ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    23. Srpanj 2019. 13:53

Toga se i ja bojim.. ne pasu mi vrucine u trudnoci. Bome je neugodan osjecaj kad mislis da ces se skljokati..  Ovdje u Danskoj sad krece val vrucine, tu je jos ispod 30 pa ajd, a kak ce tek kad sletimo u Zg, bit ce przenja i hvatanja zraka.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

TinchiSk
    23. Srpanj 2019. 14:12

U Zagrebu je užaaaaas. Bila sad vani i jedva dočekala da se vratim u klimatizirani ured. Vani je pakleno, izbjegavajte tko god može.
    Ena, čestitam na curici i urednom pregledu!
    Iva, bolje da si u bolnici, neće te još pustiti, i sama si rekla da su ti kontrakcije odmah počele čim su te skinuli s infuzije. Nije to za zezati se. Vjerujem da ti je ružno i teško, svakome je boravak u bolnici noćna mora, posebno tako dugotrajan. Ali znaš koja mu je svrha, znaš da će proći, a sad je to najvažnije, da ti i beba budete dobro.
    Ja isto imam tu neku pozu za zaspati, polu trbuh, polu bok, ali po noći svašta isprobam.

lorija
    23. Srpanj 2019. 14:17

Joooj ja se sad probudila 🙈 rucka nemam a ne kuha mi se,prevruce je. Ima li itko brzu ideju za rucak da bi podjelio sa mnom? 😰 ufff kad me ovako zezne 😤
    Ena cestitke na  i na urednom pregledu.
    Iva slusaj curke,dobro ti i govore. 😊

lorija
    23. Srpanj 2019. 14:22

PREGLEDI

24.7.- njurko
    24.7.- moki88
    25.7.- Nasty
    25.7. - lorija
    25.7.- iva4
    25.7.- Nova19
    25.7.- Mom2911
    26.7.- Chappie
    26.7.- Lavica27
    29.7.- Reserved123
    29.7.- Mangomum
    29.7.- Katarina1990
    30.7.- Eleonoré
    31.7.- Simbalija
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    06.8.- Omerta
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- TinchiSk
    08.8.- Red Fox
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    19.8.- mustra
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    23.8.- Angie1205
    27.8.- annika
    27.8.- Jaivanpa
    28.8.- Gogga_V
    29.8.- petra31

mrgud_zg
    23. Srpanj 2019. 14:45

I ja prijavila pregled  25.7 😁

Grizli
    23. Srpanj 2019. 14:48

Tinika ako ti watcher jako susti kad stavis gel onda probaj trbuh dole namazag gelom pa onda slušati. Moj recimo kad stavim puno gela stalno registrira neke otkucaje 80-100 i svasta susti, al kad sam pobrisala i pokusala fino se culo. Ako su otkucajinkoje cujes kao brzi onda je bebin al krivo pokazuje, ako su spori lovis svoje vjerojatno. Meni je trebalo 4 dana dok nisam sluzila. Sad cujem zvuk, al mi ne pokazuje stalno otkucaje na displeju.
    Mene će ove vrucine dokrajciti! Tlak 0 s nulom valjda! 

Maj4
    23. Srpanj 2019. 14:51

Čestitam na urednom pregledu 👏🏻🎉🥰
    Mene tlak ne zeza 🤞🏻 nadam se da će tako i ostat. Ali od ovih vrućina ja nemam apetiti. Mogla bi biti cijeli dan da ništa ne jedem i ne osjetim glad. Doslovno se tjeram da pojedem bilo šta, ali dva zalogaja i ja sita 😖😖

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

23. Srpanj 2019. 14:52

lorija

Joooj ja se sad probudila 🙈 rucka nemam a ne kuha mi se,prevruce je. Ima li itko brzu ideju za rucak da bi podjelio sa mnom? 😰 ufff kad me ovako zezne 😤
    Enacestitke nai na urednom pregledu.
    Ivaslusaj curke,dobro ti i govore. 😊

Lorija,mozda da bacis na ulje krumpirice,napravis neki umak (tartar) i speces neko meso koje je brzo gotovo,neka piletina..i osvjezavajuca salata😀
    Naravno sve ovisi sta imas doma za napravit..ja bi to radila kad bi nesto nabrzinu 😇

Angie1205
    23. Srpanj 2019. 14:56

Brzi rucak? Evo ja sad dosla k sebi od voznje i vrucine i sad cu bolognese spremiti. To mi najbrze a svi vole 😉
    Maloprije sam se hladila lubenicom, ocito se malcu jako svidja jer evo vec pola sata ima tulum 🥰

lorija
    23. Srpanj 2019. 15:11

Joooj hvala curke 😍😍😍 bas vam hvala.
    Kopala kopala i iskopala gotove lazanje,koje sam bila spremila za cetvrtak kad mi bude pregled, tada ne kuham apsolutno nikad. 😂😂
    Kako kazu Tko je sretan i pod kapom gov....nadje!
    Al te vase recepte cu svakako iskoristit ovih vrucih dana kome se da kuhati a u nama samima temperatura 40. 😁
    Sto se tice krumpirica na ulju,cijeli zivot taj nacin preferiram ali u zadnje vrijeme u pecnici na papiru za pecenju zakon su mi,posebno zbog bebice sto manje ulja. Piletina vrh najbrza 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.