C1M4 i u vezi plaćanja konkretno niftya, imaš opciju odjednom platiti i na tri rate, tri mjeseca za redom bez kamata.
Losa pošto bi na amnio išla na Sv. Duh ako bi morala ići, znaš li možda ima li i tamo taj doktor ili to ima samo u nekim bolnicama? Stvarno nisam informirana time..
Bok, čitam vašu temu pa se uključujem malo sa svojim iskustvom. Ne znam jesi čula za doktora Hafnera na Sv Duhu ali on je u ambulanti za rizične trudnoce, a radi negdje i privatno. Da sam na tvom mjestu naručila bih se kod njega. Ja sam po mišljenjima drugih trebala ići kod njega na biopsiju korionskih resica no na uzv koji on radi prije toga rekao mi je da nema potrebe jer on vidi da je moj plod bio u lošem stanju što se tiče morfologije i da to nije spojivo sa životom i tako da sam mogla odmah na prekid trudnoće. Hoću ti samo reći da on preko uzv jako dobro vidi neke stvari i predložit će ti što je najbolje u tvom slučaju, da li je to biopsija koju još stignes napraviti ili amino ili nešto treće
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Da Lavica nije da ja imam nesto protiv privatnika... cak dapace... no nekad mi se cini da doktori po klinikama imaju vise iskustva od "strogih" privatnika. No vecina njih kao sto si rekla radi po bolnicama a privatno jos dodatno. Ako nista drugo u bolnicama su pregledi besplatni, treba samo uputnica od soc ginekologa pa nisu za bacit za dodatno misljenje 😊 Dobro malo dulje treba cekat na red no nije to nesto strašno.
C1M4 i u vezi plaćanja konkretno niftya, imaš opciju odjednom platiti i na tri rate, tri mjeseca za redom bez kamata.
Kod podobnika na amex 6 rata
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Cure odgovorim vam čim ću moći, pročitala sam, ali sam na poslu pa ne mogu puno pisati haha
Iva smiješ, meni su u bolnici prošli tjedan sami preporučili jer on opušta mišiće, a 2mg neće naškoditi ni tebi ni tebi, doduše pomoći će meni su napisali da ga uzimam po potrebi kad osjetim da mi treba, ali ne više od 2mg dnevno
Eh dobro onda mislila sam 17 tt ali sad cu mozda 20 zavisi kako budem mpglada crkam.ako budem nestrpljiva ipak cu oko 17
Nije problem što se tiče financija ako je beba u pitanju, tu bi dala sve.. Već mi je nekako kako bi rekla, lakše odmah otići na amnio možda nego da gledam još i loše nalaze Niftyja ako budu pa da mi bude još veći stres do amnio na koju bi u tom slučaju svejedno morala ići.. Nisam pametna, glava mi puca ovih dana ne mogu vam opisati i to doslovno od previše razmišljanja oko svega, ali ne možeš ne razmišljati
Iva ništa ništa, moj savjet je da ga popiješ onda kada možeš otići spavati ako ga nisi prije nikad uzimala haha jer on opušta sve mišiće i uspavljuje pa piše da je općenito kada ga se uzima, ne samo u trudnoći, poželjno i otići spavati u tom slučaju
C1M4 za pocetak bih htjela reci da ti se divim koliko si stalozena, pozitivna a opet i realna. Malo si me i posramila jer nekad dramim i bezveze, iz potpuno banalnih razloga, tako da si mi dosla ko neka dobra knjiga koju sam procitala. Respect!
Moj savjet bi bio da imas dva doktora u koje ces imati ful povjerenje, privatnika s dobrim ultrazvukom (npr. Podobnik, sa 6/7 tjedana su mi brojali bebine prste na rucicama) i doktora u bolnici (npr. Hafner, more preporuka sam dobila za njega, jednom sam bila na konzultacijama i nije me se dojmio posebno, jer nije rekao sto sam htjela cut, sto ne umanjuje njegovu strucnost). Nemoj se vodit onim "radila je Nifty, nalaz je bio ok, a beba na kraju nije il obrnuto", "radila je amniocintezu pa izgubila trudnocu", jer to su sve vjerujem istinite price ali su iznimno rijetke, i statisticki zanemarive. A alternativa je da ne napravis nista, a koliko shvacam ipak bi htjela dobiti malo vise informacija o rizicima. Nadam se da povrh svega nemas i financijski problem da rijesis sve daljnje preglede. Ali nadi doktore kojima vjerujes i neka te oni savjetuju kada i koje pretrage napraviti. Nikada nista nije 100%, prijateljica je pratila trudnocu kod privatnika i socijalnog i u bolnici, ultrazvuk bio uredan a beba se rodila sa srcanom mamom i mis zavrsio odmah na operaciji. Dogada se, al nema smisla te male vjerojatnosti uzimati u obzir, to je ovako i onako nesto sto se ne moze predvidjeti, i bas zato spada u onih 1% nesigurnosti. Zelim ti svu srecu ovog svijeta, divna si, i ti isto spadas u iznimke :) Sretno!
Samo da dodam da Harmony je moguce od njih direktno iz Zg naruciti paket koji dastave na adresu ti, moguce je platiti odjednom i dobiti 10% popusta ili na rate bez popusta. S time se ide u privatni laboratorij koji izvadi krv i salje prema uputi s time da oni kad ih se nazove odmah kazu i koji labosi su najblizi di to vade samo im je vazno napomentu da pitas zanto i to mjesto ili zupaniju. To su friske info jer ja zvala njihov kontakt broj kad sam se dvoumila dal da ili ne.
Sortiraj odgovore
Najstariji