Angie grozno mi to izgleda. Vidila na wish i ja taj, ali i palacinku. Bljak!
Lavice slazem se za lakove isl. Al kazem ja sam ju pitala za moju kozmetiku koju koristim. Lakove za nokte ne koristim jer mi se firma bavi proizvodnjom prehrambenih proizvoda pa ne smijem koristiti lakove za nokte. Na kosu ne stavljam nista osim u posebnim prilikama malo pjene na vrhove kose i to je to. Zato sam i navela za kremu za tijelo i lice i maskaru koju btw stavim isto svaki 8 dan odnosno kad idem na sastanak, u grad isl. Inace ne koristim nista od sminke. Puder stavim 4 put na godinu. Zadnji put komplet make up sam imala na svojoj svadbi. 😂 Jer ja sam panicno dosla kod mpo da nije mozda da nesto od moje kozmetike izaziva mi spontane zena me bljedo gledala pa mi tako objasnila.
Aaaa ja sam mislila da žena misli generalno da kozmetika nema utjecaja. Još si mislim kaj joj je doslo😂 offtopic, Otkad si spomenula kolač samo o tom razmišljam...
Hahaha, ne ne svu kozmetiku. Prvo sta me pitala kad sam dosla kod nje je bilo dal pusim, drogiram se, farbam kosu, pijem gazirane sokove, solarij, naumjerno alkohol i dal sam cesto pod utjecajem stetnih para - lakovi za kosu, sprejevi za samotamnjenje, plinovi i pare u proizvodnji isl. Onda sam ja pomislila da moja krema je mozda problem. 😏
Nista dodji k meni na kolac. Ja obozavam pec kolace. Al sad nito bas mogu previse niti mi se jedu pa muz jadan mora sve sam tako da je oduaevljen kad idemo negdje pa specem nesto da pojede koji komad
Ja nocas uzasno spavala. Jucer sam ujutro bila u ikei i popodne u cc i protumaciit cu si to kao da sam se prefirsirala. Pola noci sma imala grcege u trbuhu, ko pred menstruaciju. To mi je prvi put u trudnoci. Bas sam se zabrinula 😣. Danas cu lakse pa se nadam da ce bit bolje. Pretpostavljam da je to normalno povremeno?
Ja isto nastojim paziti na kozmetiku. Ali to jos od prije trudnoce. Koristim gelove za tusiranje i sampone bez parabena i bez sls-a. Na tijelo cesto mazem kokosovo ulje koje koristim i u kuhinji. Ali moram priznati da sminku nisam istrazivala. Koji puder je manje stetan itd. Zapravo i ovako mi je skoro nemoguca misija naci nijansu koja mi odgovara. Jos da sam ogranicena ne znam kako bi.
Lavice cini mi da osjetim i ja,do sada mi se cinilo da si umisljam al kad si potvrdila i ti znaci moguce je. ispod pupka sa strane kao 'val' poslije rucka uglavnom 😂 ❤❤❤
Moji proizvodi su od Alverde uglavnom koje koristim.
Mrgud normalno je to, maternica se dize i siri, samo ti konzumiraj magnezij da 'bol' bude manjeg intenziteta.
Ja nocas uzasno spavala. Jucer sam ujutro bila u ikei i popodne u cc i protumaciit cu si to kao da sam se prefirsirala. Pola noci sma imala grcege u trbuhu, ko pred menstruaciju. To mi je prvi put u trudnoci. Bas sam se zabrinula 😣. Danas cu lakse pa se nadam da ce bit bolje. Pretpostavljam da je to normalno povremeno?
Mrgud ja prijavljujem isti problem! Jučer sam popodne išla do frendice sa svojom malom i njeni klinci i trčala sam za njom par sati. Pokretala sam se cijelu noć. Onda je negdje grom opalio u blizini i naglo sam ustala i tako me presjeklo dolje,do jutra sam imala te menstrualne bolove. Sad me samo pika skroz nisko lijevo,u zdjelici rekla bi.
Grizli da si bliže da znaš da bi dosla😁
Slazem se Grizli, uzasno izgleda al iskreno kinezi me vise s nicim ne mogu iznenaditi 🙄
Mmmm kolaciii, imam u fridzu jos malo kolaca od visanja...fino kiselkasto, bas mi pase!
Mene danas ne pati ni vrucina ni umor...nista od toga osim prepona, bole uzasno. A nisam nit setala jucer puno, nigdje se naprezala osim sto sam taj ves slagala.
Valjda ce me popustit vec jednom. Zalegla sam malo, imam fore do pola 2 🤪
Super za kozmetiku, taman moram u kupovinu, nisam znala koji puder ili maskaru bi recimo odabrala.. I ja nastojim što manje štetno koristiti. Ne šminkam se baš često. Al puder, maskaru i nekad olovku za oči koristim.
Haha bas lude trudne zene. Meni taj kolac uppce ne privlaci i muz me pocne zezat pa ti onda sebi napravi slanu tortu ne slatku. I naravno da sam isla raditi muffine slane. Jedva cekam da se speku 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji