Pozdrav rage ženice. Ja bih vam se priključila, dok se netko ne javi na novo otvorenu temu za proljetne bebe.
Test mi je plusić pokazao 7 dana prije menstruacije, koju sam danas trebala dobit. Još dva testa su prije tri dana i danas isto potvrdila.
Po izračunu ZM sam danas 4+0, znači ušla u 5 tj.
Mislim da ću već idući tjedan otići na pregled, kada uđem u 6. tjedan. Bole me strašno grudi, muka mi bude nakon slatkog 🔝😂
Ostale simptome, osim stalnog nekog previranja u donjem dijelu trbuha nemam.
Mrvicak dobrodosla...Sve su to normalni simptomi, zelim ti urednu trudnocu❤
Goga drzi se, glavnom da je stalo krvarenje i da je bebica dobro❤❤
Cure cestitm na urednim pregledina danas, a vama koji idete sutra sretno..
Katarina1990 na dobro mjesto si kopirala ali krivi link. Kad napravis sve i dodjes do kraja moras izabrati link za forum-i jos nesto pise pored rijeci forum ako se ne varam. Ti si vjerojatno za web izabrala ili za nesto drugo. Sretno s novim pokusajem
Ok, potpis mi nije uspio 😂😂 gdje trebam kopirati taj link koji na kraju dobijem? Samo u svoj potpis ili? 🙈
Katarina kopiras sa pseudo htmla.. ni ja nisam odmah znala..probaj
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Pozdrav rage ženice. Ja bih vam se priključila, dok se netko ne javi na novo otvorenu temu za proljetne bebe.
Test mi je plusić pokazao 7 dana prije menstruacije, koju sam danas trebala dobit. Još dva testa su prije tri dana i danas isto potvrdila.
Po izračunu ZM sam danas 4+0, znači ušla u 5 tj.
Mislim da ću već idući tjedan otići na pregled, kada uđem u 6. tjedan. Bole me strašno grudi, muka mi bude nakon slatkog 🔝😂
Ostale simptome, osim stalnog nekog previranja u donjem dijelu trbuha nemam.
Dobrodosla..ma simptomi te tek cekaju☺☺pripremi se☺☺neka neka sve su to slatke muke...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Uh, stvarno ne volim kad uđem i vidim ovakve vijesti 😦
Goga draga, ne daj se, ti i bebac ste svašta već pregurali, pa ćete i ovo 🙏🙏🙏
Moki88 Baš mi je žao i zbog tvoje sestričine, želim joj što prije da se oporavi
Lunica I ja još uvijek pijem folnu i baš sam je htjela pitati do kad ću, jer sam čitala samo prva 3 mjeseca da se pije
Mrvičak Dobro nam došla, prihvatićemo te u zimske 😄
Mrvičak dobro došla! Svi ti simptomi koje si nabrojala plus pozitivni testovi ukazuju da je to definitivno to.. Ja sam u samom početku jedini simptom imala ta stezanja i grčiće u abdomenu i čak nekakvo žiganje u preponama i prema unutarnjoj strani bedara. Kasnije je uslijedila nadutost, bolne grudi, miomirisi, gađenje itd. Povraćanja nije bilo. Sretnu i urednu trudnoću ti želim🤗
Nego, cure, bila ja kod drugarice, normalno sjedim i u sekundi osjetim kao udarac lijevo od pupka. U tom trenutku sam prestala i da dišem 😂 Zaledila se i osluškujem hoće li opet, da li je beba, jer nisam do sad to osjetila. Sad mi je krivo, jer nisam bila fokusirana na to, vratila bih vrijeme da mogu,samo da znam da li je bebin udarac
Lala ja sam pila folnu do 13tt pa sam prešla na prenatale. Prvo sam koristila almageu, pa sam prešla na novalac. Pitaj dr. do kad bi trebala piti folnu..
Sortiraj odgovore
Najstariji