Meni je ovo vrijeme jos gore od vrucina. Spustio se pljusak al je sparina i pritisak. U kuci mi je kipuce bez zraka a jos pada u svim smjerovima morali sve prozore zatvorit. Bas nije osvjezenje.
Nadam se da ce vas prestat bolit. Meni je danas stvarno bolje
Kod nas ni traga zahladenju. Puse fen, sunce pici. Mislim se okupati ili ne. Trebala bi malo suncat kozu, a tesko je boravit na suncu ako se ne okupas. Razmislim nakon rucka.
url=https://lilypie.com]
Ajmeee, sad da mogu postala bi vam video!!
Uhvatila sam na video desetak sekundi Noinog plesa po mojoj busi 🥰
Nevjerojatno da netko tako malen bude tako jak i izoblici mi trbuh 😳
Posaljem video mm, prvo je bilo: ljube mi cekamo king konga 😂😂
Iva najvažnije je da nema više kontrakcija.. A s vremenom će ti vjerojatno ukinuti i strogo mirovanje..
Bome Angie tvoj mali je baš aktivan.. Kod mene donedavni B trbuh je čvrst ko stijena, al ne vidim nikad mrdanje.. Premda osjećam unitra migoljenje.
Danas je strasno aktivan i do danas nisam primjetila da se to sve vidi na van. Sad iz dana u dan sve jace udara i sad sam ga uhvatila. Posaljem video frendici, veli mi da sta se cudim, prve dvije ti nisu “normalne”, zasto bi bio on 😂😂 a u pravu je zena 🤪🤪
Bome Angie tvoj mali je baš aktivan.. Kod mene donedavni B trbuh je čvrst ko stijena, al ne vidim nikad mrdanje.. Premda osjećam unitra migoljenje.
Ajme ljubomorna sam. Moj je jos uvijek B 😫. S tim da nije ni puno narastao. A i vec tjednima stojim na istoj kilazi. Srecom prosli tj sam bila na uzv pa znam da je sve ok 😁, dr mi je bas komentirao da je mali totani boksac. Idem za par dana na more, vec 3.put ovo ljeto i cijelo vrijeme sam se nadala da ce do 8 mj moj trbuh napokon izgledat ko pravi, ali izgleda da nista od toga 😂
Ps jucer sam si kupila u hmu na trudnickim odjelu kratke hlacice. To je totqlno otkrice ja ostala odusevljena 🙈. Sram me da nisam prije to uopce kuzila. Cijeli vrijeme kao mislim ma necu ulagat u ljetnu robu koju cu par puta obuc, al kak je snizenje bile hlacice 50 kn 😁 pa reko da probam. Savrsenstvo. Dolje normqlne, a gore ne stiscu 🎉🎉
Mrgud ne brini uskoro će ti se zaoblit.. I moj je bio B sve do prije nekih tjedan dana.. Na vježbama sve žene kad su sjedile u onom perec položaju su imale samo okrugli trbuh, a ja dvi fete..ovisno kako se namistim.. Ma katastrofa🤣 a na zadnjim vježbama i moj bio normalan.. Ajme koja sreća🤣🤣🤣 isam ni ja dobila na kilaži.. Prvo izgubila kilo, pa ga vratila i dobila još dva.. Jer zadnji mj. sam se često častila i sa sladoledom i nisam baš pazila ništa. A sad opet nastojim malo zdravije se hraniti..
Bok curke <3 nadam se da ok podnosite ovo vrijeme i kišu. Vidim sve se raspisale o klopi i naravno da su mi odmah zazubice narasle i točno sam si poželjela neku čoko bombu od torte Mislim da se konačno i ja mogu pohvaliti da sam uhvatila mrduljanje u buši :D Jutros u krevetu sam osjetila prvi "balončić" dok sam držala ruku na trbuhu ..kao da me nogom bubnula prema gore
(ne mora biti ali me veseli mogućnost da je :D). Onda mi je mozak krenuo radit i reko, gladna nisam, prejela se nisam, crijeva nisu...ma mora da je ona :D I kak sam ja to pomislila šutnula me na istu foru još dva puta ali ne na isto mjesto..par milimetara dalje :D tak da sam danas sva sladunjava iako me glava razvaljuje od ovog vremena :D
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji