Jutro cure... jutros mi je kapljica vode se spustila niz noge i sad sam u strahu da nije opet neko sranje... jel moguće da je od utrogestana? Ne želim paničariti ali sam još u jako ranoj trudnoci, tek 7+1 😒
Ginekologica mi je uzela briseve ali mi nije javila nalaze, valjda je ok... budem joj poslala mail kasnije... pregled imam tek za tjedan dana...
Jutro cure! Mene probudio pas 🙄
Jos jednom cestitam svima na pregledima jucer a posebno Livia na malim duplicima 🥰
Veli mm “double trouble” 😊
Ja svog momka nocas udavila kolko sam ga grlila, razbacala ja njega lijevo-desno sam tak 😂
Danas opet soliramo mala i ja, mm ode vec u 12 i nema ga do navecer 😔 mrzim te njegove popodnevne smjene 👿
Idem popit cappuccino, mozda mi popravi raspolozenje.
E daaaa, kad smo kod nalaza...jucer sam zvala svoju gin da cujem nalaze stitnjace i sve je u redu!!!! 🤘
Nova ak je kapljica bijelog rastezljivog iscjetka to ti je utrogestan...
Jutro svima!
Nova ne brini od tih utrica je normalno imati iscjedak pojacan i te kapljice i osjecaj kao da si stalno mokra dole i kao da odjednom nesto curi iz tebe... Dobro namjerno ti kazem privikni se! Ja sma isto panicarila u pocetku i evo tek sad kad sam se rijesila progesterona shvacam da i nemam tako jakog iscjetka, a porije poplave skoro.
Jooo sto mi se ne da danas na posao. Zapravo nis mi se ne da. 😒 Opet osjecam zatezanje sa desne strane kod jajnika pa sam bas neka usporena od ranog jutra.
Lavice vise se ne bunim sto me alarm probudio😅
Nova to ti je od utrogestana, nemoj se splasiti i ako bude zuckaste boje, meni je gin rekla da je to jer se vaginaleta rastopila pa ostatci koji su ostali idu van😊
Curke cestitke na deckicima😍 i Angie cestitke na urednom nalazu!😇
Cure drage, Grizli draga, pretpostavljam da je to jer je sve drugo ok... imam baš jake simptome trudnoće i vjerujem da bebica raste kako treba, ali ovo me iznenadilo jer sam osjetila niz nogu...
Grlim vas i ljubim ❤️ Sada mogu mirna na posao 😘
Nova znam da je tesko al probaj se malo opustiti, dok budes pod stresom i strahom nece ti biti nista lakse. Od pocetka ponavljam curama...samo relax 😉
Bude to sve dobro 🥰
Grizli suosjecam s tobom, ja cijelu noc nisam spavala kako treba i ne znam kako cu danas na poslu, a poslije idem jos i na mini anomaly scan.. mene zateze sa lijeve strane i stalno osjetim tu kao nekakve grcice ili kao ono kad zivac titra, bas cudan osjecaj..
C1M4 gdje ides na mini anomaly? Privatno?
Ja jucer poslala upit u jednu privatnu polikliniku u Zg (zab sam kak se zovu 🙈) i jos mi se nitko ne javlja 🥴
U Bubamari je ovaj tjedan, Tjedan dojenja. Jastuci za dojenje su sniženi 20%,kao i prsni jastučiću i oni razni silikonski sisači što se stave na cice, a izdajalice i grudnjaci su na 15% popusta. To je više nego da se koristi popust utorkom za trudnice pa ako kojoj nešto takvo treba da zna
Hej, upadam s druge teme... Ne mogu nac vise info o tom tjednu dojenja i popustima... Gdje si to vidjela? 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji