PREGLEDI
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
02.8.- malabubamara
02.8.- Eleonoré
02.8.- Lala3
06.8.- Omerta
06.8.-Nova19
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
08.8.- Red Fox
08.8.-iva4
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
21.8.- lorija
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
23.8.- Angie1205
24.8.- C1M4
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
28.8.- Gogga_V
28.8.- Tockica37
29.8.- petra31
09.9.- Samojed
Mrgud evo ga, tu si 😁
Grizli prije tjedan dana otprilike, al pratim posiljku i nadam se cudu. Znaju oni i iznenaditi prije ☺
Lavice ma ja sam neki pojeftini nasla od 30€ u masi skupih. Ima ih i oko 80€ al ne vidim nikakvu special razliku. Bitno je da mi vidimo srceko 😁
I sto se tice tih pretraga o kojima pisete, savjetujete, ja bi obavezno prije svega poslusala i druga misljenja doktora u sto kracem roku prije nego bi se odlucila za ista. To je vec netko napisao ali zaboravila sam tko u ovoj masi 🙈🙈🙈
Jutro cure i sretno tko ima danas preglede! 💝
Bože cure da vi znate samo koliko sam ja sretna kad ulazim na našu temu i druzenje sa vama! Kao da sam sa najboljim drugaricama na kavi. Nisam pola puta ni bila svjesna nase pozitivne energije, sve dok dva puta nisam "povirila" na drugu temu jer sam pratila , 2 cure sa mojom dijagnozom pa tako virnem i ubacim se ako vidim da neko imaš sličan problem ili ako mozda mogu pomoći. Das savjet, podjelis svoje iskustvo ona te napljuje na najjace i još se pita od kud tebi pravo da nju uzimas u usta, znas li ti ko je ona? Još ti napise želju za sretan porod i izljecenje ti stavi pod upitnike...
Baš sam u šoku! Razumijem da su nervozne , možda frustrirane (i ja sam se borila 6 godina , za plusić, sestra rodjena se još bori 12 godina) pa nikad nisam bila tako negativna i neprijateljski nastrojena. (Mislim na pojedine iz grupe naravno. ) Strašno!!! ?Mi smo ovdje trudne, i hormoni nam rade, nekada se i ne slažemo u nečemu ali nije bilo 5%negativne energije izmedju nas ili ako neko svrati do nas. Baš ste pravi blagoslov sve do jedne! 🌼
I mi smo samo na kombinirani otisli i sve je bilo u redu, da nije sigurno bi isli na jos pretraga i po jos koje misljenje. Ja vjerujem i znam da ce C1M4 donjet pravu odluku za sebe i bebaca 🥰
Mene danas nakon dugo vremena soraju hormoni i place mi se non stop 🙄
Jos mi se javila strina koja se ne javlja nikome od tatine smrti i sad kao cula novosti pa da cestita 🤮
Sve ih zanima a ja namjerno sutim i to samo zato jer se prema mojoj mami ponasaju ko da ne postoji otkad nema tate...bas je nasla dan kad ce mi se javiti 👿
Ajme cure baš ste se raspisale 🙈
Je li koja dobila odgovor od administratora za slike? 😡
Mi nismo na ništa išli, doduše 24g su mi pa zato, i vjerujem da nešto nije uredu da bi me do sad upozorila.
C1M4 puno snage i sreće vam želim 🥰 divim vam se 🙌🏻 to je sve što mogu reći jer stvarno nisam upućena u sve to s ispitivanjima.
Goga totalno se slažem s tobom 🤞🏻 baš smo divna grupica, i kad nisam raspoložena a uđem na forum odma budem bolje 🥰🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Jutrooo cure, Juno sretno danas!! 🌸 javi nam se prije shopinga. 😁
Lavicesuper! Ne umisljamo 😂 Ne mogu vjerovati da je to to bilo,zaista prerano! Ja osjetim kad se bas umirim, jedva cekam watcher al nece jos stici,popizdit cu kao da iz Pakistana dolazi. 😖
Valjala bi jedna patronazna i babica u grupi 😁
Eto babice na duznost se javlja😊🤗
Jutrooo cure, Juno sretno danas!! 🌸 javi nam se prije shopinga. 😁
Lavicesuper! Ne umisljamo 😂 Ne mogu vjerovati da je to to bilo,zaista prerano! Ja osjetim kad se bas umirim, jedva cekam watcher al nece jos stici,popizdit cu kao da iz Pakistana dolazi. 😖
Valjala bi jedna patronazna i babica u grupi 😁
Eto babice na duznost se javlja😊🤗
Taman sam im htjela napisati čitajući zaostatke da imamo babicu 😎🤗
Da Lavica nije da ja imam nesto protiv privatnika… cak dapace… no nekad mi se cini da doktori po klinikama imaju vise iskustva od "strogih" privatnika. No vecina njih kao sto si rekla radi po bolnicama a privatno jos dodatno. Ako nista drugo u bolnicama su pregledi besplatni, treba samo uputnica od soc ginekologa pa nisu za bacit za dodatno misljenje 😊 Dobro malo dulje treba cekat na red no nije to nesto strašno.
Pozdrav cure.
Vidim u pitanju dr.Hafner sa Duha.
Ugl da ne duljim.
Izuzetan doktor,profesionalan,staložen,pun znanja.
Preporuka za njega.
Radila sam neko vrijeme izmedu ostalog i sa njim.
S punim povjerenjem i hrabro👍🤗😘
Ne stignem vas sad čitati. Hitnom sam došla u Petrovu. Na poslu mi je iscurila sva plodna voda. Morat će mi izazvati porod i izgubit ću bebu.
Thinkpink nisi mi i dalje otkrila zanimanje 😁😁
Sorry nisam vidjela... Pogodila si ravno u sridu...😄😄😄
Samo sam prije radila i na drugim radilistima dugo godina, pa imam iskustva i iz drugih segmenata. Jos sam uz sve poslje dodiplomskog zavrsila diplomski (tak da imam 3+2), a ministar ne odobrava povecanje placa, i onda ce se cudit deficitu osoblja u zdravstvu.🙆♀️🤦🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji