E da znala sam da sam nekaj zaboravila!
Uglavnom, nemojte čekati zadnji cas za nabavku. Može se desiti da imate vremena,a može se desiti da naglo morate mirovati. Mene kad je isijas uhvatio nisam mogla hodati a kamoli hodocastiti po trgovinama, bila sam presretna jer sam požurila s nabavkom sobice i neke robe. Naravno, uvijek ti može netko skočiti ali je poseban gušt uzeti si vremena i pregledati sve.
Grizli ja za prvu nisam imala vagu nego onu kadicu s ugrađenom vagom, Aquascale. Vrlo korisna stvar. Kupila sam je na sajmu uz popust bila je tipa 465 kn a nogice su joj bile preskupe pa sam neke vulgaris uzela za 100 kn.
e pa upravo to me brine, zadnji mjeseci u trudnoći su tako upitni i ne znaš što te čeka...zato me i je strah ostaviti to za kasnije..Ovako uzmemo ranije pa neka stoji zapakirano, neće pobjeći...Draže mi tako nego da ja moram mirovat a muž mi preko kamere pokazuje stvari u dućanu..pa pojela bi si jaja od muke i ljubomore
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Thinkpink ne slažem se s tobom. Meni je susjeda patronazna i paralelno je išla vagati malu na Aquascale i na svojoj vagi i istu kilazu je pokazivalo i rekla je nek je pratim na njoj,samo treba paziti kao i kod kucnih vaga podlogu na koju je stavljas. Žao mi je ako si imala loše iskustvo s njom.
Takodjer,ne bi se složila za ovih 750gr. Normalan mjesecni prirast je od 450gr na dalje. To spominjem samo da ne
razbijate glavu jer nije kao u knjizi. Ja sam se zabrinula i nakrivila samu sebe da mi mlijeko nije dobro ili da ga nema pa došla kod pedijatrice kaže žena da sam luda. Nek se opustim i dojim i doci će na svoje. Sljedeci mjesec je dobila kilu.
Kao što sam rekla, od prije začeća do valjda zauvijek je stalno neka briga🙈
Ja bas po istom takvom iskustvu na svoje oci vidjela da ne pokazuje tocno, i da pokazuje razlicito.
Tih 450gr koje spominjes, onda se gleda od poroda a ne od otpusta pa racunica stoji. Novorođenče dnevno treba dobivati prosjecno 20-30gr.bilo na majcinom mlijeku ili na dohrani.
Sto se mlijeka tice, ne postoji dobro ili lose, ili ga ima ili ga nema ili ga nema dovoljno (pogotovo navecer zalihe se znaju isprazniti pa ako nema dovoljno mljekeca uvesti bar jedan vecernji obrok dohrane).
Cure moje, vas je nemoguće pohvatati 😂 Toliko tema se okrene u toku dana, da ne znam šta prije napisati i onda uglavnom većinu zaboravim 😁 Zapamtila sam da je Perica baš aktuelan 😂
Imamo noviteta raznih, moram obnoviti listu, ali to ću na 800.strani, do nje ćemo doći već sutra 😂
Simbalija Čestitam na curici 😍
Dobro nam došle i nove cure,crnokosa i thinkpink , tebe sam ispratila na grupama mpo, baš mi je drago što te vidim tu 😄
Lijepe vijesti i što se posla tiče Lavice, mislim da je to baš rijetko danas
Ajmee vi vec na vaganju bebica 😳
Sa curama nisam imala vagu nit mi je bila neka potreba, patronazna mi dolazila 2 puta kad sam prvu rodila, a drugu nitko nijednom...obe su napredovale kak treba i bez mog stresa dal jedu dovoljno il ne. Dok god one piskaju, kakaju i placu kad su gladni...sve je kako i treba biti.
