ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BubaMara
    23. Srpanj 2019. 12:07

tinika, taj puls od 66 na koji si naisla bi trebao biti tvoj, ne bebin. Gotovo svaki put kad slusam naidem i na svoj koji je do 80, pa nastavim traziti dalje dok ne naidem na puls preko 100 i uglavnom bude 135-165. Pogledaj video kako se trazi puls, stavit cu nize link. Vazno je da ides polako i osim kretanja gore dolje lijevo desno pomaze i vrtiti sondu na sve strane dok “stoji na mjestu” i slobodno stisni jace sondu u trbuh kad ti se cini da si ga uhvatila (bebe su u pokretu, pobjegnu zacas). Ne znam u kojem si tjednu, ja u 20. ali i dalje puls ulovim jako nisko dole, prakticki uz sam rub donjeg vesa. Svakako probaj ponovno pa javi jesi uspjela. 

Link: https://m.youtube.com/results?search_query=fetal+doppler+how+to+find+heartbeat[m.youtube.com]

Točkica37
    23. Srpanj 2019. 12:10

Ja sam u ovih 9 tjedana bila vec 4 puta na uvz. Nisam mogla to prepustiti slucaju. I nije mi niti palo na pamet da je stetno i necu se smarat s time. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

MaRe
    23. Srpanj 2019. 12:12

Eleonore za dobivanje kilaže netko je već spomenuo al i moja osobna preporuka je Čokolino  Ja sam se prije trudnoće jedno vrijeme naglo udebljala i nikako mi nije bilo jasno kako dok nisam skontala da svaki dan za jedan obrok stamanim čokolino...kad sam ga se riješila riješila se i kila hahaha :) 

Hrabrica
    23. Srpanj 2019. 12:15

Eleonoré

Bok trudnice😇😇
    Malo sam bila odsutna na forumu zbog obaveza i evo sad pokusavam sve pohvatat.
    Cestitke svima na odlicnim pregledima😇😇
    Ja imam par pitanja😁
    Dali je problem ako jednom u mjesecu dva puta idem na UZV? Inace,svaka 4 tjedna idem kod svoje ginekologice medutim imam paranoje pa sam u petak narucena kod privatnika.Netko je pisao da nije dobro dolje cackat tako koliko sam skuzila.A meni je trudnoca izvrsna,mislim nemam komplikacija,svi nalazi super ali ja i dalje imam paranoje.
    I ovako dobila sam zeljezo za pit posto sam malo anemicna,imam nekih 45 kila pa pokusavam skontat kako da dobim na kilazi?? Bojim se kako ce dalje to tec a tako sam sitna..nadam se dobitku kilograma😨😀

Ja trknem svakih tri tjedna.. Mislim da je stetnije biti u brizi nego na par min otici na uzv i biti miran i sretan ostatak vremena.. Naročito kad je aparat kvalitetan i nov.. Ne mora bit da sam u pravu ali eto tako ja gledam na to.. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• BubaMara
    23. Srpanj 2019. 12:15

Hrabrice, ja sam dobila dozvolu za odlazak na more ali uz upozorenje da izbjegavam hladno more jer moze izazvati kontrakcije (imala sam jednu epizodu neugodnih grceva oko 11.tjedna koja je potrajala par dana pa sam bila opreznija u narednom periodu). Iako je more bilo ugodne temperature svejedno me opasno presjeklo. Razmisljala sam da si kupim kolut pa da barem plutam tu i tamo, ako to ne bude islo onda odustajem od mora ove godine. Bit ce ovako i onako veca fora dogodine 

DeeSB
    23. Srpanj 2019. 12:16

Pozdrav curke...cestitam da dobrim pregledima! 
    Evo i ja sam u potrazi za jastukom za spavanje. Prvo sam govorila da mi ne treba ali....sad bi vec dobro dosao. 😀😀 Muz ovaj tj radi nocnu pa sam si sinoc sve jastuke uzela i poredala i bilo je puno bolje. Inace nisam naucila spavati na boku pa se sad mucim...spavam sat i pol na jednoj strani pa sva utrnem, pa ustanem na wc vratim se, prebacim jastuke na drugu stranu pa onda sat i pol drugi bok....i tako cijelu noc... 😞
    I ne mogu docekati slijedeci pregled...ta 4 tj se bas oduze...

L 💛

Hrabrica
    23. Srpanj 2019. 12:21

Eleonoré

Hrabrica

Cure jel zna koja zasto forum neda okacit sliku?

Bok..mozes li ti meni objasniti kako da i ja okacim u kojem sam tjednu trudnoce? Ja jedina nemam 😂😂..ili jedina ne znam kako staviti :(

Klikni na moj i dalje ce te vodit stranica. Kad sve odradis, odes ovdje na forum u svoje postavke i kopiras link u potpis (mislim da se kopira onaj link forum-pseudo nesto ali nek ti netko jos potvrdi taj dio jer se ne sjecam vise..) Ak se ne pokaze u potpisu probaj druge, ne moze nis lose bit.. 😁

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Hrabrica
    23. Srpanj 2019. 12:22

BubaMara

Hrabrice, ja sam dobila dozvolu za odlazak na more ali uz upozorenje da izbjegavam hladno more jer moze izazvati kontrakcije (imala sam jednu epizodu neugodnih grceva oko 11.tjedna koja je potrajala par dana pa sam bila opreznija u narednom periodu). Iako je more bilo ugodne temperature svejedno me opasno presjeklo. Razmisljala sam da si kupim kolut pa da barem plutam tu i tamo, ako to ne bude islo onda odustajem od mora ove godine. Bit ce ovako i onako veca fora dogodine

To je i meni gin rekao, bolje sad oprezno pa iduce god s bebom 😁

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

23. Srpanj 2019. 12:25

MaRe

Eleonore za dobivanje kilaže netko je već spomenuo al i moja osobna preporuka je ČokolinoJa sam se prije trudnoće jedno vrijeme naglo udebljala i nikako mi nije bilo jasno kako dok nisam skontala da svaki dan za jedan obrok stamanim čokolino…kad sam ga se riješila riješila se i kila hahaha :)

Onda je vrijeme da pocnem jest cokolino😀😀

23. Srpanj 2019. 12:26

Hrabrica

Eleonoré

Bok trudnice😇😇
    Malo sam bila odsutna na forumu zbog obaveza i evo sad pokusavam sve pohvatat.
    Cestitke svima na odlicnim pregledima😇😇
    Ja imam par pitanja😁
    Dali je problem ako jednom u mjesecu dva puta idem na UZV? Inace,svaka 4 tjedna idem kod svoje ginekologice medutim imam paranoje pa sam u petak narucena kod privatnika.Netko je pisao da nije dobro dolje cackat tako koliko sam skuzila.A meni je trudnoca izvrsna,mislim nemam komplikacija,svi nalazi super ali ja i dalje imam paranoje.
    I ovako dobila sam zeljezo za pit posto sam malo anemicna,imam nekih 45 kila pa pokusavam skontat kako da dobim na kilazi?? Bojim se kako ce dalje to tec a tako sam sitna..nadam se dobitku kilograma😨😀

Ja trknem svakih tri tjedna.. Mislim da je stetnije biti u brizi nego na par min otici na uzv i biti miran i sretan ostatak vremena.. Naročito kad je aparat kvalitetan i nov.. Ne mora bit da sam u pravu ali eto tako ja gledam na to..

Onda dobro:)
    Samo me muci da ce mi ginekologica mislit da nisam zadovoljna sa njom pa da malo,malo prije nje odem privatniku😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.