ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    24. Srpanj 2019. 18:20

Katarina1990

Nova19 sretno sutra 🙏🍀
    Ja sam se skroz pogubila od tih tableta. Inače sam uvijek bila protiv njih, čak i kad me najviše boljela glava, trbuh, zub, ne bih ih uzimala. Sad imam ujutro na tašte Euthyrox, nakon toga Duphaston, onda popodne opet Duphaston, Elenavit i Folacin, i navečer opet Duphaston. Ne znam kako su naše bake prije, bez ijedne tablete, i opet sve u redu. Ali definitivno da ima ulogu ovaj način života, hrana, zrak, ma sve..

Katarina Uh, stvarno imaš repertoar tableta... ali si to jako dobro rekla, definitivno današnje vrijeme, šta se tiče hrane, zraka... puno zagađenije i zato ima toliko problema oko začeća kod puno parova, bar mislim da bi mogao to biti razlog...
    Javim se sutra nakon pregleda, imam oko pola 11 ☺️🤗

Angie1205
    24. Srpanj 2019. 18:24

Hrabrice mene prepone ubijaju vec neka dva tjedna, isto kad se razgibam je bolje al ujutro il kad duze lezim pa se idem ustat...place mi se, ustajem ko bakica od 70 godina 😂

lorija
    24. Srpanj 2019. 18:38

samojed

Lorija moj savjet kao medicinske sestre jeste da urin stavis u frižider dok ne krenes na pregled jer urin se moze cuvati u hladnjaku 12 -24 sata

Hvala!!! To sam nekako i sama mislila, nista onda. Ubrizgat cu u spricu i nek ceka u frizderu 😁. Nalaz ce svakako bit odmah gotov u roku 20min ako ne bude stimao ponovit cu 😉 necu se vise zamarat s tim. A bome i kad me ponovo budu pitali kad cu termin bit ce definitivno jutri. 😀

Lavica27
    24. Srpanj 2019. 18:41

Ma Lorija kakva nervoza,bit će to sve super!!
    Di si cure s današnjeg pregleda🤔🤔

Hrabrica
    24. Srpanj 2019. 18:44

Angie1205

Hrabricemene prepone ubijaju vec neka dva tjedna, isto kad se razgibam je bolje al ujutro il kad duze lezim pa se idem ustat…place mi se, ustajem ko bakica od 70 godina 😂

hm mene ne prepone nego kao bol mišića ali na trbuhu..uz rubove i to skroz nisko.. možda to osjetim rastezanje maternice? taj rast? ma ko će ga više znat...svako malo otkrijem nešto novo  E da i nakon pi-pi nekad neki lagani pritisak..kao da mi je mala skakala po mjehuru ali nekak mi se čini da je malo rano za to jer ju još ne osjetim...bar mislim da ne 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Angie1205
    24. Srpanj 2019. 18:53

Sve ti je to rastezanje i sirenje, to sam se sjetila pitat ginicku jer sam jedva ustala i s njenog stolca 😂
    A moguce je i da ti curka sjedi na mjehuru, mene cesto pritisne dole nisko 🙈

24. Srpanj 2019. 19:15

Kako dočekat prvi pregled kod ginekologa? Otrčala bi ja odma idući tjedan na 5+1, al evo čitajući vidim da mi to nije pametno. Izludit cu još puna dva tjedna minimalno da bar uđem u 6+1. Kakva su vaša iskustva? 

ivikii
    24. Srpanj 2019. 19:19

Cure sto mislite o bojanju kose u trudnoci? 
    Kakav je vas stav po tom pitanju? 

Hrabrica
    24. Srpanj 2019. 19:40

Angie1205

Sve ti je to rastezanje i sirenje, to sam se sjetila pitat ginicku jer sam jedva ustala i s njenog stolca 😂
    A moguce je i da ti curka sjedi na mjehuru, mene cesto pritisne dole nisko 🙈

Ajde hvala ti, i mislila sam da je to al svejedno je tu  povremeno taj strah.. A bedasta sam kaj da velim 😘💓

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• AnnA
    24. Srpanj 2019. 19:41

Cure, ja panicarim. Dosao mi nalaz probira. I za trisomiju 21 mi pise povecan rizik...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.