ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    01. Kolovoz 2019. 11:38

PREGLEDI

01.8.- Juno
    02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    02.8.- malabubamara
    02.8.- Eleonoré
    02.8.- Lala3
    06.8.- Omerta
    06.8.-Nova19
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- TinchiSk
    08.8.- Red Fox
    08.8.-iva4
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    19.8.- mustra
    19.8.- Lavica27
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    21.8.- lorija
    22.8.- Nasty
    22.8.- mrgud_zg
    23.8.- Angie1205
    24.8.- C1M4
    27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    28.8.- Gogga_V
    28.8.- Tockica37
    29.8.- petra31
    09.9.- Samojed

lorija
    01. Kolovoz 2019. 11:46

Mrgud evo ga, tu si 😁
    Grizli prije tjedan dana otprilike, al pratim posiljku i nadam se cudu. Znaju oni i iznenaditi prije ☺
    Lavice ma ja sam neki pojeftini nasla od 30€ u masi skupih. Ima ih i oko 80€ al ne vidim nikakvu special razliku. Bitno je da mi vidimo srceko 😁
    I sto se tice tih pretraga o kojima pisete, savjetujete, ja bi obavezno prije svega poslusala i druga misljenja doktora u sto kracem roku prije nego bi se odlucila za ista. To je vec netko napisao ali zaboravila sam tko u ovoj masi 🙈🙈🙈

Gogaa_V
    01. Kolovoz 2019. 11:55

Jutro cure i sretno tko ima danas preglede! 💝 
    Bože cure da  vi znate  samo koliko sam ja sretna kad ulazim na našu temu i druzenje  sa vama! Kao da sam sa najboljim drugaricama na kavi. Nisam pola puta ni bila svjesna nase pozitivne energije, sve dok dva puta  nisam "povirila" na drugu  temu jer sam pratila , 2 cure sa mojom  dijagnozom pa tako virnem  i ubacim  se ako vidim  da neko imaš sličan  problem ili ako mozda mogu pomoći. Das savjet,  podjelis  svoje iskustvo ona te napljuje  na najjace  i još se pita od kud tebi  pravo  da nju uzimas u usta, znas li ti ko je ona? Još ti napise želju za sretan porod i izljecenje  ti stavi pod upitnike... 
    Baš sam u šoku! Razumijem  da su nervozne , možda frustrirane (i ja sam se borila  6 godina , za plusić, sestra rodjena  se još bori  12 godina) pa nikad nisam bila tako negativna  i neprijateljski nastrojena. (Mislim na pojedine  iz grupe naravno. ) Strašno!!! ?Mi smo ovdje trudne, i hormoni nam rade, nekada se i ne slažemo u nečemu ali nije bilo 5%negativne energije izmedju  nas ili ako neko svrati do nas. Baš ste pravi blagoslov sve do jedne! 🌼

Angie1205
    01. Kolovoz 2019. 11:58

I mi smo samo na kombinirani otisli i sve je bilo u redu, da nije sigurno bi isli na jos pretraga i po jos koje misljenje. Ja vjerujem i znam da ce C1M4 donjet pravu odluku za sebe i bebaca 🥰
    Mene danas nakon dugo vremena soraju hormoni i place mi se non stop 🙄
    Jos mi se javila strina koja se ne javlja nikome od tatine smrti i sad kao cula novosti pa da cestita 🤮
    Sve ih zanima a ja namjerno sutim i to samo zato jer se prema mojoj mami ponasaju ko da ne postoji otkad nema tate...bas je nasla dan kad ce mi se javiti 👿

Maj4
    01. Kolovoz 2019. 12:18

Ajme cure baš ste se raspisale 🙈
    Je li koja dobila odgovor od administratora za slike? 😡
    Mi nismo na ništa išli, doduše 24g su mi pa zato, i vjerujem da nešto nije uredu da bi me do sad upozorila. 
    C1M4 puno snage i sreće vam želim 🥰 divim vam se 🙌🏻 to je sve što mogu reći jer stvarno nisam upućena u sve to s ispitivanjima. 
    Goga totalno se slažem s tobom 🤞🏻 baš smo divna grupica, i kad nisam raspoložena a uđem na forum odma budem bolje 🥰🥰

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

01. Kolovoz 2019. 12:26

lorija

Jutrooo cure, Juno sretno danas!! 🌸 javi nam se prije shopinga. 😁
    Lavicesuper! Ne umisljamo 😂 Ne mogu vjerovati da je to to bilo,zaista prerano! Ja osjetim kad se bas umirim, jedva cekam watcher al nece jos stici,popizdit cu kao da iz Pakistana dolazi. 😖
    Valjala bi jedna patronazna i babica u grupi 😁

Eto babice na duznost se javlja😊🤗

Gogaa_V
    01. Kolovoz 2019. 12:27

crnokosa

lorija

Jutrooo cure, Juno sretno danas!! 🌸 javi nam se prije shopinga. 😁
    Lavicesuper! Ne umisljamo 😂 Ne mogu vjerovati da je to to bilo,zaista prerano! Ja osjetim kad se bas umirim, jedva cekam watcher al nece jos stici,popizdit cu kao da iz Pakistana dolazi. 😖
    Valjala bi jedna patronazna i babica u grupi 😁

Eto babice na duznost se javlja😊🤗

Taman sam im htjela napisati čitajući zaostatke da imamo babicu 😎🤗

01. Kolovoz 2019. 12:35

LoSa84

Da Lavica nije da ja imam nesto protiv privatnika… cak dapace… no nekad mi se cini da doktori po klinikama imaju vise iskustva od "strogih" privatnika. No vecina njih kao sto si rekla radi po bolnicama a privatno jos dodatno. Ako nista drugo u bolnicama su pregledi besplatni, treba samo uputnica od soc ginekologa pa nisu za bacit za dodatno misljenje 😊 Dobro malo dulje treba cekat na red no nije to nesto strašno.

Pozdrav cure.
    Vidim u pitanju dr.Hafner sa Duha.
    Ugl da ne duljim.
    Izuzetan doktor,profesionalan,staložen,pun znanja.
    Preporuka za njega.
    Radila sam neko vrijeme izmedu ostalog i sa njim.
    S punim povjerenjem i hrabro👍🤗😘

TinchiSk
    01. Kolovoz 2019. 12:49

Ne stignem vas sad čitati. Hitnom sam došla u Petrovu. Na poslu mi je iscurila sva plodna voda. Morat će mi izazvati porod i izgubit ću bebu.

• thinkpink1
    01. Kolovoz 2019. 12:50

Lavica27

Thinkpink nisi mi i dalje otkrila zanimanje 😁😁

Sorry nisam vidjela... Pogodila si ravno u sridu...😄😄😄
    Samo sam prije radila i na drugim radilistima dugo godina, pa imam iskustva i iz drugih segmenata. Jos sam uz sve poslje dodiplomskog zavrsila diplomski (tak da imam 3+2), a ministar ne odobrava povecanje placa, i onda ce se cudit deficitu osoblja u zdravstvu.🙆‍♀️🤦🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.