Poz cure ne mogu pohvatati šta ste sve pisale , alo uglavnom vidim da ste sve dobro kao i bebice.👏💙❣
Mrgud baš sam vas sinoc pitala za grceve slične menstrualnim, ali ste vjerovatno predvidjele poruku... Ja sam te bolove imala u ranoj t kada sam i ocekivala mjesecnicu, pa sam ugledala 2 plusica. 🥰
Neki dan kad je već doslo do krvarenja, a i tokom boravka u bolnici gdje sam i prijavljivala takvu vrstu bola, mejdutim pojacali su mi mg. 3x dnevno (1000 mg)
Sad opet unazad 2 dana isti grcevi utoplim se lezim svakako, ista doza mg, malo popuste ali su prisutni c. dan. Nije baš prijatno ali valjda će proći i sve biti ok.
Joj Grizli tako su mene nektarine uhvatile jednu noć na moru i ja otišla oprat i grickam u krevetu. Pita me muž šta radiš? Reko jedem nektarinu,jel ima problema!?😂😂 Kaže dobrooo samo pitam. I ujutro se probudim s okrhnutom jedinicom🙄🙄🙄🙄🙄 valjda sam kosticu zahrdala 😂
Nasty,ništa ti nebude od mazanja bradavica u trudnoci,druga stvar da ih baš masiras iako ni to nisam još čula da je nekom kontrakcije potaknulo...
Meni je danas totalno loše. Ujutro se primila posla, čistila, brisala prašinu. I samo odjednom neka slabost. Tlak 86/53. Sad ležim pred tv-om već 2 sata i još mi nije bolje. Trebi ići na roštilj i poslije još na neku feštu, dragi otišao sam jer sam ja totalno slomljena.
Moram si nešto za jesti napraviti, a ni to mi se ne da.
I ja bih sad neki fini kolač iako mi ne paše slatko u trudnoći kao inače.
Nadam se da će vas popustiti bolovi sve.
A joj Lavice mislim suhe mi budu bradavice pa me peckaju u moru, moram ih namazat.. Al neću ih trljat više.. Ja bi se po po ure trackala nakon tuširanja. Ne znam kolilo je vremena otišlo na bradavice.. I inda naletim na ovaj tekst i to iz priručnika koji sam dobila u klubu. A potpisuju ih doktori.
Ja sam morala uzeti jednu casu energija to sam.pila svaki dan prije i danas sam tacno morala malkice 😠
Iva a jooj pa onda ima to sve smisla kad su tebi zabranili to sve. Kako si ti sada?
Tinchy bas mi je za da te tak skrsilo 😔
I to sad kad je zahladilo, meni bude nizak tlak kad su vrucine. Drz se 🥰
Deewillow kako si nam ti?
Cure, sve sto potice ubrzaniji rad hormona na neki nacin potice i grcenje maternice pa tako i otvaranje i preuranjeni porod. Tako da koga cesto boli nema pipkanja 😉
Znam da smo sve jedva cekale da osjetimo bebe al meni ovaj malac danas dusu iscijedio vec!! Sjedi mi na mjehuru od jutra, piskim svakih 20-ak minuta po
par kapi 🙄
TinchiSk a jooj.. Drži se. Da neki ness ili bijelu kavu napraviš da ti malo digne tlak.. ako nisi?
Sortiraj odgovore
Najstariji