ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vanessa.
    31. Srpanj 2019. 23:01

ja se nadam da.kuzite ove moje postove haha
    kad pisem s mobitela, obzirom da.imam prste cevapcice, postiskam sve i svasta usput pored.slova 
    nisu ovi mobiteli na touch stvoreni za nas debeloprste haha

Lunica
    31. Srpanj 2019. 23:03

Pozdrav cure...evo ja stalno nekako na moru i oko djecw pa nikako pratiti forum...ugl..drago mi je da ima novih..neka neka...lijepo je da se ovdjw makar ovako anonimno moze malo.skicnuti...nego ..u kojem.ste tjednu bas onako osjetili olaksanje prelaska iz prvog u drugo tromjeajecje? Ja se osjecam na dane..kao da nisam ni vamo ni tamo☺☺

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• thinkpink1
    31. Srpanj 2019. 23:13

Omerta

Dobrodosle nove!thinkpink, pa mi smo tu po tjednima, a i termin nam je dan razlike!
    Isla sam sad bezveze iz dosade mjerit tlak.. 86/52, puls 78.Standardno!

Ohooo...super...onda cemo zajedno u shopping i pratit se...
    Natači se teucinom i jedi slane stapice ili krekere.
    Moj je malo bolji 100/60😆
    Al opet bolje da je niži, nego da je visi pa nam daju antihipertensive.😉🤪

Vanessa.
    31. Srpanj 2019. 23:35

meni je.olaksanje.nastupilo tek 16TT kad.su mi napokon prestale zgaravice, mucnine i umor, nekom prije nekom kasnije

• thinkpink1
    31. Srpanj 2019. 23:38

Lavica27

I ja sam sad pametnija, al ajd ti objasni hormonalnoj rodilji da je sve normalno s tobom i mlijekom😂

A jesi me sad nasmijala😂😂😂 Znam tocno o cemu pricas jer mi je to ide u obim posla...pricas i ohrabrujes, ali badava, rodilju šibaju hormoni i ak misli na svoj nacin opet ce radit po svom, taman da se na trepavice postavis...
    Neka svako radi i postupa po svojoj majcinskoj intuiciji i pokusa biti najbolji roditelj kako god zna i umije, jer to je najvece bogatstvo 🤗🥰❤

• Stelle123
    01. Kolovoz 2019. 05:35

Lavice i ja sam control freek zato kazem vaga nije za takve. Moji podoji su trajali kratko oko 5 min bi sisala, pa bi je vagala prije i posli, a vaga bi znala cesto pokazivat nebuloze tipa manje grama posli nego prije. Neki dan sam nasla tu teku sa zapisivanjem kad jede,.koliko piski, koliko grama. Onda odes na internet i skuzis da nije to po ps pa mucis sebe, nju, sve okolo. Sad se mislim uopce nisam uzivala niti i jednom tom pocetnom trenutku. Dakle, ako je pelena uredno mokra, dobiva na tezini, sad jel dobila 500 ili 1000 grama, manje je bitno. Mislim da ovaj put necu si dopustit da upadnem u zacarani krug.

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    01. Kolovoz 2019. 06:09

Mislim se da kupim ovo https://mommasdirect.com/products/portable-baby-bed .Inace sto se kupovine tice, mozes svasta danas kupit i preko neta, pa mi obilazak ducana i nije neki prioriter.

url=https://lilypie.com]

Lavica27
    01. Kolovoz 2019. 06:58

Bogati thinkpink jesi ti patronazna😱😱 
    Stelle joj to je moja sogorica zapisivala,slagiralo me kad sam vidjela biljeznicu😂 Ja nisam toliko napredna bila,išla sam po filingu al opet volim bit pripremljena. P.s. blago ti se,Moji podoji su bili po pola sata, ona lijeno vuce ja nervoznija sve više...ah ti prvi dani.
    Vanessa e tu lekciju smo mi naučili kakon što sam rodila pa smo isli prvi put na more Hahah...da ti ne pričam da smo za 3mjeseca kupili novi auto, gepek je valjda veći od auta😂

lorija
    01. Kolovoz 2019. 07:08

PREGLEDI

01.8.- Juno
    02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    02.8.- malabubamara
    02.8.- Eleonoré
    02.8.- Lala3
    06.8.- Omerta
    06.8.-Nova19
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- TinchiSk
    08.8.- Red Fox
    08.8.-iva4
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    19.8.- mustra
    19.8.- Lavica27
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    21.8.- lorija
    22.8.- Nasty
    23.8.- Angie1205
    24.8.- C1M4
    27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    28.8.- Gogga_V
    28.8.- Tockica37
    29.8.- petra31
    09.9.- Samojed

lorija
    01. Kolovoz 2019. 07:15

Jutrooo cure, Juno sretno danas!! 🌸 javi nam se prije shopinga. 😁
    Lavice super! Ne umisljamo 😂 Ne mogu vjerovati da je to to bilo,zaista prerano! Ja osjetim kad se bas umirim, jedva cekam watcher al nece jos stici,popizdit cu kao da iz Pakistana dolazi. 😖
    Valjala bi jedna patronazna i  babica u grupi 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.