ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    28. Srpanj 2019. 18:59

Evo mene doma...razocarana pomalo ovim novim baby centrima jer imam osjecaj da nemaju pola toga sto se moze vidjeti na njihovim stranicama. Nist nismo kupili, setali se okolo bzvz dok su cure bile u igraonici. Jedino kaj sam vidjela po ducanima sa robicom da je sve full snizeno, do 70%, al sve je ljetno tak da nist za nas zimske rodilje. 

MaRe
    28. Srpanj 2019. 19:05

https://ma-desire.hr/product-category/oprema-za-bebe/jastuci-za-bebe/ 
    ova stranica mi stalno iskače na fb...čini mi se kao da imaju dobre proizvode :D 

Simbalija
    28. Srpanj 2019. 20:12

Ja još ne osjećam pokrete, baš sam tužna zbog toga 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

TinchiSk
    28. Srpanj 2019. 20:46

I meni stalno na fejsu nešto za bebe iskače, ima stvarno svašta. 
    Simbalija, budeš sigurno i ti uskoro osjetila. Probaj nakon jela držati ruku na trbuhu, oko pupka i čekaj. Ja sam na početku tako i svaki dan po malo. Sad su to puno jači i češći pokreti, samo odjednom se pojačali. Kroz tjedan, dva će sigurno krenuti i kod tebe. A imaš i pregled za 3 dana koliko vidim pa ćeš i vidjeti bebu.

Nasty
    28. Srpanj 2019. 20:46

Ajme DijMar meni je taman negdje do pupka trudnoća a gore mi je tvrdo. Pa sad izgleda dobro, znči kad se beba pomakne iznad pupka i ja ću dobit tu vreću dole.. Ajme ne! 

Simbalija
    28. Srpanj 2019. 20:51

TinchiSk držim ruku stalno na trbuhu i kad pojedem, posebno nakon nečeg slatkog, ali ništa.
    Rekla mi je da mi je posteljica naprijed pa je vjerojatno to razlog...
    Daa uskoro mi pregled, baš se veselim da vidim mrvu 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Nasty
    28. Srpanj 2019. 20:51

Ma neću se zamarat više s tim, bar će doć jesen pa neću bit u badiću.. 

Nasty
    28. Srpanj 2019. 20:55

Simbalija to ti je sigurno zbog naprijed posteljice. Ne brini, budeš uskoro osjetila. Ni ja ne osjećam to baš intezivno kao što cure opisuju, a posteljica mi nazad.. Vjerojatno zbog B trbuha🤣 Al nešto kužim ipak. 

28. Srpanj 2019. 21:10

iva4

Eleonoreupravo sam smazala porciju liganja i pomfria🤣🤣🤣 samo o njima mastam🤪🤪

Neka si😀😀😇
    Meni su odlicne...nista drugo mi ne pase..imas ti kakvu ideju sta da jos probam jest? A da je fino kao LIGNJE😂😂🙈❤

mrgud_zg
    28. Srpanj 2019. 21:29

Nasty

Simbalija to ti je sigurno zbog naprijed posteljice. Ne brini, budeš uskoro osjetila. Ni ja ne osjećam to baš intezivno kao što cure opisuju, a posteljica mi nazad.. Vjerojatno zbog B trbuha🤣 Al nešto kužim ipak.

Ko da sebe citam 😂😂 ja sam nesto malo osjetila al mozda sam umislila. I to svega zadnjih par dana odkad imam malo vremena pa se stignem skoncentrirat 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.