Ja sam kod svoje na zadnjem pregledu bila oko 12 tjedana i prepisala mi je novu kutiju Folacina..kako mi nije ništa drugo rekla osim da ih pijem pit ću sad do pregleda pa je pitati dal da nastavim ili ne.
Lala i ja u zadnjih par dana osjetim nešto s lijeve strane pupka i ponekad ispod njega al kako bude samo sekunda i koliko god ja buljila u trbuh ne ponovi se i dalje ne znam dal je to samo vena il nešto drugo....kontam da ću znati raspoznati tek kad bude veća beba pa noga izviri hahah
Lola moj ginekolog je rekao da ako jedem raznovrsno da je dovoljna folna, a ako ne da uzmem neke prenatale. Ja pijem Novalac, a i to preskocim kako koji dan.
url=https://lilypie.com]
Ova moja doktorica svaki put na nalazu napiše šta pijem, tako da je nemoguće da mi zaboravi reći ako trebam prestati sa folnom. Sad baš čitam na uputstvu i piše da se pije u prva 3 mjeseca trudnoće 😬 Ovih dana ću kod nje da mi produži bolovanje, pa ću je pitati.
A za pokrete, jedva ih čekam i žao mi je ako jeste bio pokret, a ja ga tako propustila
Lala sto ppsto je bio...jednom kad krene do kraja ces ih svakodnevno osjecati.😍😍
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica Žao mi je što me uhvati nespremnu 😁 Ali svakako ću uskoro stalno osjećati 😄
Sretno curama sutra na pregledima 😊
Lala i ja u zadnjih par dana osjetim nešto s lijeve strane pupka i ponekad ispod njega al kako bude samo sekunda i koliko god ja buljila u trbuh ne ponovi se i dalje ne znam dal je to samo vena il nešto drugo….kontam da ću znati raspoznati tek kad bude veća beba pa noga izviri hahah
Je to je cure to..osjecate bebu ..tako je i meni bilo.. pa neko vrijeme nista i sad zadnja 2 tjedna stalno osjetim navecer a unazad par dana i po noci i po danu haha...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Dobro jutro 🙂
Curama koje idu dns na pregled sretno a za vas po bolnicama nadam se da je noć prosla dobro 🙂
Mene su opet noćne more probudile pa me bilo strah nazad zaspati xD I ova vrucina ne pomaže snu a javljaju do kraja tjedna još gore i onda naravno nevrijeme.
Dobro jutro! I ja imam nesanice i ponekad neke noćne more.. Idemo opet probat zaspat barem uru vremena jer ovo nema smisla🤣 imam dogovore danas a izgledat ću ko neispavana visibaba..
Ja u zadnjih 7 dana odradim beauty sleep od 18-22 pa ko zombi po kuci do 2 i tek onda zaspem. Naravno da sam ujutro krepana😣
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji