ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    28. Srpanj 2019. 08:38

Dobro jutro cure 🖐🏻🖐🏻
    Bome ste bile aktivne noćas 🦉 
    To "vezanje" beba mi je super, prvi put sam to vidjela/čula prije četri godine kad je tetka rodila bilo je je smiješno, malo smo se rugali s njom 🤣🤣 ali iskreno se sad nadam da ću i ja to znat fino napraviti. Koliko se sjećam ona je s običnom tetrom to radila 😊

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lavica27
    28. Srpanj 2019. 08:43

Huh kolko ste se raspisale :)
    Lorija osjetim! Svaki dan čim legnem popodne na bok prema trbuhu,podrška me taman na rubu linije gacica,odmah mi je srce na mjestu! Aaa i ti osjecas❤❤
    Miki Ja ti nisam rodila u Zg pa ne znam kolko ti moje iskustvo znači?

Netko je pitao da li pazim na kozmetiku, pazim i to jako. Do pred par godina sam radila u kozmetickoj industriji pa znam malo više o tome. Pisala sam već o tome mislim, iza spontanog sam baš i sva sredstva za čišćenje zamijenila Pero prirodnim sredstvima. Pazim na šampon,regenerator, kremu za lice,tijelo, lakove za nokte i skidace, a kod šminke koristim proizvode za koje znam da izbjegavaju tih nekih par sastojaka koji su najsretniji. Ne treba to opsesivno pratiti, al ako se da umjesto A kupiti isti proizvod B bez nekih glupih nepotrebnih sastojaka,odaberem B. Nije neka mudrost al možda je to i meni neka zaostala navika.

Lavica27
    28. Srpanj 2019. 09:28

Eto Mikio našle se nas dvije :)
    Afroditiin uljni odstranjivac bez acetona ti je dobar, cca 20 kn. Od lakova vjerovala ili ne al su ti Essence i Catrice isto 3free, Rimmel isto.
    Olival je super! Ja sam za kosu uzela Nature box, a za tijelo imam nesto od Biobaze i L'Occitane, lice sad sam uzela od Sapunoteke kremu (kad su bili u Lidlu) i odlična je! 

Red Fox
    28. Srpanj 2019. 09:28

Dobro jutro svima 😊 ja sam se danas super naspavala. Vidim da spominjete jastuke za nosenje, ja sam kupila u pepcu za neku smijesnu cijenu od 30-tak kuna. Ima cicak pa kad se razmota onda je ko poplunic ili podloga za igru tako da cu to koristiti u pocetku. A za spavanje sam uzela vrecu za spavanje. Nekak mi se to cini najzgodnije, to su nam preporucili i na tecaju. Rukice su slobodne, ne mogu se zapetljati, a toplo im je. To sam narucila sa ethereala. 

Grizli
    28. Srpanj 2019. 09:35

Jutro! Nisam nazalost do sad spavala nego pekla kolac. Al neka bar sad imam sto citat dok se hladi. ☺️
    Joj ja svakako planiram onaj jastuk za novorođenče kupiti vidila zgodne koji se poslije otvore u prekrivac kao mali poplon. A nasla neki koji je dosta velik i obli kao kosare od kolica pa se s njim moze bebu unutra staviti da joj je toplije. Nemamo strah pd drzanja bebe, al puuuno mi je lakse u tome. Sjecam se necaka u 6 mj rodjen spava u tome ko klada bez toga samo se derao. Ono motanje mi je smijesno skroz. Al cula isto da bebam se svidja. Cak vidila neki dan to za umatanje koje slici na placinku pa kad se beba umora izgleda ko palacinka. Strasno 😂
    Za kozmetiku ja koristim iste 3 stvari kao i prije. Ove bio, eko i prirodne sam ranije eksperimentirala i samo dobivala alergije od njih. Kad smo krenuli na IVF pitala sam svoju mpo doktoricu za to rekla mi zena ne zamarajte se niti jedno od tih sredstva nema toliku koncentraciju necega da moze stetit plodu. Rekla zena morali bi na sebe namazat 20 tona te kreme u jedan dan da u tijelo udje toksicna kolicina, ako jetra radi kako treba svi eventualno stetni spojevi se iz tijela izbace kroz izmet. Vise stetnih cestica ima u zraku nego u ti kremama. A i sva moja kozmetika je krema za tijelo, za lice i maskara. 😁 

annika
    28. Srpanj 2019. 09:55

https://www.chibolo.com/trgovina/baby-kukuljica-chibolo-3/
    Prate me izbacilo mi reklamu

[iimg]

28. Srpanj 2019. 10:12

Dobro jutro trudnice.
    Meni je dan poceo li la,nadam se da ste vi dobro.Ovdje je vrijeme malkoc hladno ali mi bolje pase nego vrucina.
    Zanima me ima li ovdje trudnica iz Siska koja je jucer navecer dosla u pizzeriju? Imala je divnu bijelu haljinu,plavu kosu i jako veliku busu😇..sjedila sam tamo i pomislila ovo je sigurno jos jedna trudnica s foruma.

Angie1205
    28. Srpanj 2019. 10:13

Grizli na wishu sam ja nasla da beba izgleda ko tortilla 😂 Ima i kapica u kompletu 🙈

Angie1205
    28. Srpanj 2019. 10:14

Mislim da će ti se svidjeti Burrito Blanket Baby Flour Tortilla Swaddle Blanket Sleeping Swaddle Wrap Set (Size:75cm,85cm). Dodaj na svoj popis želja!

https://www.wish.com/share/6524fhjteh

Evo ga 😂😂

Lavica27
    28. Srpanj 2019. 10:15

Što se tiče swaddlinga ( to je to motanje)tako ih u tetru u rodilištu motaju,na mojoj si mogao vidjeti od prvih dana da je buntovnica jer je onakva mala odmah iskobeljala obje ruke😂

Jastuk iliti kornet za bebu😂 kako sam uvala smo koristili ali tipa prvih 2-3 tj dok se nisu svi navikli da je mala. Naletila je svekrva na njega za 49kn u onom KTC ako netko ima.

Za sastojke se ne bi složila s tvojom MPO Grizli,jer npr ako mogu izbjeći formaldehid u laku za nokte iste ili bolje kvalitete za isti novac sigurno da cu ga izbjeći. To je odluka svakog od nas naravno. Ili silikon i paraben kad mi dugorocno za kosu više štete nego koristi rade (djeluju povrsinski pa s vremenom samo uniste kosu). Nekad si mislim bila sam pametnija kad sam manje znala i proucavala (tice se svih tema u zivotu mislim😂) .
    P.s. Ja se noćas 150 puta probudila, em grmljavina em ti pljuskovi😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.