ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    01. Kolovoz 2019. 09:36

Jutro cure. Sinoc procitala hrpu stranica i bila preumorna nesto napisati sad pogledam jos hrpa 😁
    Lavice cestitam na promaknucu, bravo za sefa 🎉🎉
    Lorija. Vidim da je moj termin u moru postova preskocen, pa ponavljam, imam 22.8
    C1m4 nitko ti ne moze rec sto napravit, al ja bih ma tvom mjestu prvo isla na nifty/harmony/panoramu pa u slucaju loseg nalaza tek onda na amnio, ipak je amnio invazivna metoda. Ti si sad vec 12+5, sljedeci tjedan si 13 tt i mislim da ces imat dovoljno fetalne dna. Pitanje je dal vam je to preskupo, al to opet morate sami odlucit

Sto se tice opreme, ne znam dal sam se pohvalila, mi smo dobili kinderbet. Od frendice. Fakat je fora. Sad nam stoji doma i totalno mi je neobicno😁😁. Ja stalno mislim da je prerano za obavljat nabavku a onda si mislim ko zna kakva cu bit za 2-3 mjeseca i dal ce sve bit ok pa sam odlucila poslje go pocet obilazit ducane
    Mi danas popodne idemo na go 🎉🎉🎉 jedva sam docekala, jako se veselim, ne podnosim vise ove vrucine u zagrebu 😁

C1M4
    01. Kolovoz 2019. 09:38

Grizli tako je, zato se i neću baš hvatati za sve na internetu.. ja sam isto tako imala spontani pa nakon toga izvanmaterinčnu i pročitala tisuću razloga zbog kojih je došlo do izvanmaternične da bi na kraju ispalo da je došlo do nje jer su mi nakon spontanog nastale priraslice u tom jajovodu koje nitko nije vidio jer se vide samo na operaciji, a na internetu je pisalo 1000 bolesti zbog kojih dolazi do toga i stvarno sam bila preplašena da više neću moći ostati trudna.. Da, htjela sam otići na još jedan uzv u drugu kliniku pa da vidimo što i kako, ali me strah da ne otkriju još nešto ne daj bože, ah, psiha šta da ti kažem..

01. Kolovoz 2019. 09:47

Angie1205

Buhabome si napisala zadacu 😁
    Drago mi je da si dobro! Kaj se tice cicki…ja nezz sto je to osim kad sam trudna i vjeruj mi nema velicina veze sa dojenjem 😉 Sve ce tijelo pripremiti na vrijeme za bebaca!
    Kad sam rodila prvu bilo nas je 9 u jednoj sobi i nas su zvali mljekara 😂
    Doslovno smo imale mlijeka na izvoz da smo uz svoje bebe dohranile jos pola odjela 🙈

Tnx Angie utješila si me :)

01. Kolovoz 2019. 09:59

C1M4

Losa pošto bi na amnio išla na Sv. Duh ako bi morala ići, znaš li možda ima li i tamo taj doktor ili to ima samo u nekim bolnicama? Stvarno nisam informirana time..

Ja sam svoje probleme ginekoloske rijesila na Vinogradskoj i tamo imam samo rijeci pohvale za sve doktore. Zapravo, odusevljena sam pristupom da oni cesto rjesavaju stvari (odnosno ozbiljnije probleme) na konziliju gdje ih je vise te se medusobno konzultiraju. Recimo kad su meni radili ultrazvuk bilo ih je 7-ero i svi su gledali i raspravljali o tome danadu najbolje rijesenje. Ultrazvuci su im isto dobri. Sa sv. Duhom nemam iskustva nazalost. No vjerujem da u svim velikim bolnicama rade amnio.

• thinkpink1
    01. Kolovoz 2019. 10:05

Grizli

C1M4 svakako se nemoj hvatat za objave na netu jer mnoge od tih informacija su napisane eto tako jer je neki portal to kopirao od nekog vanjskog. Ili je neko pisao neko svoje iskustvo ili od prijateljice prijateljice prijateljica situacije. Ja sam tako nakon spontanih citala razne fotume i onda je bilo razlicitih iskustva i svakakvih info da bi na kraju skuzila da su neke info iz 2013, a da je danas 2019 i da se u tom pogledu promijenilo 200 stvari i obavljeno 800 istrazivanja na tu temu koje nemaju veze sa tim tvrdnjama. Tu se radi o tvojoj kozi i moras biti hladne glave i otvorenog srca. Lako je pametovat i dijeliti savjete kad dr ti ne daju razloga za sumnju, al treba biti pametan kad dobis takve info kakve si ti dobila. Posavjetuj se možda i na vise mjesta kod vise specijalista. Mozda da odes na jos koji uzv privatno cisto da provjeris.

