Angie slažem se i vjerujem da vam je sad puno bolje. Meni je to više da mi ubije dosadu. Ima već dosta dugo da ne objavljujem ništa, jednostavno nemam potrebu više dijeliti sve sa svima.
Sad kad vidim da je neko stavio na fb da ceka bebu ili nešto slično ja se samo pitam kako im se da, još jače su mi one slike iz rodilišta. Ali svako ima svoje veselje 🙈🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Da, napisala je bila da joj je čudan taj njen iscjedak jer je vodenkast i osjetila je da baš curi pa da će ići doktoru ako se baš bude brinula A vidi, nikad ne možeš znati i uvijek se nadaš najboljem i ostaješ pozitivan, iscjedak imamo većinom sve kako sam skužila tako da eto, mislim da ni ja ne bi skužila u toj situaciji, a i vjerojatno ne bi htjela pomišljati na to..
Ja ne stignem komentirati ali je, tinchi je pisala o tom obilnom iscjetku i pitala razliku izmedju plodne vode i iscjetka, da sumnja da je plodna
[iimg]
Cure, hvala na podršci. Molim vas da se usredotočite na lijepe teme i na svoje bebe. Nama nije bilo suđeno. Radili su uzv, skoro sve je iscurilo, bila sam jedan prst otvorena. Osjetila nisam ništa, nikakve kontrakcije. Rekao je da svakako napravim briseve prije sljedeće trudnoće jer je moguće da je neka bakterija. Ali ne mora biti da je to, može biti bilo šta. I da bolje da je sad nego za 6 tjedana. Tu se slažem. Čekam dragog sad. Slušam bebe kako se rađaju oko mene. Nastavite vi dalje sa svojom grupom i redovnim temama. Svima želim sve najbolje. Javim se još kad sve prođe da znate da sam živa. Hvala svima na svemu, bilo mi je baš lijepo družiti se s vama. Svašta sam ja već preživjela pa ću i ovo 💪
Pusa svima
Tinchi bitno da je sada u ovakvoj situaciji sve u redu s tobom🙏🏻 drzi se i znam da hoces prezivjeti i ovo, jaka si ti, javi nam se svakako❤
I dalje sam u šoku. Tinchi strašno mi je žao, znam da ti to ne znači trenutno puno ali mislim puno na tebe i nadam se da ćeš se što prije oporaviti. I užasno mi je zao jer nas napuštas. Šaljem ti najviše zagrljaja.
Nije tinchi pitala za razliku,Mrgud je pitala. Sad se ja grozno osjećam jer sam tvrdila da je sve to ok i svi imamo mokre gaće. Al se sjećam da je Tinchi brinula jer ju gin nije slala na briseve.
Tinchi drz nam se! 🥰
Zelim ti sve naj naj od ❤️
Svakako nam se javi kad god stignes....tu smo za tebe 😘
Tinchi bas me jako to potreslo, jos smo i isto trudne. Ja znam sto prolazis i mogu ti samo reci oni sto mene vodi kad se sjetim svoje kcerkice. Bila je voljena i imala je lijep zivot, uvijek je bila zasticena i bilo nam je lijepo dok mi je bila pod srcem, otisla je cista i neiskvarena. Sad i ti imas nekoga ko u raju moli za tebe. Drzi se i zelim ti svu srecu svijeta. Kad se meni to dogodilo naucila sam cijeniti svaki dan zivota i neke stvari ti postanu skroz nebitne. Saljem ti veliki zagrljaj ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji