Drago mi je cut da nisam samo ja spavalica danas 😉
Isla sam se tusnut da malo dodjem sebi al nije bas pomoglo osim kaj sam u soku ostala kad sam se pogledala u ogledalo. Ja...kojoj si mogao rebra prebrojat ko tipke na klaviru...rebra vise nemam 😳 Doslovno su mi se cicke spojile s trbuhom 🙈 Sjednem i onak...busa mi pridrzava (.)(.) 😳
Nastymene danas glava strasno bolila i morala sam popiti lupocet. Lupocet i lekadol smijes ako te bas nesnosno boli glava, al bolje izbjec ako mozes naravno.
Thnxić. Bila sam u ljekarni i dala mi je lupocet i rekla da popijem ako bude 38. Da se može paracetamol..
Dobrodošla, Thinkpink! Sve najbolje ti želim! I da nam budeš aktivna u našoj veseloj grupi.
Vratili se maloprije iz Bubamare. Moram se pohvaliti. Otišli dragi i ja, a vratili se dragi, PERICA i ja. Jedva čekam da ga isprobam. Sad kuhala malom ručak za sutra. Tjesteninu s gamberima, možda nekom dam ideju za ručak sutra.
U Bubamari smo našli i krevetić koji zadovoljava sve moje zahtjeve (kotačići, ladica ispod, pune bočne stranice, a ne rešetke) za 1299 kn, to ćemo uzeti nakon što pokrečimo stan.
Po komodu se spremamo u Ikeu. Odlučila sam da ću ju držati u dnevnom pa neću kupiti neku s medekima nego neku koja je kao dio namještaja. Vidjela sam da su im i plahte tamo povoljne, i madraci pa ćemo otići vidjeti.
Meni danas jedna kolegica na poslu skuži trbuh i kao: joj, pa to je bebica, šta radiš tu, idi to doma čuvati. Pa koliko još, još malo? Ja onak. JOŠ 5 MJESECIIIII! Ona je to rekla kao da ću se porodit za koji dan.
Tinchi pogledaj si Malm komodu. Nama je u sobi od cura. Nasa je sa 4 ladice i nema cega nema u njoj. Mi ju imamo vec par godina i meni je nezamjenjiva za sitnice kojekakve. A stvarno ju mozes koristit za svasta, od vesa, bebine robice pa do dokumenata i sl.
I naravno...dobrodosao Perica!!!!
Meni je posteljica straga 35mm od unutarnjeg usca maternice to onda znaci ako pokrije skroz da se ide na carski? Mislim neznam dali sam sad to dobro shvatila? Jel to stvara problem za daljnju trudnocu?
Placenta previja prekriva unutrašnju stijenku donjeg dijela maternice. Postoje četiri stupnja polegnute posteljice, od kojih kod placente previje totalis (najteži oblik) porod se mora zavrsiti carskim. Tu je jedina terapija mirovanje i izbjegavanje stresa.
Gogaa ja sam na Duphastonima zbog predhodnih krvarenja i ostataka hematoma koji se nije u potpunosti "posušio". Meni ce biti neizbježan carski jer spadam u rizicne godine, sve moje dijagnoze i povijesti bolesti koje imam, tako da sam se vec pomirila s tim. Jedino ce mi biti krivo zbog dojenja, jer nakon carskog mlijeko nadolazi tek nakon 3-4 dana, za razliku od prirodnog poroda. Ali nek je svo zlo u tom, ni prva ni zadnja ako cu morat dat dohranu. Necu time biti manje majka ili da ne kazem nemajka.
Grizli hvala ti i hvala na uputi za potpis, kao sto vidis, uspjelo je🥰
Pozdrav svim trudnicama i mama i koje ce tek biti 😊🤗
Ja sam nova tu al vas vec duze pratim.
Super ste.
I ja cekam jednu zimsku bebu .
Termin izmedu 31.1. - 14.2.
😊👶
Dobrodosle nove zenice
Hvalaaaa😊
Imam jedno pitanje pa tko stigne nek tipka.
Kolko dugo se ceka za izlazak iz kuce s obzirom da je beba zimska?
Termin mi pocetak veljace.
Sortiraj odgovore
Najstariji