ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2019. 13:25

Tinchi drži se, uz tebe smo ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 

Maj4
    01. Kolovoz 2019. 13:25

iva4

Mene bas neki dan pita frendica sta ne objavljujem nesto po fejsu instagramu da sam trudna ili nesta vezano za bebe… eto bas zato jer ne zelim da mi se nezeljeni ljudi javljaju ko eto tebi Angiei prave fini a znam da su pokvareni skroz na skroz
    Cak najbolja prijateljica kojoj sam odma javila nakon potvrde ginekologa sada se toliko promjenila i postala uzasno ljubomorna jer eto mi nismo vjencani kak smo se mogli odlucit na to, a ona je u braku 3 mjeseca i starija godinu od mene te nije trudna
    A najgore mi je kad mi neko ide pametovat nesto oko trudnoce nesmijes ovo ono… da nazalost tek sad nesmijem radit nista, ali ako sam trudna nisam bolesna da nesmijem usisavac dotaknut i krpu za brisanje prasine
    Ufff oprostite izletilo mi je sve ovo sad 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bolje da popije koji normabel pa kako kaze C1M1 idem spavat🤣🤣🤣

U potpunosti se slažem s tobom, ja uopce nemam želju staviti nigdje ništa. Doduše nisam ni prije obaviještavala sve žive na društvenim mrežama. Ko treba znati zna!
    Meni je bio smiješan moj brat stariji. Mama mu rekla za bebu i on nije vjerovao, još mu je ona kroz par dana ponovila, a on u čudu kao nije stavila na fejs nije to istina 🤣🤣🤣 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Angie1205
    01. Kolovoz 2019. 13:29

I dalje sam u soku radi nase Tinchi al samo da se nadovezem za objave trudnoce i fejsu....ni mm ni ja nemamo fejs ni instagram vec 2-3 godine i mi smo se preporodili. Zamjetili smo da jedan s drugim nismo skoro nikako komunicirali i da su nam te gluposti okupirale zivot, povezale nas sa nekim fejk prijateljima i uzurpirale nam zivot. Je, za neke stvari smo si sami krivi al otkad smo se rijesili tih “poroka” zivot nam je sto puta kvalitetniji. 

C1M4
    01. Kolovoz 2019. 13:29

Ni ja bome nemam želju ništa stavljati po fejsu niti išta jer ne moraju svi znati, bitno mi je da moji najbliži znaju. Većina obitelji mi nema pojma za trudnoću, a i ne planiram širiti dalje, ali fascinantno mi je kako sam uvijek ranije razmišljala kako sve te trudnice uspijevaju da ništa ne objavljuju haha, reko ja bi vrištala od sreće sigurno i htjela da cijeli svijet znat haha

Gogaa_V
    01. Kolovoz 2019. 13:37

Tinchi cim  budes mogla  i imala snage javi  se. Sve se nadam  da se u.z pokazati  da nije sve izašlo, ne znam kako se to drugacije i vidi. 😥😔😔 Ako je ipak  tako moralo  biti, želim  ti more snage da prebrodiš, uz tebe  smo!💗

annika
    01. Kolovoz 2019. 13:39

Draga Tinchi, rasplaka me ko kisnu godinu. Ja se od sveg srca nadam da to nije to
    Drzi se, svu srecu i snagu svijeta ti zelim

[iimg]

mala.le.90.
    01. Kolovoz 2019. 13:40

Ja stalno mislim o Tinchi, bas me presjeklo...sjeca li se netko jel imala ikakvih simptma, problema?
    Boze bas je trudnoca stresno razdoblje, koliko sano strepimo i koliko je sve ovo neizvjesno🙈

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

C1M4
    01. Kolovoz 2019. 13:44

Jučer ujutro je napisala ono da ima nekakav iscjedak od dana prije i da baš dosta curi  i da jedva čeka pregled Joj, meni je užasno teško zbog toga, ja sam inače baš osjetljiva kada pročitam to i za nekog nepoznatog, a kamoli ovako za nekog s kim sam tu već neko vrijeme eto..

Angie1205
    01. Kolovoz 2019. 13:44

Malale pa nije spominjala nikakve simptome zadnjih dana osim da je umorna i da jedva ceka go i odmor 😞
    Ja sam van sebe, ne poznajem tu nijednu od vas osobno ali sve ste mi toliko drage i sve tako teske situacije primam k srcu kao da se radi o meni jako bliskoj osobi. 😢

Angie1205
    01. Kolovoz 2019. 13:45

Vidis ja sam skroz zaboravila na taj njen iscjedak 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.