ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    28. Srpanj 2019. 13:25

Meni je ovo vrijeme jos gore od vrucina. Spustio se pljusak al je sparina i pritisak. U kuci mi je kipuce bez zraka a jos pada u svim smjerovima morali sve prozore zatvorit. Bas nije osvjezenje. 
    Nadam se da ce vas prestat bolit. Meni je danas stvarno bolje

• Stelle123
    28. Srpanj 2019. 13:48

Kod nas ni traga zahladenju. Puse fen, sunce pici. Mislim se okupati ili ne. Trebala bi malo suncat kozu, a tesko je boravit na suncu ako se ne okupas. Razmislim nakon rucka.

url=https://lilypie.com]

Angie1205
    28. Srpanj 2019. 13:54

Ajmeee, sad da mogu postala bi vam video!!
    Uhvatila sam na video desetak sekundi Noinog plesa po mojoj busi 🥰
    Nevjerojatno da netko tako malen bude tako jak i izoblici mi trbuh 😳
    Posaljem video mm, prvo je bilo: ljube mi cekamo king konga 😂😂

MaRe
    28. Srpanj 2019. 14:03

Angie  Mali alien

Nasty
    28. Srpanj 2019. 14:06

Iva najvažnije je da nema više kontrakcija.. A s vremenom će ti vjerojatno ukinuti i strogo mirovanje..

Nasty
    28. Srpanj 2019. 14:08

Bome Angie tvoj mali je baš aktivan.. Kod mene donedavni B trbuh je čvrst ko stijena, al ne vidim nikad mrdanje.. Premda osjećam unitra migoljenje. 

Angie1205
    28. Srpanj 2019. 14:12

Danas je strasno aktivan i do danas nisam primjetila da se to sve vidi na van. Sad iz dana u dan sve jace udara i sad sam ga uhvatila. Posaljem video frendici, veli mi da sta se cudim, prve dvije ti nisu “normalne”, zasto bi bio on 😂😂 a u pravu je zena 🤪🤪

mrgud_zg
    28. Srpanj 2019. 14:16

ENasty

Bome Angie tvoj mali je baš aktivan.. Kod mene donedavni B trbuh je čvrst ko stijena, al ne vidim nikad mrdanje.. Premda osjećam unitra migoljenje.

Ajme ljubomorna sam. Moj je jos uvijek B 😫. S tim da nije ni puno narastao. A i vec tjednima stojim na istoj kilazi. Srecom prosli tj sam bila na uzv pa znam da je sve ok 😁, dr mi je bas komentirao da je mali totani boksac. Idem za par dana na more, vec 3.put ovo ljeto i cijelo vrijeme sam se nadala da ce do 8 mj moj trbuh napokon izgledat ko pravi, ali izgleda da nista od toga 😂

Ps jucer sam si kupila u hmu na trudnickim odjelu kratke hlacice. To je totqlno otkrice ja ostala odusevljena 🙈. Sram me da nisam prije to uopce kuzila. Cijeli vrijeme kao mislim ma necu ulagat u ljetnu robu koju cu par puta obuc, al kak je snizenje bile hlacice 50 kn 😁 pa reko da probam. Savrsenstvo. Dolje normqlne, a gore ne stiscu 🎉🎉

Nasty
    28. Srpanj 2019. 14:30

Mrgud ne brini uskoro će ti se zaoblit.. I moj je bio B sve do prije nekih tjedan dana.. Na vježbama sve žene kad su sjedile u onom perec položaju su imale samo okrugli trbuh, a ja dvi fete..ovisno kako se namistim.. Ma katastrofa🤣 a na zadnjim vježbama i moj bio normalan.. Ajme koja sreća🤣🤣🤣  isam ni ja dobila na kilaži.. Prvo izgubila kilo, pa ga vratila i dobila još dva.. Jer zadnji mj. sam se često častila i sa sladoledom i nisam baš pazila ništa. A sad opet nastojim malo zdravije se hraniti.. 

Hrabrica
    28. Srpanj 2019. 14:36

Bok curke <3 nadam se da ok podnosite ovo vrijeme i kišu. Vidim sve se raspisale o klopi i naravno da su mi odmah zazubice narasle i točno sam si poželjela neku čoko bombu od torte  Mislim da se konačno i ja mogu pohvaliti da sam uhvatila mrduljanje u buši :D Jutros u krevetu sam osjetila prvi "balončić" dok sam držala ruku na trbuhu ..kao da me nogom bubnula prema gore  (ne mora biti ali me veseli mogućnost da je :D). Onda mi je mozak krenuo radit i reko, gladna nisam, prejela se nisam, crijeva nisu...ma mora da je ona :D I kak sam ja to pomislila šutnula me na istu foru još dva puta ali ne na isto mjesto..par milimetara dalje :D tak da sam danas sva sladunjava iako me glava razvaljuje od ovog vremena :D

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.