Anna, samojed, lorija, Mangomum sve smo tu negdje u par dana. Bit ce to luda veljaca :)
Ja sam vodenjak po horoskopu i bas se veselim jos jednom vodenjaku, imam dvi curke od 8 i 6 godina ove ŠKORPIJONI uuuu zajebane obe i to bas hahaha
Za cure koje misle da su im mucnine prestale, a sise vise ne bole, haha. I meni se to desavalo u 8.tt otprilike. Sise su doduse ostale velike, ali vise nisu bolne. Ponekad nesto zicne u njima i to je to. Kazu da je to normalno.
A sto se mucnina tice, i ja sam se tada prepala da su nestale, al zapravo normalno je da vam na par dana nestanu ili se smanje, pa se opet vrate.
Ja sam sad 11+2 i mislim da su mi se smanjile jer ih zadnjih dana imam samo navecer, a apetit mi se konacno vratio...
Nakon mjesec ipo dana sam okusila meso, to smatram vracanjem na staro pomalo.
Al me zato odmah probava smeta jer me boli desno od pupka. Ujutro cu pojesti kiwi pa cemo i to rijesiti😁
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mangomum i tebi je ovo treca trudnoca? Meni isto, imam dva deckica. e i ja sam skorpija hahahahaha :) ostale cure, jel vama prca trudnoca ili?
Jos jedna skorpija ovdje 👋😁
Ima nas jos par kojima je treca beba/trudnoca. Meni je ovo cetvrta trudnoca, imam dvije curice.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Mangomum i tebi je ovo treca trudnoca? Meni isto, imam dva deckica. e i ja sam skorpija hahahahaha :) ostale cure, jel vama prca trudnoca ili?
Da da dvi curke ja imam koje mi piju krv na slamku haha. E da i nisam bas neka mladica 38god. Ti? Koliko su stari deckici?
Ima nas jos par kojima je treca beba/trudnoca. Meni je ovo cetvrta trudnoca, imam dvije curice.
Meni 4 trudnoca isto imam dvi curice. 2011 i 2013 godiste
Meni 4 trudnoca isto imam dvi curice. 2011 i 2013 godiste
Livia jel to i ti imas prvašića?
Mame imam jedno pitanje za Vas kojima ovo nije prva trudnoća .. ušla sam u 17-ti tjedan i sinoc kad sam legla i umirila se primjetila sam da mi se trbuh migolji ..kao valovi nekakvi neznam kako bi opisala to . ...dal se to dečkić javlja ili je prerano , meni je ovo prva trudnoca pa je mozda glupo pitanje
Sortiraj odgovore
Najstariji