ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    31. Srpanj 2019. 17:34

Lavice, baš lijepe vijesti. Super je da ima još takvih šefova.

Nasty
    31. Srpanj 2019. 17:44

Čestitke na pozitivnim rezultatima s pregleda i tebi lavice na promakniću! To je jako lijepa vijest.
    Cure malo mi vas je teško pratit jer stvarno puno pišete pa ću se javljat povremeno, ponekad mi u moru objava potone pitanje ili komentar pa nekad imam dojam da raspravljam sama sa sobom..Ugl. sretno svima na na pregledima u narednim danima. 

Imam još jedno pitanje. Pisala sam da me boli grlo i da sam prehlađena. Sad mi čak malo i tutnji u glavi. Dok nisam bila trudna nisam imala običaj zbog toga ići kod doktora, sama bi se izliječila i bez tableta. Sad kad sam trudna bi možda trebala se javiti dr. Vidit ću još sutra kakva ću bit. Pitanje: Javljate li se prvo ginekologu ili odmah liječniku opće prakse za ovakve stvari? 

Angie1205
    31. Srpanj 2019. 17:56

Nasty vjerujem da ti je to sve od prehlade, jos ak ti je nos zacepljen...nista cudno. Mozda da se probas inhalirat, meni pomogne i vruc tus okrenut u sinuse...probaj i to. Ja ne bi radi tog isla dr. Eventualno da ne prolaz dugo otisla bi dr, ak bi propisala nesto u sto nisam sigurna dal se smije, onda bi se otisla konzultirat sa gin. Drz se 😉

Nasty
    31. Srpanj 2019. 18:01

Hvala ti Angie! Tako sam i ja nekako mislila, al nisam bila sigurna. Temperaturu ne mjerim već godinama. Morat ću potražit toplomjer. Večeras smo kupili karte za kino pa ću nakon kina kad dođem kući se probat malo inhalirati prije spavanja.

deewillow
    31. Srpanj 2019. 18:07

Hvala svima na savjetima! 😊❤
    Takodjer, cestitke svima na dobrim vijestima! 🤗

Angie1205
    31. Srpanj 2019. 18:08

Inace imam problema sa sinusima pa sam svasta probavala da ublazim tegobe. Isto sam znala imat vrtoglavice i svasta. Meni se ne da sjedit sa rucnikom na glavi iznad lonca pa odem pod tus i pljus u glavu...uzivancija 😂

• thinkpink1
    31. Srpanj 2019. 18:12

Pozdrav curke 🖐🏻 evo da se napokon pridruzim ovoj temi 😊 
    Danas nam je 12+3🤰. Termin nam je 12.02. 🎉 
    Upravo se vratili sa pregleda i anomaly scan-a. Sve ok s bebitom. Imali smo nekih komplikacija, svjeza krvarenja u par navrata i smeđarenja do nedavno, al smo sve odmirovali tako da se sve smirilo. Ja sam ok, mirovanje i dalje, posteljica mi malo polegnuta sa straznje strane i preko usca pa dodatno i zbog tog mirovanje. Odlucili smo se za Nifty, tako da ocekujemo nalaz za 10ak dana. 
    Vi ste među prvima koje znaju sretnu vijest 😁 

Nasty
    31. Srpanj 2019. 18:16

A i ja sam imala prije običaj se tuširat sa vrelom vodom, baš mi je bio gušt parit se.. Sad ipak ne smijemo. Poslužit će lonac, pa koliko izdržim🤣 pa nikad me nije ovo hvatalo ljeti po vrućini, uvijek zimi.. Al sam pokisnula neki dan i takva išla po dućanima u klimatizirano..valjda me to uneredilo..ma bit će ok. Utjeha mi je da ipak ne trčim kod dr. i ja izbjegavam inače ljekove u širokom luku što mogu.. 

Vanessa.
    31. Srpanj 2019. 18:21

ma ste se raspisale cestitam na jos.jednoj curici, na promaknucu, da se stricek se zamijeni za kucu svoju sa stanovima i ostalo sam pozaboravljala. Za nuhalni nabor sto je malo povisen neka.se.mama ne.brine, drago mi je da si pozitivna i tako treba, puno ljubavi i pozitive slati bebici i sve ce biti uredu 
    Vidim puno Perica lezi po svacijim krevetima, nije.njemu lose 
    Iva mi smo ta kolica kindercraft veo 3u1 vec kupili eno ih stoje u kutiji u hodniku, nismo ih vadili jer mi je sve prljavo obzirom da nam je stan u radovima.cijeli osim donje spavace, ali mi smo ih u sloveniji osobno vidjeli, isprobali, i zaljubili,se ali su tamo bila.skuplja pa smo nasli ih tu bas u babyland, a na mall.hr sam htjela uzeti jer je 700 kn bilo jeftinije ali su imali samo crna onda, a.mi smo bas siva htjeli. Svakako neces pogrijesiti ako ih uzmes, okretna.su, lagana su, nisu glomazna ko druga i dobije se puno dodatne opreme, i sto je.najbolje.cijena im je odlicna
    i jedna mama.je.isto pohvalila.kindercraft marku mislim da je rekla da.ima.kisobran kolica i hranilicu i da su kbalitetni

Angie1205
    31. Srpanj 2019. 18:21

Thinkpink dobro nam dosla!! I cestitam!!
    Nasty klima je zvijer. Ne mozemo bez nje al to je zivo zlo. Hoces u autu, u ducanu, doma...posvuda puse po nama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.