ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    28. Srpanj 2019. 12:30

Poz cure ne mogu  pohvatati šta ste sve pisale , alo uglavnom  vidim  da ste sve dobro kao i bebice.👏💙❣
    Mrgud baš sam vas sinoc  pitala  za grceve slične menstrualnim, ali ste vjerovatno predvidjele  poruku... Ja sam te bolove imala  u ranoj  t kada sam i ocekivala  mjesecnicu, pa sam ugledala  2 plusica. 🥰
    Neki dan kad je već doslo do  krvarenja, a i tokom  boravka  u bolnici gdje sam i prijavljivala  takvu vrstu  bola, mejdutim  pojacali  su mi  mg. 3x dnevno (1000 mg) 
    Sad opet unazad 2 dana  isti grcevi utoplim se lezim svakako, ista doza mg, malo popuste ali su prisutni c. dan. Nije baš prijatno ali valjda će proći i sve  biti ok.

Nasty
    28. Srpanj 2019. 12:30

Ugl. da nije preporučljivo.. Ajme loše mi ide ovo tipkanje na mob. 

Lavica27
    28. Srpanj 2019. 12:39

Joj Grizli tako su mene nektarine uhvatile jednu noć na moru i ja otišla oprat i grickam u krevetu. Pita me muž šta radiš? Reko jedem nektarinu,jel ima problema!?😂😂 Kaže dobrooo samo pitam.  I ujutro se probudim s okrhnutom jedinicom🙄🙄🙄🙄🙄 valjda sam kosticu zahrdala 😂

Nasty,ništa ti nebude od mazanja bradavica u trudnoci,druga stvar da ih baš masiras iako ni to nisam još čula da je nekom kontrakcije potaknulo...

TinchiSk
    28. Srpanj 2019. 12:42

Meni je danas totalno loše. Ujutro se primila posla, čistila, brisala prašinu. I samo odjednom neka slabost. Tlak 86/53. Sad ležim pred tv-om već 2 sata i još mi nije bolje. Trebi ići na roštilj i poslije još na neku feštu, dragi otišao sam jer sam ja totalno slomljena. 
    Moram si nešto za jesti napraviti, a ni to mi se ne da. 
    I ja bih sad neki fini kolač iako mi ne paše slatko u trudnoći kao inače. 
    Nadam se da će vas popustiti bolovi sve.

deewillow
    28. Srpanj 2019. 12:43

Cure nisam vam dugo pisala, mislim na vas ❤

Nasty
    28. Srpanj 2019. 12:44

A joj Lavice mislim suhe mi budu bradavice pa me peckaju u moru, moram ih namazat.. Al neću ih trljat više.. Ja bi se po po ure trackala nakon tuširanja. Ne znam kolilo je vremena otišlo na bradavice.. I inda naletim na ovaj tekst i to iz priručnika koji sam dobila u klubu. A potpisuju ih doktori. 

samojed
    28. Srpanj 2019. 12:45

Ja sam morala uzeti jednu casu energija to sam.pila svaki dan prije i danas sam tacno morala malkice 😠

Nasty
    28. Srpanj 2019. 12:47

Iva a jooj pa onda ima to sve smisla kad su tebi zabranili to sve. Kako si ti sada? 

Angie1205
    28. Srpanj 2019. 12:48

Tinchy bas mi je za da te tak skrsilo 😔
    I to sad kad je zahladilo, meni bude nizak tlak kad su vrucine. Drz se 🥰
    Deewillow kako si nam ti? 
    Cure, sve sto potice ubrzaniji rad hormona na neki nacin potice i grcenje maternice pa tako i otvaranje i preuranjeni porod. Tako da koga cesto boli nema pipkanja 😉
    Znam da smo sve jedva cekale da osjetimo bebe al meni ovaj malac danas dusu iscijedio vec!! Sjedi mi na mjehuru od jutra, piskim svakih 20-ak minuta po
    par kapi 🙄

Nasty
    28. Srpanj 2019. 12:57

TinchiSk a jooj.. Drži se. Da neki ness ili bijelu kavu napraviš da ti malo digne tlak.. ako nisi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.