Goga držim fige da sve bude uredu..bitno je da je beba dobro.
Ovaj moj se opire ideji da bude na porodu al možda i bolje jer ako vidi krv više će doktori trčati oko njega nego oko mene...kad i ovako ide vaditi krv mora zaleći da ne padne u nesvijest..šta bi na porodu bilo :)
Nedavno smo pričali o krevetićima..sad mi facebook izbacio reklamu za ovaj...sličan je onom Medo modelu a jeftiniji 400 kn. :D https://www.funbaby.hr/lorelli-djecji-krevetic-maxi-plus-white-beech-1015.html
Gogaa, žao mi je zbog situacije koja te snašla, ali i drago da je ipak sve ok. Teži put imaš, ali u konačnici će se isplatiti. Vidim ja već iz svega što te snašlo da si psihički vrlo jaka. Želim ti svu sreću!
Moki, žao mi je zbog sestrične. Baš tužno što se takve stvari događaju. I već drugi put 😢
Što se poroda tiče, bivši muž je bio sa mnom na porodu. Sve preporuke, zahvalna sam mu na tome, bilo je puno lakše. On se dvoumio, tj. nije bio za dok nije dobio preporuku od nekog poznanika.
Sadašnji/budući muž je odmah rekao da želi ići, baš smo maloprije pričali o tome prije nego što sam čitala da o tome pišete. Mislim da on jedva čeka. Istina je da muškarac ne vidi sam porod, to samo u filmovima bude tako pa padaju u nesvijest. Odlično dođe da vam dodaju vodu, skrate vrijeme između trudova i općenito pomognu psihički.
Ja ću roditi u Sisku, znam da treba tečaj, ide se u bolnicu, ali tek zadnjih mjesec, dva prije poroda. Ne znam da li se plaća.
Hvala vam cure na podršci. Bit će što mora, a ja se nadam najboljem. Nedamo se nas dvoje. 🤰👶
Moja Grizli tako je u životu nije stalno sjajno i ne može uvijek sve biti ok. Jednostavno je tako, ali nakon svih oblaka mora zasijati i sunce. Najvaznije mi je da se stabilizovalo krvarenje i da je beba ok, sve ću ja ovo pregurati.
goga, drzi se, tvoj bebac je.borac to svi vec znamo, mirovanje i pazi na oboje
Zao mi je Goga sto te to snaslo… no bebics je ok i sve ce biti u redu! Drzi nam se i javljaj novosti!❤
Ja isto nisam htjela otvarati niz losih vijesti, ali sestricna je ipak izgubila bitku! Vodenjak joj je bio prenisko i ne bi izdrzala do kraja nikako… danas su joj izazvali porod i obavili kiretazu zbog posteljice koja je ostala… s fizickom boli se nekako bude izborila, psihicki ce morati malo duze… ovo je vec drugi put u godinu dana i oba puta su bile u pitanju curice… a prije 6 godina je sina iznijela i rodila bez ikakvog problema!
Moki88 baš mi je zao zbog tvoje sestricne 😥 vrlo teško i nezahvalno napisati bilo šta ikome u toj situaciji, jer ne postoje riječi da ublaze bol. Nadam se da će se psihicki izboriti sa gubitikom i od srca jos želim sve najbolje.
Hvala na podrsci... cijeli dan ju pratim i bodrim preko moba jer me ne pusta k sebi. Kaze da mi nije potreban sav taj stres... opet nesebicna cak i u najtezim trenucima. Jaka je ona, i puna vjere, pa joj bude bar malo lakse... al trebat ce vremena, svakako!
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Goga maleni borac se neda, želim vam da što prije izađete iz bolnice i da sve bude dobro 🙏🏻🙏🏻🥰
Moki baš mi je žao zbog tvoje sestrične, želim joj puno puno snage i da se što prije psihički oporavi i da ne odustaje 🤞🏻❤
Baš mi je drago čitat da su vaše polovice bile ili planiraju biti s vama, morat ću to dragome prenjeti 🤗🤗 on je kao manji padao u nesvijest kad bi vadio krv ali je sam rekao da mu to više nije problem i da bi volio ići sa mnom, ali njegova obitelj kad je to čula rekli su da ja nisam normalna i da mu ne radim to da je bolje bez njeg da idem 😒😒
Mi ćemo isto ići na ta predavanja, ali kod nas je 3 dana po 2 sata i nadam se da nećemo morat gledati film u kojem se neka žena porađa jer ja sama to ne bi voljela gledati 🙈🙈🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Goga, mogu misliti koji šok si dozivjela. Nadam se da ce ipak biti sve uredu, bitno da je bebica ok. Drzi se!!!
Moki, zao mi je za tvoju sestricnu.. stvarno traumaticno. Sto si ono rekla, koliko tjedana je bila u obje trudnoce??
I ja taman htjela pitati sto se tice pasteta, ali onih vege/povrtnih, jesu li one dopustene??
A ovo za preglede, moj ide na svaki (ako je u mogucnosti), a bio je i na porodu prvi put pa ce i sad. Bodrio me, masirao, disao samnom, drzao za ruku, gledao sve iz prvog reda i kasnije mi opisao kako je izgledalo i naravno prerezao pupcanu. Njemu je to sve bilo wow iskustvo i sva sreca pa nije gadljiv i ne rusi se na takve prizore.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sto se tice tecajeva, ima li negdje nesto na engleskom?? U protivnom moj opet nece moc ic samnom, osim ako ne nauci hrvatski u sljedecih pola godine!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Goga bit ce sve u redu, vidis koji je borac tvoja mrvica!!
Sto se tice suhomesnatog, ja ga volim ali u trudnoci stvarno rijetko pojedem...npr kad je zelja izrazito jaka...vecinu trudnica koje sam pitala jedu li te stvari, rekle su mi da jedu...
Tu spadaju i pastete...to moze biti stetno zbog listerije, a i ne mora....
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji