Mame imam jedno pitanje za Vas kojima ovo nije prva trudnoća .. ušla sam u 17-ti tjedan i sinoc kad sam legla i umirila se primjetila sam da mi se trbuh migolji ..kao valovi nekakvi neznam kako bi opisala to . …dal se to dečkić javlja ili je prerano , meni je ovo prva trudnoca pa je mozda glupo pitanje
Ja sam osjetila kao da me skaklja ispod pupka desno kad sam bila 16+4,tako da nije ti rano uopće :) Iskusnije mame znaju i sa 14-15tt prepoznati. Uživaj u tom osjecaju❤❤
mangomum imam, isto 2011. godiste.
MaybeBaby ne mora biti prerano, skuzit ces ako postane sve cesce da je to to 😍
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Hvalaa Vam , aali ja to nista ne osjetim ja to samo vidim i ja i decko-muž 😂
sinoc se bas vidjelo lijepo a sad evo vec 20 min gledam ni makac par puta sam primjetila da se to desava al računam prva je trudnoca rano je jos
kao titranje trbuha 😍
Mangomum i tebi je ovo treca trudnoca? Meni isto, imam dva deckica. e i ja sam skorpija hahahahaha :) ostale cure, jel vama prca trudnoca ili?
Druga, prva bila prije 19 god😂
Zene drage,citajuci sad naleti na temu "Grudi u trudnoci" da kao trebaju boliti. Mene nikako ne bole nit su mi napuhane nit ista. Jel ima netko da ga grudi apsolutno ne bole??
Ne znam jel to sto sam nedavno prestala dojiti ili nesto drugo,nebi znala.
U prve dvije trudnoce sjecam se da su me bolile. U 5.tt sam.
To su sve simptomi trudnoće, a ako ih neke žene nemaju ne mora da znači da nešto nije uredu. Koliko vidim ima budućih mama koje ne boli ili boli pa prestane onda se opet javi. Sve je to individualno i svaka trudnoca je drugacija bar po onome što sam ja do sada procitala , ili cula od sebi bliskih osoba . Opusti se i uzivaj ❣
Zene drage,citajuci sad naleti na temu "Grudi u trudnoci" da kao trebaju boliti. Mene nikako ne bole nit su mi napuhane nit ista. Jel ima netko da ga grudi apsolutno ne bole??
Ne znam jel to sto sam nedavno prestala dojiti ili nesto drugo,nebi znala.
U prve dvije trudnoce sjecam se da su me bolile. U 5.tt sam.
To su sve simptomi trudnoće, a ako ih neke žene nemaju ne mora da znači da nešto nije uredu. Koliko vidim ima budućih mama koje ne boli ili boli pa prestane onda se opet javi. Sve je to individualno i svaka trudnoca je drugacija bar po onome što sam ja do sada procitala , ili cula od sebi bliskih osoba . Opusti se i uzivaj ❣
Buy real and fake passport, driver's license, green card, Visa (https: // www.quickydocs.com)
We are the best manufacturers of counterfeit documents around the world. www.quickydocs.com is a place where you can buy real and fake documents online, buy online passports, buy a fake passport, buy a passport online, buy a residence permit online, buy a green card online, buy a driver's license online, buy a fake online license, Buy Texas Driver's Online License, Buy Fake ID Cards Online, Buy Fake Social Security Numbers Online, Buy Fake Certificates Online, Buy Fake Birth Certificate Online, Buy Fake Mortal Certificates Online, Buy IELTS Certificate Online, Buy TOEFL Certificate Online Degree Online, Buy False Diploma Online and be assured that you are purchasing the best possible quality.
E-mail ..... info@quickydocs.com
Whatsapp ...... + 1 (725) 867-9567
web ....... https: //quickydocs.com
Kupite stvarnu i lažnu putovnicu, vozačku dozvolu, zelenu karticu, Vize (https: // www.quickydocs.com)
Mi smo najbolji proizvođači krivotvorenih dokumenata širom svijeta. www.quickydocs.com je mjesto gdje se mogu kupiti pravi i lažni dokumenti online, kupiti online putovnice, kupiti lažnu putovnicu, kupiti putovnicu online, kupiti boravišnu dozvolu online, kupiti zelenu kartu online, kupiti vozačku dozvolu online, kupiti lažnu vozačku dozvolu Online, Kupi Texas Vozačka dozvola Online, Kupite Lažne ID kartice Online, Kupite Lažni brojevi socijalne sigurnosti Online, Kupite Lažni Certifikati Online, Kupite Lažni Certifikat Rođenja Online, Kupite Fake Smrtni Potvrde Online, Kupite IELTS Certifikat online, Kupite TOEFL Certifikat online Stupanj Online, Kupite Lažne Diplome Online i budite uvjereni da kupujete najbolju moguću kvalitetu.
E-mail ..... info@quickydocs.com
Whatsapp ...... + 1 (725) 867-9567
web ....... https: //quickydocs.com
Sortiraj odgovore
Najstariji