ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    23. Srpanj 2019. 23:59

Ja sam kod svoje na zadnjem pregledu bila oko 12 tjedana i prepisala mi je novu kutiju Folacina..kako mi nije ništa drugo rekla osim da ih pijem pit ću sad do pregleda pa je pitati dal da nastavim ili ne.

MaRe
    24. Srpanj 2019. 00:01

Lala i ja u zadnjih par dana osjetim nešto s lijeve strane pupka i ponekad ispod njega al kako bude samo sekunda i koliko god ja buljila u trbuh ne ponovi se i dalje ne znam dal je to samo vena il nešto drugo....kontam da ću znati raspoznati tek kad bude veća beba pa noga izviri hahah

• Stelle123
    24. Srpanj 2019. 00:12

Lola moj ginekolog je rekao da ako jedem raznovrsno da je dovoljna folna, a ako ne da uzmem neke prenatale. Ja pijem Novalac, a i to preskocim kako koji dan.

url=https://lilypie.com]

• Lala27
    24. Srpanj 2019. 00:18

Ova moja doktorica svaki put na nalazu napiše šta pijem, tako da je nemoguće da mi zaboravi reći ako trebam prestati sa folnom. Sad baš čitam na uputstvu i piše da se pije u prva 3 mjeseca trudnoće 😬 Ovih dana ću kod nje da mi produži bolovanje, pa ću je pitati. 

A za pokrete, jedva ih čekam i žao mi je ako jeste bio pokret, a ja ga tako propustila

Lunica
    24. Srpanj 2019. 00:35

Lala sto ppsto je bio...jednom kad krene do kraja ces ih svakodnevno osjecati.😍😍

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Lala27
    24. Srpanj 2019. 00:41

Lunica Žao mi je što me uhvati nespremnu 😁 Ali svakako ću uskoro stalno osjećati 😄

Sretno curama sutra na pregledima 😊

Aristea
    24. Srpanj 2019. 02:55

MaRe

Lala i ja u zadnjih par dana osjetim nešto s lijeve strane pupka i ponekad ispod njega al kako bude samo sekunda i koliko god ja buljila u trbuh ne ponovi se i dalje ne znam dal je to samo vena il nešto drugo….kontam da ću znati raspoznati tek kad bude veća beba pa noga izviri hahah

Je to je cure to..osjecate bebu ..tako je i meni bilo.. pa neko vrijeme nista i sad zadnja 2 tjedna stalno osjetim navecer a unazad par dana i po noci i po danu haha...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

MaRe
    24. Srpanj 2019. 05:31

Dobro jutro 🙂
    Curama koje idu dns na pregled sretno a za vas po bolnicama nadam se da je noć prosla dobro 🙂
    Mene su opet noćne more probudile pa me bilo strah nazad zaspati xD I ova vrucina ne pomaže snu a javljaju do kraja tjedna još gore i onda naravno nevrijeme. 

Nasty
    24. Srpanj 2019. 05:40

Dobro jutro! I ja imam nesanice i ponekad neke noćne more.. Idemo opet probat zaspat barem uru vremena jer ovo nema smisla🤣 imam dogovore danas a izgledat ću ko neispavana visibaba..

• Stelle123
    24. Srpanj 2019. 06:05

Ja u zadnjih 7 dana odradim beauty sleep od 18-22 pa ko zombi po kuci do 2 i tek onda zaspem. Naravno da sam ujutro krepana😣

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.