ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    30. Srpanj 2019. 08:31

Angie idem u polikliniku Harni, to je tamo kod ZOO, oni imaju super UZV pa znam da ce se vidjeti malo bolje i super mi je doktorica😁 koliko kosta kod njih? ja placam 500kn

TinchiSk
    30. Srpanj 2019. 08:35

Angie, baš mi je drago da su ti dobri nalazi i da nećeš morati piti terapiju. Ipak ti je štitnjača samo kratkotrajno bila uzbuđena.
    Lavice, ja ću biti na godišnjem od 12.8. do kraja mjeseca, onda ću odraditi prvi tjedan u 9. mjesecu jer je takva priroda posla da nam je tad najveća gužva i onda od 9.9. planiram otvoriti komplikacije. Mogla bih i odmah poslije godišnjeg na komplikacije, ali nekako mislim da je ovako fer. Mogla bih i odmah na komplikacije, ali dobro se osjećam i na poslu je ok, a i ovako rano dosta odlazim na bolovanje, pa bar ovoliko mogu odraditi.
    Nova19, bit će to sve ok. Samo opušteno, kako i cure kažu. Sve smo se mi napaničarile, posebno na početku, i još ćemo sigurno, ali optimizam sigurno puno pomaže.

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 08:35

Ja bi na 4D, tu di sam slala je 500 kn. Idem bas vidjet kod Harnija kaj pise 😉 tnx

Hrabrica
    30. Srpanj 2019. 08:41

Dobro jutro trudnice.. Pitanje.. Stigao mi je nalaz urinokulture beta-hemoliticki streptokok kategorije B i moram po antibiotike.. Ima li koja iskustvo koliko se dugo lijeci i neki savjet? I anomaly scan sam dogovorila za iduci tj i vec sad me lovi nervoza 😕 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Angie1205
    30. Srpanj 2019. 08:47

Hrabrice citam malo i pise da je stvarno rijetka pojava no da se lijeci antibioticima te da se mora prije poroda obavezno napomenuti da si imala BHS-B i da moras dobiti neku inekciju da ne bi beba pri porodu se zarazila. Eto ak sam dobro shvatila...
    Sve je to izljecivo i opet bolje je sa znas da imas neku bestiju pa da je se rjesavas polako nego da nemas pojma pa da ne daj Boze dodje do komplikacija u neznanju.

ivikii
    30. Srpanj 2019. 08:48

Hrabrica

Dobro jutro trudnice.. Pitanje.. Stigao mi je nalaz urinokulture beta-hemoliticki streptokok kategorije B i moram po antibiotike.. Ima li koja iskustvo koliko se dugo lijeci i neki savjet? I anomaly scan sam dogovorila za iduci tj i vec sad me lovi nervoza 😕

Ja sam ti taman zavrsila sa antibiotikom. 10 dana sam ga pila. Sljedeci tjedan ponovno moram napravit urinokulturu da vidimo jesam li ga se rijesila. 
    Kroz tih 10 dana sam pregledala cijeli internet🙈 Ugl. Bitno je da ga nema pri porodu, a kroz trudnocu se rijesi antibioticima. Tako da no sikiriki 😉

Hrabrica
    30. Srpanj 2019. 08:53

Hvala cure.. I ja sam isto googlala i onak wtf? S cim se mi trudnice sve moramo borit to je cudo jedno.. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

C1M4
    30. Srpanj 2019. 09:01

Angie pitala ih ja, 3D/4D je 600kn, ali na 4D cu ja ici u polikliniku Sunce, tamo je 550 i tamo znam da dobijes i dvd sa bebicom, a za Harni sam zaboravila pitati🤷🏼‍♀️ S tim da Sunce radi samo ujutro u 8. mjesecu sto meni ne pase radi posla pa su me narucili u subotu 24.08., a Harni radi svaki dan normalno, do 20h ili 21h nisam sad sigurna i kod njih se prije dode na red😊

Vanessa.
    30. Srpanj 2019. 09:05

Lavice za herper mozes.koristiti virolex kremicu, ja isto imam taj virus u sebi i cim mi imunitet malo padbe evo ti herpesa.na.usnici.
    zadnji put kad sam ga imala sam.stavljala polovice cesnjaka na njega, i sve.mi je sprzilo kozu, i ginekolog je.skuzio i rekao mi da bez problema.mogu virolex kremicu mazati. 

C1M4
    30. Srpanj 2019. 09:07

Ja danas idem na taj mini anomaly scan i aod straha sam sanjala sam da su mi rekli da je curica i da je nesto bolesna, ne daj boze.. preplakala sam skoro cijelu noc koliko se stvarno cinilo.. Psiha je cudno i bas si razmisljam, bilo bi mi lakse da se nisam nigdje narucila, ali posto nisam htjela probir reko bar da odem na ovaj pregled pa kako god bude, mi smo spremni na sve😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.