ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • valentina
    23. Srpanj 2019. 15:18

I kod mene ce biti danas lazanje ala Lidl
    A ja ala krevet, tv, mob al prije toga brzinska potraga za jastukom.

tinika
    23. Srpanj 2019. 15:20

Hrabrica

tinika

HELP.
    kupila sam baby watcher i srceko se cuje al kaze broj otkucaja 66.
    A trebao bi biti 120-160.dal ima koja iskustva?

Pokusaj malo duze trazit i trazi sporo i nisko dolje prema kosti.. Puno gela i strpljenja i naci ces svog borca 😊❤️ i da kao sto su cure rekle, 120-160..Nama je prosjek oko 143 i jos ju nalazimo dosta nisko.. E da i koji put mozda neces ni uspjet ulovit jer je bitno i u kakvom je polozaju unutra.. Tako da bez brige i polako 😊

Od kojeg tjedna ju cujes?budemprobala cim nize,hvala na.savjetu 😍😍

tinika
    23. Srpanj 2019. 15:22

BubaMara

tinika, taj puls od 66 na koji si naisla bi trebao biti tvoj, ne bebin. Gotovo svaki put kad slusam naidem i na svoj koji je do 80, pa nastavim traziti dalje dok ne naidem na puls preko 100 i uglavnom bude 135-165. Pogledaj video kako se trazi puls, stavit cu nize link. Vazno je da ides polako i osim kretanja gore dolje lijevo desno pomaze i vrtiti sondu na sve strane dok “stoji na mjestu” i slobodno stisni jace sondu u trbuh kad ti se cini da si ga uhvatila (bebe su u pokretu, pobjegnu zacas). Ne znam u kojem si tjednu, ja u 20. ali i dalje puls ulovim jako nisko dole, prakticki uz sam rub donjeg vesa. Svakako probaj ponovno pa javi jesi uspjela.

Link:https://m.youtube.com/results?search_query=fetal+doppler+how+to+find+heartbeat[m.youtube.com]

I ja kazem da je moj,a sad idem trazit jaako polaako i cijeli trbuh ,javim dal sam uspjelaaaaaaaaa,drzeeeee figeeee 😍

tinika
    23. Srpanj 2019. 15:24

Grizli

Tinika ako ti watcher jako susti kad stavis gel onda probaj trbuh dole namazag gelom pa onda slušati. Moj recimo kad stavim puno gela stalno registrira neke otkucaje 80-100 i svasta susti, al kad sam pobrisala i pokusala fino se culo. Ako su otkucajinkoje cujes kao brzi onda je bebin al krivo pokazuje, ako su spori lovis svoje vjerojatno. Meni je trebalo 4 dana dok nisam sluzila. Sad cujem zvuk, al mi ne pokazuje stalno otkucaje na displeju.
    Mene će ove vrucine dokrajciti! Tlak 0 s nulom valjda!

Pokusat cu,HVALA CURE SVIMA.nadam se da cu uspijet.
    Prijavljujem PREGLED 31.07.😉

Lavica27
    23. Srpanj 2019. 15:30

Jooooj cure koje imaju više trudnoća iza sebe (mislim jer eventualno znaju ranije prepoznati), danas sam ležala onako pola bok pola trbuh odmah iza ručka,taman da ću zaspati kad odmah iznad stidne kosti osjetim kao da me netko noktom tri puta poskaklja😳 Ma jel moguće tako rano!?!? Nisu plinovi,nije ni približno osjeti plina (Kao lupanje) nego baš češkanje,čak mi je instinktivno došlo da se posvrbim🙈😂

Angie1205
    23. Srpanj 2019. 15:41

Lavice hahaha...ceskam te ceskam 😂
    Moguce je da, poprati malo kad mirujes dal svaki dan nesto slicno osjetis, ako da...to je beba 🥰

Omerta
    23. Srpanj 2019. 16:00

Moguce je nakon vise trudnoca ranije osjetiti.. ja cu bas popratiti isto.. procitala sam kod druge trudnoce recimo, vec oko 13.og tjedna. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

lorija
    23. Srpanj 2019. 16:15

Mikio normalno, uvijek valja da se nadje stagod 😁 vjerujem da to sve radimo 😉
    Samo ja opet bebacu posebno meljam ovako kad se mi castimo kupovnom hranom,pa imam po dva rucka. 😁 
    Lavice moja to sam i ja upitala jucer u cudjenju za 'otkucaje', kratko su trajali,ritmicni bili. A poznajem onaj osjecaj u sebi kad se beba javi ❤ al opet sam si rekla da umisljam jer smatram da je rano,ako je rano!

• moki88
    23. Srpanj 2019. 16:20

Heej... kako je lijepo citati kako se osjete bebice po prvi put i da su svi pregledi uredni! Ja idem sutra ujutro u pol 10 i vec me hvata nervoza!:)
    Curke, jel pustaju soc ginekolozi vaseg dragog da ude s vama i vidi bebu?? Ja bi tak htjela da ide sa mnom, al jos mi nije dopustila da on ude...

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

Angie1205
    23. Srpanj 2019. 16:22

Moki nisam zapamtila u kojem si sad tjednu al npr moja gin nece pustat nikog sa mnom ako radi vaginalni, zadnji put je konacno radila preko trbuha i zvala je i mm-a da dodje da mu pokaze piskeca😉
    Ne vidim zakaj ti ne bi dala, samo ti pitaj odmah...kakav uzv radimo i jel moze i tata gledat?! Ja tak uvijek njoj uletim 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.