ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    30. Srpanj 2019. 16:47

Vi zene koje imate u planu na Merkuru roditi, javite svakako iskustva jer su meni izbor ili Vinogradska ili Merkur haha😁

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 16:50

C1M4 dogovoreno 😉
    Ja sam sa svojom gin odmah dogovorila da cu na Merkur, ona se slozila i na sve sto ona ne moze obavit slala me k njima da se “upoznamo” i do sad mi se jako svidja sve gore i princip rada i odnos prema pacijentima. 

Nasty

Hvala cure super ste sve objasnile. I meni dr svaki put radio uzv dijagnostiku i mjerio, ovisno o veličini ploda. Znači zadnja dva puta su bila ta dva glavna. Briseve sam radila prije trudnoće kad sam se pripremala na mpo. Pa mi je i to spomenuo da ćemo napraviti jer sam spomenula. Tako da me čeka svašta od pregleda od idućeg puta, krvna slika, urin, šećer. Al neka. Samo me strah šećera.
    Valentina pitaj ti i za briseve obavezno. Pa će ti dr. procijeniti kad da ih napravip.. Možda već idući put. Mislim da se čeka da prođe prvo tromjesečje, ali ne prakticira to svaki dr. 

Nasty

Angie super za kuću! 

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 16:57

Iva moram pod hitnu dat neko ime momku, tak smo si prisni a jadnik jos ni ime nema 😂
    Vec tjedan dana moljakam mm da mi skine lak s nogu jer je vec sav zguljen i svaki put se izvuce, e sad sam poludila i nasla neku pozu da mogu do nogu i sama si to skinula 💪
    Dok sam ja to skidala malac me boksao iznutra, ocito mu nije pasala ta moja poza 🙈
    Uglavnom...vise ne lakiram nokte nadalje 🤪

Red Fox
    30. Srpanj 2019. 16:59

Angie drzim fige za kucu da vam sve prode kak si zelite 😊
    Sto se tice briseva, ne mora vam nista znaciti to kaj nemate simptome, znam po svom primjeru. Inzistirajte na osnovnim brisevima (ureaplasma, mikoplazma, klamidija i aerobne bakterije). Ja sam radila i kad sam planirala trudnocu i oko 12.tjedna u obje trudnoce. Nisam nikad imala nikakve simptome pa sam u prvoj trudnoci imala ureaplasmu, a ovaj put klebsiellu, a listeria je vec prica za sebe.

Nasty
    30. Srpanj 2019. 17:34

Red fox slažem se za briseve, treba pitat. Ustvari sve treba pitat. 
    I mene danas čekaju nokti na nogama, kako ću to izvest pojma nemam. Mislim da još mogu dignut jednu po jednu nogu na rub kade pa tako. Ako idem obje noge odjednom sjedečki to već ne ide jer me zaboli stomak. A tek sam ušla u 5mj. Mislim da ću već od 15.8. prestat lakirat nokte na nogama. 

Nasty
    30. Srpanj 2019. 17:37

Ajme da idem na pir 31.8. tada ću otić kod kozmetičarke da mi ih nalakira i sredi ako budem u otvorenim cipelama. A što ću obuć to ću morat kupit 7dana prije pira da ne prerastem.. 

DeeSB
    30. Srpanj 2019. 17:50

Ajme koliko ste se raspisale...vec sam par puta htjela nesto nekome odgovoriti ali dok procitam sve zaboravim... 😀😀
    Evo na neke teme koje sam zapamtila: Koristim Hippovo ulje i maslac - navecer ili preko dana uglavnom ulje, a kad negdje moram ici onda maslac da mi ne ostavlja bas tragove po odjeci. Za sada mi odgovara, ima dobar blag miris tako da je bas ugodno. 
    Ja sam u 12 tj radila UZV u bolnici gdje su mjerili nuhalni nabor, dr mi je samo dao uputnicu i rekao da to tamo obavim pa da mu se javim poslje - nije imenovao pregled al rekla bi da je to bio mini anomaly, kod nas je to najnormalnije i sve trudnice idu na to. Sad u petak imam pregled gdje je rekao da ve isto malo detaljnije sve pregledati - cerviks i ostalo. I pretpostavljam da ce mi opet dati uputnicu da obavim u bolnici UZV u 20. tj al to vam javim u petak.
    Uff...ne mogu docekati pregled jer imam osjecaj da osjetim bebu ali nisam sigurna jel to stvarno ili umisljam 😀😀

L 💛

DeeSB
    30. Srpanj 2019. 17:51

I daa....jos si nisam nabavila frajera za spavanje ali morat cu uskoro jer grozno spavam....tj ne spavam. Tek u jutro na kutnoj zaspem 😞😞

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.