Jutro, cure!
Još jedna besana noć je iza mene. Kod mene nije stvar u trbuhu i tijelu, nego u glavi. Tijelu je bilo ok, zagrlila sam svog Pericu, ali glava neće zaspati. Vrtila se do ponoći, otišla u dnevni pa se tamo nastavila vrtit. Grozno, tek pred jutro sam zaspala, a onda je već u 5:15 zvonio alarm. Nadam se da ću nadoknaditi sad za produženi vikend, a onda je i godišnji blizu.
Vagu sa sinom nisam imala niti mi je trebala, on je puuuuuno jeo. Nisam ni razmišljala o vagi, to ovisi o situaciji.
Mi ćemo definitivno ranije nabaviti stvari. Neće mi to smetati u stanu, baš će me radovati, a ne volim raditi stvari u zadnji tren. Već sad se jedva natjeram da nekud odem popodne, za 3 mjeseca ću sigurno biti još gore. Do početka 10. mjeseca očekujem da kod nas sve bude spremno.
E cure, kad smo kod patronažne. Meni je sa sinom došla jednom, točno se sjećam, nije ga vagala, ništa ustvari nije radila, malo nešto ispričala. Možda se promijenilo nešto, ipak je 10 godina prošlo. Ali kako to funkcionira, njih bolnica pošalje ili se moramo negdje prijaviti?
Sta mislite kada da se narucim za 4d ultrazvuk
Mislila sam u 17 tt tad mi moze mozda saznat i spol ali opet ne znam sta vi mislite
Juno sretno na pregledu danas bome vidim sutra imamo 5 pregleda, bit će veselo sutra
Samojed ja idem na dan kad će biti točno 16 tjedana, rekla je gin da mogu i tada i kasnije još jednom kad poraste beba da mi ne preporuča više od od 2 puta jer su to dosta jaki zvučni valovi, rekla mi je također da bi se mogao vidjeti tada spol, sve ovisi o bebici kako se okrene
Samojed 4d oko 20tog tjedna tad se sve najbolje vidi
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Dobro jutro cure 🖐🏻🖐🏻
Juno sretno 🤞🏻
Nove cure dobro došle, čestitam i neka sve bude dobro 🤞🏻🥰
Sinoć sam se bome našetala, zaspala sam čim sam legla 😊
Mi smo sutra, baš sam uzbuđena 😊😊
Još mi je sutra rođendan, nadam se da ću se uspjet natjerati napraviti kolač, cheesecake mi se jede već neko vrijeme 🤤🤤🎂🎉
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Dobro jutro ekipa!!
Juno sretnoooo!!
Samojed 4D se preporuca od 20-28 tjedna a kazu da je najbolje u 22-23 tjednu jer je beba tad dovoljno velika da se sve vidi a jos ima mjesta za vrtit se i poslikat ju sa svih strana. Ja idem 8.8. Tad cu biti 20+3 ili kako ginici kazu u 21 tjednu. Obzirom da je do sad malac bio veci uvijek za par dana mislim si da je to onda nekak idealno vrijeme.
Zao mi je radi vas nespavalica, ja sam se bas preporodila sa Pericom, jedino sto me pas gleda ispod oka, ko zna kaj si misli jadan 😂
Jutro, da vam mahnem samo (s obzirom da sjetim napisati nesto otprilike svakih 200 stranica)
Šta sam zapamtila da vidimo? Nista skoro
Što se sređivanja tiče, ne sminkam se puno ni inače, a sad jos manje, ali kosa uvijek mora biti oprana i garderoba normalna, to bez iznimke. Ja sam jedna od onih sretnica kojoj trudnoca procisti kožu, ojača kosu i nokte pa sam bas happy.
A i jos radim do daljenjega tako da opcija totalno "nesređivanja" nije ni opcija.
Oprema: kupili u prvoj trudnoci sve na vrijeme. Nismo puno birali i nismo puno kupovali, bas ono osnovno i vise nego smo iskoristili sve. Ono što me oduševilo su nosiljke za djecu ili marame koje smo iskoristili maximalno. A krevetić imamo neki najobičniji i evo vec 3 godine izdrzava divljanje i skakanje. Ko nov. Sad cemo samo malo robice nove nadodati i mislim da je to to.
Šefu koji je dao promaknuce nakon objave o trudnoći kapa dolje.
Ne znam jesam li dobro zapamtia ako nisam svejedno nije lose za znati, za probavne probleme, aktivni ugljen je spas.
I vaga-ja bi je uzela samo ako primjetim da nesto ne stima sa dojenjem/hranjenjem. Majčinski instikt je po meni najbolji radar za sve i vrlo dobro ćete osjetiti ako nesto ne štima.
Cure koje mirujete i imate poteskoće-drzite se, one na pregledima sretno. mi ćemo nekada za 10ak dana. svima
Joj vaga 🙄 Ja sam usla u trudnocu sa viska kila i sva se prepala i nabavila si kucnu digitalnu vagu te sama sebe svaki dan mahnito vazem ujutro, popodne, navecer... Necu to djetetu radit. Sad sam 16 tt i dobila sam +1.5 kg, jel mislite da je to puno? Mislim da je to sve trbuh.
Ja jos ne osjecam bebicu, na proslom me pregledu dok pitao jel osjetim... rekao je da neke zene prije neke kasnije. Frendica mi rekla da je tek u 22 tjednu osjetila.
Losa nemoj bit blesava...sorry kaj ti to tak moram rec 😂
Trudna si 16 tjedana i imas 1,5kg gore...opusti se zeno! Ja sam 19 tjedana i imam 6,5kg gore 🤪
Bez obzira sto si usla u T sa viskom kila, moj savjet ti je da se ne opterecujes time jer si samo stvaras stres a to nije dobro za bebicu. Jedi sto ti pase i kad ti pase, poslije ce se to sve otopit 😉
Jel ti gin rekao gdje ti je posteljica? Ako je sprijeda onda se kasnije osjeti a ako je straga onda nesto ranije. Isto tako ako ti je prva trudnoca kasnije skuzis da te beba mlati, tam nekak oko 20-og tj mislim sa sam ja osjetila u 1.trudnoci.
Sortiraj odgovore
Najstariji