Dosla sam pitati iskusnije mame, a vi taman o tome...uglavnom, nama je prva beba, dobit cemo 2 vazne stvari poput krevetica i kolica...e sad...zanima me sta je po vama stvarno nuzno imati osim toga...znam da je sve djecje fino i krasno ali posto nemam iskustva, ne znam ocijeniti sto od opreme treba imati jer je stvarno korisno ili potrebno...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Red bas sam danas komentirala kako ne znamo koja bi kolica i bas reko idem vidjeti kakva su ta Baby Merc i svidjela su nam se jaaaako Baby Merc Q7 3u1, em su mi lijepe boje, em su jednostavna za koristiti i bebaci su zadovoljni u njima sto je najbitnije, barem vidim po iskustvima mama koje ih imaju😁 nadam se da cemo ta i kupiti kad dode vrijeme za to😇 ljubav na prvi pogled😅
U Bubamari je ovaj tjedan, Tjedan dojenja. Jastuci za dojenje su sniženi 20%,kao i prsni jastučiću i oni razni silikonski sisači što se stave na cice, a izdajalice i grudnjaci su na 15% popusta. To je više nego da se koristi popust utorkom za trudnice pa ako kojoj nešto takvo treba da zna
C1M4 mi imamo faster style, ta su malo drugacija izgledom al funkcije iste. Ja sam isto nasla samo dobre recenzije za sve modele. Kao da je omjer cijene i kvalitete super i da su jako izdrzljiva na svim terenima.
Eleonoré moze, presli smo na drugu stranicu 😁 da me cure ne napadaju, svako malo objava pregleda 😁
Red dobro je muz to snimio odmah 👍haha, konta dosta mu auta 😁
Juno hehe to i moja komodica, odnosno mog 1bebaca. Visoka sam al mi je takodjer visoka bila za prematanje. Nisam pozalila sto sam je uzela jer zaista full stvari stane unutra zbog dubine!! I zimska i ljetna robica, samo pregrade napravila i bas je lijepo iskoristila.
PREGLEDI
30.7.- samojed
31.7.- Simbalija
31.7.- tinika
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
02.8.- malabubamara
02.8.- Eleonoré
06.8.- Omerta
06.8.-Nova19
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
08.8.- Red Fox
08.8.-iva4
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
19.8.- mustra
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
21.8.- lorija
22.8.- Nasty
23.8.- Angie1205
27.8.- annika
27.8.- Jaivanpa
28.8.- Gogga_V
29.8.- petra31
Sva sam se nauljila s uljem Dal se ispire s odjece? I sta ste ono rekle za sise...ne smijemo ih dirati il smijemo lagano namazati?
Divan dan sa divnim vijestima, još dečkića imamo 😄 Čestitam na tome, ponoviću listu malo kasnije, da ne smaram stalno 🙈
Livia Dugo nam se nisi javila, ali neka si nam javila lijepe vijesti, znaš li da li su jednojajčani? 👦👦
Ne znam da li ste vidjele novu temu, proljetne bebice, to znači mi više nismo najnovije trudnice, nego smo fino odmakle, brzo je prošlo do sad 😄
Pozdrav curke, samo da vam se javim! Ja na moru i stalno neki moving, akcija! Ostala sama s mamom jer moj dragi jos ovaj tjedan radi, a necak koji je cijelo ljeto s mamom, otisao na tjedan dana s drugom bakom i dedom! Ostali pas,mama i ja! Mama mi sve fino kuha, i zapravo mi ne da mira...stalno jel mi dobro,jel sam gladna,zedna...a ja odlicno! Toliko dobro da brinem sto mi nista nije,osim sto trbuh na ocigled svaki dan raste! Nadam se da ste mi sve dobro i cuvajteee see!
Sva sam se nauljila s uljemDal se ispire s odjece? I sta ste ono rekle za sise…ne smijemo ih dirati il smijemo lagano namazati?
Joj ulje... pripazi mare. Ja sam u prvoj trudnoći bila svaku večer nasaftana bademovim uljem. Plus je što nisam dobila niti jednu striju al to mogu i genetici elasticne kože zahvalit a minus je što sam unistila apsolutno sve pidjame (jaaako su se pod težinom upijenog ulja razvukle),svo donje rublje i madrac od kreveta!!
Sortiraj odgovore
Najstariji