vaginalete sam potrošila ali sad dalje stavljam utrogestan tako da mi je sad konstantno sve mokro i sad kad sam ovo vidjela sam u groznom strahu.
Tinchi znam da ti rijeci sada malo znace i da je bol prevelika...ali ako ti zatrebaju rijeci podrske mi smo tu! Samo polako...dan po dan...
Piba dobro da si otisla, nek te gledaju kak hoce, isla si radi sebe i bebe. Ja sam ko oduzeta otkako se Tinchi javila 😞
Dođem na forum po malo lijepih vijesti jer sam danas sva jadna i onda me dočeka ovakvo nešto...ne mogu vjerovati.
Tinchi iskreno mi je žao što ti se to dogodilo,znam da naše riječi ne znače puno ali tu smo za tebe <3
Stalni si govorim kak sam prošla prva tri krizna mjeseca i sad dalje mogu biti mirna i onda kad vidim šta se sve može dogoditi i u daljnim tjednima znam da nema mjesta prevelikom opuštanju.
Iskreno se nadam da je ovo bila zadnja losa vijest u ovoj grupi! Ja sam se najela slatkog samo da osjetim svog malca i da se uvjerim da je tu, sad volim i kad me lupne i malo jace, samo nek je tu😔❤
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
TinchiSk užasno mi je žao, ne mogu to riječima uopće opisati😭😭😭 još smo tu negdje bile po tjednima. Grozno je to reći i plačem dok ovo pišem, nije neka utjeha ali što doktor kaže možda bolje sad ako je tako bilo suđeno nego za 6 tjedana. Moja sestra je također izgubila bebu u 9mj. t. Kao što je Red lijepo napisala sve tri imate anđele koji bdiju nad vama, čuvaju vas, paze i daju vam snagu za dalje. Ti si jedna hrabra žena, izdržat ćeš ovu bol i kad budeš spremna u nove pobjede. Želim ti što brži oporavak i šaljem veliki zagrljaj💗
Sortiraj odgovore
Najstariji