Lavice bas sam sad pricala mm o svemu tome i da me sad bas brine taj iscjedak kojeg svi imamo zapravo...a ko bi znao 😞
Tinchibas me jako to potreslo, jos smo i isto trudne. Ja znam sto prolazis i mogu ti samo reci oni sto mene vodi kad se sjetim svoje kcerkice. Bila je voljena i imala je lijep zivot, uvijek je bila zasticena i bilo nam je lijepo dok mi je bila pod srcem, otisla je cista i neiskvarena. Sad i ti imas nekoga ko u raju moli za tebe. Drzi se i zelim ti svu srecu svijeta. Kad se meni to dogodilo naucila sam cijeniti svaki dan zivota i neke stvari ti postanu skroz nebitne. Saljem ti veliki zagrljaj ❤
Rasplakala se nasred ureda. Cure koju vi snagu nosite...❤
Ne mogu doći sebi, pa draga Tinchi , tako mi je žao 😞 Jesi pisala to juče, da ti dosta curi na poslu, ali imamo svi iscjedak, pa nisam ni pomislila ništa loše, ali očito na svaku sitnicu trebamo obratiti pažnju. Još si trudna par dana manje nego ja i onda mi je još gore. Uh, šta reći, čuvaj se, da prođe što je moguće bolje, znaš da smo sve uz tebe ako ne fizički makar u mislima ❤️❤️❤️
Sve nas je potreslo, a gotovo sve imamo mokre gacice...moramo se smiriti jer nam stres nece donijeti nista dobro...pratimo i osluskujmo svoja tijela i mislimo pozitivno💪💪💪
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ajme grozno, tako mi je žao Tinchi. Drži se i hrabro dalje ❤
Ja sam u pon bila na hitnoj zbog sumnje na curenje plodne vode gdje su me zbog toga gledali kao da sam luda. Sad sam u ogromnoj panici.
Piba zasto si posumnjala da je plodna?
Pa kaj su ti rekli? Jesi te bar pogledali??
Sortiraj odgovore
Najstariji