Bravo Grizli! Istog sam misljenja, na netu i forumima svasta pise, a svako od nas je individua za sebe. Treba se pribrat, koliko god je moguce i "hladne" glave donijeti odluku u dogovoru s partnerom. Ja bi isto tako potrazila bar jos jedno misljenje prije ikakve odluke.
    Ja sam se osobno jucer jako iznenadila na pregledu, ugodno, jer smo prije Nifty-a obavili mini anomaly scan, gdje je dr.sve lijepo, smireno pokazivala i objašnjavala. Cak muz, koji je laik, je sve pohvatao i prepoznao neke dijelove djeteta prije nego ih je opisala. Bas se lijepo vidlo. Gledala je od glave i mozga, samog promjera glave, svaki dio tijela uz sva mjerenja, sve organe, srceko sa sve 4 komore, kompletnu posteljicu i prokrvljenost pupkovine, bas sve sve...
    Znam da ti je tesko, ali navijam je sve ovo lazna uzbuna te da ce nalaz/i biti uredni. 🙏🍀

01. Kolovoz 2019. 10:13

I da... za ozbiljne stvari i odluke je najbolje pričat sa liječnicima, tražit drugo i treće i peto mišljenje ako treba, a ne čitat forume 😊 Većina ljudi poseže za forumima kad imaju problem i traže odgovore... sretan kraj malo tko objavi 🙃 Pa ako bacite pogled na forume ispast će da je skoro nemoguće trudnoću privest sretno kraju jer je većina topica o neplodnosti, pobacajima, komplikacijama i sl...

Nasty
    01. Kolovoz 2019. 10:13

C1M4 draga cure su već sve napisale. Ja sam radila nifty standard, rezultate sam dobila za 7 dana. Imam 38 god i htjela sam izbjeć amnio. Da je meni nalaz niftya bio loš išla bi na amnio jer bi htjela znam što me očekuje. Na probir nisam išla zbog poremečaja hormona koji sam imala prije trudnoće a vjerojatno bi utjecao na rezultat, plus godine. Kao što sama kažeš popričaj sa ginekologicom i vidi što će ti preporučit, pa pomalo dalje kako bude dan po dan. Sretno!
    Spomenula sam ti u nekom prijašnjem postu prijateljicu koja ima downića. Ako bude trebalo, mogu te povezat s njom.

Aristea
    01. Kolovoz 2019. 10:21

Meni je vinogradska odlicna! Dok sam imala torziju jajnika njih troje je bilo na uzv samnom i konzultiralo se sta ce ce dalje.cak i pročelnik ginekologije. Ma joj,a sestre su bas predivne. Bila je jedna plavusa mlada bas onako gruba ali ostale su predobre bile. Oni su vidjeli koliko sam uplasena, u sok sobi me pripremali za operaciju, brijali, smijale se, zezale samo da mi skrenu misli i isto tako i u sali dok su se pripremali ja lezim na stolu tresem se ko siba od straha i bolova a mene ginekolog zeza jel sam slobodna ili udata? Kao  da pazim da se ne zeznem ko on,a zajebava se. Pitao me koji radio slušam, kao kaj da mi puste a ionako sam dobila opcu i spavam hahah.vraga cu ja cuti....radilo se o nekom mladom ginekologu s naocalama. A glavna sestra onako srednjih godina plave krace kose držala me tako snažno za ruku i mazila po kosi ko da sam joj dijete... Ma odusevili su me...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    01. Kolovoz 2019. 10:24

C1M4 ja se bas ne kuzim u to ali zelim ti svu srecu svijeta u odabiru i u rezultatima! 💕💕💕💕💕

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    01. Kolovoz 2019. 10:28

Thinkpink nisi mi i dalje otkrila zanimanje 😁😁

LoSa slažem se s tobom djelomicno. Idem privatniku jer preko firme imam besplatno,i znala sam naletit na grozne doktore ali većina tih ginekologa i radi u bolnicama. Jedan od njih je i divan dr. Bolanca koji radi na humanoj u Vinogradskoj. Rekla bih kako naletis...

C1M4 Ja sam čula da dosta hvale Panoramu u zadnje vrijeme. A zadnji put na pregledu mi je predložio gin neki novi na našem tržištu, zove se Prenatal code (www.prenatalcode.com) i po njemu obuhvaća najviše sindroma i salje se u švicarsku pa su rezultati za tri dana...neznam ništa više al kad već istražuješ...

Lorija I ja sam u šoku kako sam rano osjetila! Ja sam uzela MAS baby watcher preko njuskala drugi dan mi ga je tip dovezao na posao i poslala mi žena dva gela😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.