Znate onu moju...samo relax 😉
Ja odkrmila malo uz csi i sad me cure zbudile dok su kopale po kuhinji i trazile si jesti...nece spavat dok tata ne dodje...sad ce i on nadam se! 🙄
Thinkpink ne slažem se s tobom. Meni je susjeda patronazna i paralelno je išla vagati malu na Aquascale i na svojoj vagi i istu kilazu je pokazivalo i rekla je nek je pratim na njoj,samo treba paziti kao i kod kucnih vaga podlogu na koju je stavljas. Žao mi je ako si imala loše iskustvo s njom.
Takodjer,ne bi se složila za ovih 750gr. Normalan mjesecni prirast je od 450gr na dalje. To spominjem samo da ne
razbijate glavu jer nije kao u knjizi. Ja sam se zabrinula i nakrivila samu sebe da mi mlijeko nije dobro ili da ga nema pa došla kod pedijatrice kaže žena da sam luda. Nek se opustim i dojim i doci će na svoje. Sljedeci mjesec je dobila kilu.
Kao što sam rekla, od prije začeća do valjda zauvijek je stalno neka briga🙈
Ja bas po istom takvom iskustvu na svoje oci vidjela da ne pokazuje tocno, i da pokazuje razlicito.
Tih 450gr koje spominjes, onda se gleda od poroda a ne od otpusta pa racunica stoji. Novorođenče dnevno treba dobivati prosjecno 20-30gr.bilo na majcinom mlijeku ili na dohrani.
Sto se mlijeka tice, ne postoji dobro ili lose, ili ga ima ili ga nema ili ga nema dovoljno (pogotovo navecer zalihe se znaju isprazniti pa ako nema dovoljno mljekeca uvesti bar jedan vecernji obrok dohrane).
Da,kažem,Žao mi je što si imala loše iskustvo :( , mene je poslužila dobro. .
450gr ili 500gr se gleda od minimalne djetetove težine od poroda, obzirom sam rodila pred 2godine još mi je friska ta paranoja🙈🙈. U dva tjedna mora vratit porodjajnu i onda skupit bar tih do pola kg mjesečno.
I ja sam sad pametnija, al ajd ti objasni hormonalnoj rodilji da je sve normalno s tobom i mlijekom😂
Joj Angie to je i najpametnije da znaš! Uvijek si razmišljam s drugim budem pametnija...daj Bože.
Juno ja bi s toboooooom!
Curke hvala još jednom na čestitkama za malenu ♥️
Dobrodošle nove! Nadam se da ćemo se lijepo družiti 😊
Lavice super za promaknuće!! Divan ti je šef, rijetki su takvi ljudi nažalost. Čestitke!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Dobrodosle nove!
thinkpink, pa mi smo tu po tjednima, a i termin nam je dan razlike!
Isla sam sad bezveze iz dosade mjerit tlak.. 86/52, puls 78. Standardno!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hvala cure još jednom. Nedavno je dobio bebu pa jer valjda pod dojmom :D
Lorija, sjetila sam te se danas,n čula sam srceko s baby watcherom točno na mjestu gdje osjećam skakljanje već desetak dana tako da to je bilo to!! Jel ti osjecas još?
A sad se odjavljujem napokon zzz
IVA uzivo su jos.i ljepsa ona kozna rucka i sprijeda.kod.bebaca su tako zakon,detalj cijelu kombinaciju podignu, i jako je jednostavno onu korpu pretvorit u sportsko sjedalo. Ako ti je.dragi visok, npr. moj ima 187 cm i 98 kg, ne moras se brinuti da ce izgledati smjesno jer ful dobro stoje pored muskog iako su realno bila od pola drugih kolica.dosta manja, sto je mom muzu bio uvjet za kupnju da.ne.izgleda kako on kaze ko gay dok ih vozi haha
sklapanje.nam je zenska.isto pokazala, i zauzimaju jako malo mjesta, mozemo ih ugurat u gepek bez problema sto nam je.bila.jos.jedna.bitna.stavka jer.imamo auto s guzicom sto je.veoma.neprakticno jer mu je samo 45 cm visok utovarni otvor. Ako tko planira kupovat auto, budite pametni ili karavan ili hatback model.
Sortiraj odgovore
Najstariji