E da, htjea sam vas i pitati koristite li kremu protiv strija i ako da, koju? Meni je gin na hitnoj rekla da si mogu slobodno kupiti i poceti vec sad koristiti jer busica raste kao luda pa da se odmah koza pripremi😊
Pozdrav cure, po zadnjoj m sam danas 7+6, po ultrazvuku je trudnoca manja za tjedan dana. U cetvrtak idem na ultrazvuk i nadam se vidjeti malo srceko kako kuca. Pocela sam kozu mazati kremom od biobaze za trudnice, imam dosta trudnica oko sebe pa su mi savjetovale da cim prije krenem. Mucnine mi tesko padaju, traju cijeli dan, tek se navecer dobro osjecam..sto vam je pomoglo protiv mucnina ili za ublazavanje?
Lavica i ja nažalost dobijem herpes kada mi padne imunitet ili ako se jako iživciram... tako sam u prvoj trudnoci imala ali od straha nisam sa ničim mazala jer nisam znala da postoji neka krema koja je ok, sada znam 👌🏼☺️
Baby meni pomaze DonatMG, kolko tolko jer šta god stavila u usta mi stvara jaku žgaravicu i ponekad mučnine... noćas nisam mogla zaspati od toga, popila malo Donata i zaspala... eto, odmoći ne može ☺️
Hvala, probala budem definitivno.. inace sam veliki gurman i svasta volim jesti i puno jedem, pa mi je ovo sad veliki šok za organizam 😂
Lavice kad tvoj bebac ide spavati? Mislim u koliko sati. 😉
Angie super!!! Drago mi je da ti je nalaz u redu!! 😁
C1M4 kako nisam memorirala da danas imas anomaly?! 😒Sretno i samo opusteno. Bit ce to sve u redu vidjet ces. Javi nam se poslije.
Eh napokon otkrila sto mi pase jesti jutri, kucni topli sendvic, samo punoo sira da se rasteze i ajvar 😂
Majonezu ne jedem, kecep nesto mi ne sjeda zato napadam samo ajvar.
Hvala curke svima :)
Lorija ,danas 17 tjedan .
Mi smo mislili kupiti krevetić i madrac u bubamari ,za crni petak bude akcija . Kolica također tako negdje .
Od njihaljki mi se svidjela MamaRoo,tako da mislim da će izbor pasti na nju . Stalno škicam stvari za bebe i našla sam more toga sto bih jer mi je sve preslatko ali moram se skulirati 🤣
Zanima me hoćete bebe pokrivati dekicom ili ćete ih stavljati u one vreće za spavanje ?
E da, htjea sam vas i pitati koristite li kremu protiv strija i ako da, koju? Meni je gin na hitnoj rekla da si mogu slobodno kupiti i poceti vec sad koristiti jer busica raste kao luda pa da se odmah koza pripremi😊
Imas od biobaze kremicu i od babylove ulje.. Meni osobno vise pase kremica ali miris nije neka radost 😂 bar meni 😊
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Jutro svima 😊 ja svaki dan sve duze i duze spavam 😂
Ja protiv strija koristim od olivala ulje i super mi je, nije premasno. I imam hipp maslac al njega rjede, kad se sjetim.
Hrabrice ja se borim s drugom bakterijom, al meni je moja gin jucer preporucila neki prasak koji se pije navecer prije spavanja, zove se UriRoyal pa si proguglaj. Jos sam naletila na akciju u gradskoj ljekarni pa sam uz to pakiranje na poklon dobila vaginalete za mikrofloru (ProBalans Lady) al to su nakon ture antibiotika pocet koristiti. I caj od brusnice sam si uzela.
Jutro cure,
Evo da se i ja malo javim, radim skroz na poslu, pa doma nase zenske kucanske poslove, vrijeme brzo prolazi i ne stignem bas puno tipkati, ali citam i pratim vas sve redovito.
Citam i također ucim o baby stvarima, predugo proslo od prvog djeteta pa mi isto skoro sve novo
Jos tjedan dana do pregleda, vec sam laaagano nervozna, nadam se da je sve ok.
Cestitam vam na deckicima koji su se pokazali, urednim pregledima, a vama koje imate neke tegobice zelim da vam sto prije prođu i da ih sto lakse podnesete
Red ne znam sjecas li se, vec sam pisala da je i moj djecak imao tu bakteriju klebsielu, cini mi se pneumonia da je bila i da se najcesce moze pokupiti u bolnicama… ne brini nije opasna, moze se brzo rijesiti… 🤗
Sjetila sam se da si mi napisala, al eto vidis, ni nakon mjesec dana terapije nije otisla 🤦🏼♀️ s tim da mi je bila nadena prvo u rodnici, urinikultura sterilna, nakon toga i brisevi negativni i sad se pojavila u urinokulturi. I to neki soj koji je rezistentan ma skoro sve. Valjda bude sad dobro nakon trece vrste antibiotika.
Sortiraj odgovore
Najstariji