ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    28. Srpanj 2019. 21:43

Mrgud 🤣🤣🤣 naš je bebač zato zaštićen ko lički medvjed, nema nagle promjene temperature kad se ulazi u more.. 

PatyDi
    28. Srpanj 2019. 21:48

Nasty

Ajme DijMar meni je taman negdje do pupka trudnoća a gore mi je tvrdo. Pa sad izgleda dobro, znči kad se beba pomakne iznad pupka i ja ću dobit tu vreću dole.. Ajme ne!

Ma bez frke, ne mora biti tako...ja kazem kak moj izgleda 😊 a i pupak mi je dosta dubok, to mi je cak i gin onak usput komentirala, tak da se nece izbociti sigurno. Stavila bih sliku da vidis, al ne zeli ucitati...uglavnom, to je najmanje za brinut se oko izgleda trbuha, sve dok je trudnoca uredna 🤗 

Omerta
    28. Srpanj 2019. 21:49

Angie1205

Mi u west gateu, javim zanimljivosti 😘

I mi danas bili u Wg s obzirom da je vrijeme nikakvo. Igraonica, kuglanje, svasta nesto. 10-15min autom nam je... Ovaj nanovo otvoreni Baby Centar je ogroman, nisam jos ulazila, ali ovako u prolazu vidim da stvarno svega ima.

Pisete o trbusima. Moj se bas napuse tokom dana, toliko da sam morala potraziti stare trudnicke hlace i bome su udobne. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    28. Srpanj 2019. 22:00

Angie1205

Evo mene doma…razocarana pomalo ovim novim baby centrima jer imam osjecaj da nemaju pola toga sto se moze vidjeti na njihovim stranicama. Nist nismo kupili, setali se okolo bzvz dok su cure bile u igraonici. Jedino kaj sam vidjela po ducanima sa robicom da je sve full snizeno, do 70%, al sve je ljetno tak da nist za nas zimske rodilje.

O neee, a ja taman napisala da mi djeluje ko da ima svega. Ups!  Jel i vama blizu Westgate da ste odlucili svratiti?

Lavica27
    28. Srpanj 2019. 22:05

Omerta baš sam se danas pitala di si:)
    Ja sam si fino u shopping danas obukla trudnicke traperice i mislim da bi trebalo bit legitimno stalno nositi hlače s elastikom,živjele skembe😂😂

Omerta
    28. Srpanj 2019. 22:25

Imas pravo!! Na izvolte sa trbusima!!  Sad se bome nemamo razloga opterecivati, nek skembe ponosno strse!
    Stigli sretno jucer kod mojih pa smo se napokon malo opustili, druzenje, igra, vecera.. jos sam vas navecer pred spavanje citala, al bila preumorna da ista komentiram. Danas je vec lakse.. Jos me pita sestricna, jesmo mi to donijeli vrijeme iz Danske sa sobom, reko, ovaj put ne, jer je i gore trenurno ljepse vrijeme nego ovdje. 

Maj4
    28. Srpanj 2019. 22:26

Simbalija

Ja još ne osjećam pokrete, baš sam tužna zbog toga

Ja isto još ne osjećam, ali se ne želim opterećivati i nepotrebno strahovati i tugovati beba to osijeti. Još je meni prva trudnoća i ne znam ni prepoznati i ako sam osjetila. A zaboravila sam gin pitat di je posteljica to ću u petak 🙈 
    Ima vremena, kad krenu udarati neće stati pa ćemo žaliti za ovim mirnim periodom 🤣🤣

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lavica27
    28. Srpanj 2019. 22:30

Joj cure ne bi ni ja znala da mi nije treća trudnoća... 
    Jaaako brzo ćete baš prave udarce dobivati pa onda ko ja, spava ti se za poludit a ona stuca (moja prva je tri puta na dan stucala) ...Pa sjediš na kavi,imaš usku majicu a cijeli trbuh ti se našilji u lijevo, ko da malog aliena imas😂
    Slatke muke su tu za čas!

Omerta, sestro po skembi✌

Gogaa_V
    28. Srpanj 2019. 22:44

Lavice baš sam se ismijala za ovaj opis malog aliena u stomaku  na kavi 🤣. 
    Ja jadna svaki  dan iščekujem  ne bi li išta  osjetila, bar jedan  leptirić dnevno,  a ono  nista  jos 🙈 nadam se da će  se i moja  beba  ubrzo  javiti. Malo sam mirnija sad kako su mi se grcevi  smirili, nadam se da će se ovako pozitivno i nastaviti. Ovo dok  sam bila u bolnici  svaki  dan sam imala u.z i vidila  bebu, sad tek  28.8 ima da crknem  do tada. 😪 valjda će se sama beba poceti do tad javljati  da me umiri. 😊

Lunica
    28. Srpanj 2019. 23:10

Gogaa_V

Lavice baš sam se ismijala za ovaj opis malog aliena u stomaku na kavi 🤣.
    Ja jadna svaki dan iščekujem ne bi li išta osjetila, bar jedan leptirić dnevno, a ono nista jos 🙈 nadam se da će se i moja beba ubrzo javiti. Malo sam mirnija sad kako su mi se grcevi smirili, nadam se da će se ovako pozitivno i nastaviti. Ovo dok sam bila u bolnici svaki dan sam imala u.z i vidila bebu, sad tek 28.8 ima da crknem do tada. 😪 valjda će se sama beba poceti do tad javljati da me umiri. 😊

krajem 8. mjeseca ces otprilike osjetiti bebu💕
    jos ti je prerano tek smo 14. tjedana..premala je da bi se osjetila..ali kad krene nema stajanja do kraja😀😀

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.