Cure drage, ne citam vas dan-dva i onda mi treba 2 sata da to sve procitam 🙃.. najbolje od svega sto nemam pojma ko je sta pisao... cestitam na novim 👶, livia bas mi je drago sto si se i ti javila.. tamo na jesenskim cure vode, a ovdje decki posteno 😁... eto savjet curama koje planiraju jos jednu bebu, ako hoce djevojcicu onda nek bude na jesen, a obrnuto zima 😂.. ja ne mogu da vjerujem da sam vec u 25-tom tt, prebrzo mi ovo sve ide, ne znam kako vama, meni ni jedna trudnoca nije ovako brzo prolazila... pregled imam 2.8. i opet sam nekako nestrpljiva i pod laganim stresom iako bebu osjetim svakodnevno, sad se vec moze vidjeti kako pomjera stomak dok se okrece... 😘 cuvajte se sve...
Red ne znam sjecas li se, vec sam pisala da je i moj djecak imao tu bakteriju klebsielu, cini mi se pneumonia da je bila i da se najcesce moze pokupiti u bolnicama... ne brini nije opasna, moze se brzo rijesiti... 🤗
ttadea dobrodosla..ni ja ne stignem sve pratiti ali skicnem svaki dan.
Jel ti prva trudnoca?
Da, prva uspjesna..bar do sada. imala sam u zadnjih 2 god.1 missed i 2 blinded.o. sve s kiretazom zavrsilo. Onda otisla u Repromed kod dr.Radoncica mislec pitati jesam li kandidat za umjetnu, ali svi nazi su mi ok i on mi samo dao clomifene za kvalitetninju ovulaciju i evo.. zasad ok. ..ukratko 😁
❤
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro cure, znate li onaj osjecaj kad vas muha probudi 😡😡😡 uff
sretno Samojed.
Red pardon, nije Q7 vec Q9 haha, ali svidaju mi se ta faster style😁 stvarno ih ima za birati😊🥰
C1M4 I Lorija ono kad te dijete probudi 20min prije alarma za posao😈
Čestitam curama koje su otkrile spol i na urednim pregledima❤ Livia drago mi je da si se javila!
Cure probudila sam se s herpesom na usnici😭😭😭 nisam ga sto godina imala i sad ga eto. Inače sam skuzila ako spricam octenisept da mi ode brzo (zapravo zubaeica mi je rekla da ga isusi). Pretpostavljam da smijem octenisept? Nadam se da nije opasno za bebu..
Dobro jutro svima!
Danas nam je samo Samojed na pregledu. Sretno!
Hvala Juno na info za popust za jastuke u Bubamari, baš planiram danas otići po jedan. Iako moram priznati da sam noćas čak i dobro spavala. Uzela sam jedan obični jastuk koji imamo viška i njega grlila, čak i to pomaže. A i nije bilo vruće preko noći. A i sin mi se vratio s mora pa je srce na mjestu
Mene je isto alarm probudio jutros, evo jedva gledam. Jučer me glava boljela cijeli dan pa sam još uvijek mutna. Za 15 min se otvara šank kod nas pa idem po kavuuuu. Ne znam kako bih bez kave izdržala, baš mi paše ta jedna ujutro.
Brojim buđenja do godišnjeg, još samo 7.
Nadam se da ste sve dobro!
TinchiSk ti odmah ostaješ na komplikacijana ili se vraćaš na posao Iz g.o.?
Ja isto odbrojavam da stignem na posao da si kavu srknem🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji