Thinkpink dobrodošla i čestitam! Sretnu i uredmu trudnoću!
Angie u kino ću ponjet maramu 2x2 zbog klime🤣
Prijateljica mi je baš javila da mi dr. ne bi ni dala nikakve tablete osim lekadol i to samo ako mi je temperatura 39. Pa ću malo pripazit.. Idem nać toplomjer.. Mislim ako je imam da nije više od 37.
Thinkpink cestitam i dobro nam došla. Ja isto mirujem radi posteljice koja se isto tako spustila na ušće i izazvala obilno krvarenje. Sad se stabilizovalo sve, mirujem i nadam se da će se do idućeg pregleda podići za plodom.
Nasty mene danas glava strasno bolila i morala sam popiti lupocet. Lupocet i lekadol smijes ako te bas nesnosno boli glava, al bolje izbjec ako mozes naravno.
Thinkpink dobrodosla! zelim ti urednu trudnoću! Lavice čestitam na promaknuću i bas prekrasna gesta od šefa! Za nepovjerovati! 🤩
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
curke.na portalu ekupi imate.nosiljke.za bebe na popustu do 40% pa ako tko trazi nek si pogleda
Hvala curke! Pokusala sam stavit potpis, ali mi se ucita tek kad ga stisnem. Jel netko zna gdje sam fulala?
Gogaa meni isto rekla da postoji mogucnost krvaruckanja i smeđarenja, ali je sve u okviru nalaza. Pokrivena sam th. Duphaston 3x2 do sljedece kontrole i ako bude sve ok, lagano ce je smanjit. Samo je bitno mirovanje. Rekla mi je da se ne brinem jer se posteljica podize do 34.tjedna trudnoce, ali svejedno imam same indikacije za carski, da na vaginalni ni ne pomisljam po njenom misljenju. Tako da ti imas fore da ti se posteljica lijepo posloži i vece sanse za prirodnim porodom.
Hvala curke! Pokusala sam stavit potpis, ali mi se ucita tek kad ga stisnem. Jel netko zna gdje sam fulala?
Gogaa meni isto rekla da postoji mogucnost krvaruckanja i smeđarenja, ali je sve u okviru nalaza. Pokrivena sam th. Duphaston 3x2 do sljedece kontrole i ako bude sve ok, lagano ce je smanjit. Samo je bitno mirovanje. Rekla mi je da se ne brinem jer se posteljica podize do 34.tjedna trudnoce, ali svejedno imam same indikacije za carski, da na vaginalni ni ne pomisljam po njenom misljenju. Tako da ti imas fore da ti se posteljica lijepo posloži i vece sanse za prirodnim porodom.
Tu smo i ja sam 2 tjedna duže od tebe , mislim da imamo isto fore. Vidis meni i pored obilnog k i boravka u bolnici nisu davali terapiju jer oni ovde smatraju da više šteti nego koristi općenito (od naših doktora) šta god im to značilo. Samo strogo mirovanje, i 1000 mg magnezijuma. Isto tako je bilo i u bolnici, baš sam pitala kao oni to ne praktikuju. Što se tiče poroda ja ću morati na carski neovisno posteljici, mada bi mi bilo pozeljno prirodno radi cin-a, ali ipak neću jer sam se lomila prilikom pada sa motora pa nema šanse.
Dakle žene moje... Pocela vas citat u 16.30, na stranici 756 zaspala, pa se pobudila pa citala do 760 pa zaspala i sad stigla procitat do kraja. 😀 Uspavljuje me citanje ocito. Strasno.
Thinkpink jeeeee dosla si nam! Za potpis probaj kopiraf u potpis onaj drugi kod mislim da ide onaj na kojem pise html.
Nasty mislim da si rekla za temp. u trudnoci je normalno da je povisen temp tako oko 37. A ja sam recimo za proljev kad sam imala isla prvo kod opce dr., al sam za svaki slucaj provjerila i sa gin. Pa mi je gin rekla da za bolesti bolje prvo kod dr. opce jer kao je enka vitoza ili nešto nije dobro da dolazim medju druge trudnice, a i dr. opće ce bolje znat sto mi dati. Doduse meni su obe dr fantasticne zene i pol tog mogu rijesiti telefonom.
Sad me ubij ne znam koja curka je imala dobar pregled i curku al čestitam!
I tako opet me hvata san. Pa ovo je za po p...
Lavice sad se sjetila cestitam na promaknucu. Pravi sef! A za baby watcher ako ne ide na "suho" probaj staviti malo nekog gela ili kreme ili samo kap alkohola ili vode. Ja kupovala u ljekarni gel al na kraji bolje mi hvata kad trbuh namazem kremom pa malo onako je jos vlažna koza ili samo stavim kap alkohola. Nas baby watcher je full u upptrebi, ja svaki dan isprobam, a jucer prijateljica dosla kod mene pa da i ona proba, nakon toga dosla sestra sa psom koja ceka male pasice pa smo i psu probali. A inace mi je korisno bas kad osjetim neka preskakanja srca pa mjerim sebi otkucaje i muzu sam neki dan kad je reko da ga boli lijeva ruka. Tako da kod nas se to koristi za sve uzraste i svrhe 🤣.
Sortiraj odgovore
Najstariji