ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    23. Srpanj 2019. 12:31

tinika

HELP.
    kupila sam baby watcher i srceko se cuje al kaze broj otkucaja 66.
    A trebao bi biti 120-160.dal ima koja iskustva?

Mislim da si to mozda nasla svoje otkucaje negdje preko neko zile ba trbuhu? Tako da ne brini, probaj opet..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

mala.le.90.
    23. Srpanj 2019. 12:33

Ja plivam skoro svaki dan. Naravno da se ne naprezem puno, ronim, osvjezavam se, budem i na lufticu. Izbjegavam prljavo more i presvlacim gace.
    A sto se tice spavanja i jastuka, ja sam 19.tjedan i jos uvijek mi nista ne smeta, cak spavam na trbuhu ako mi ne smeta...ali najvise bok, ne znam objasniti kako se namjestim...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Hrabrica
    23. Srpanj 2019. 12:37

Eleonoré

Hrabrica

Eleonoré

Bok trudnice😇😇
    Malo sam bila odsutna na forumu zbog obaveza i evo sad pokusavam sve pohvatat.
    Cestitke svima na odlicnim pregledima😇😇
    Ja imam par pitanja😁
    Dali je problem ako jednom u mjesecu dva puta idem na UZV? Inace,svaka 4 tjedna idem kod svoje ginekologice medutim imam paranoje pa sam u petak narucena kod privatnika.Netko je pisao da nije dobro dolje cackat tako koliko sam skuzila.A meni je trudnoca izvrsna,mislim nemam komplikacija,svi nalazi super ali ja i dalje imam paranoje.
    I ovako dobila sam zeljezo za pit posto sam malo anemicna,imam nekih 45 kila pa pokusavam skontat kako da dobim na kilazi?? Bojim se kako ce dalje to tec a tako sam sitna..nadam se dobitku kilograma😨😀

Ja trknem svakih tri tjedna.. Mislim da je stetnije biti u brizi nego na par min otici na uzv i biti miran i sretan ostatak vremena.. Naročito kad je aparat kvalitetan i nov.. Ne mora bit da sam u pravu ali eto tako ja gledam na to..

Onda dobro:)
    Samo me muci da ce mi ginekologica mislit da nisam zadovoljna sa njom pa da malo,malo prije nje odem privatniku😐

Ma nece (ako je normalna osoba).. Pa to je ljudski da brinemo.. Ja sam mu odmah rekla da sam ja ovako mirnija i on je to prihvatio tako i podupire jer je zapravo stres najveci neprijatelj a ne uzv.. Samo joj objasni da ce i tebi tako biti lakse.. A ako bas odbije idi po tiho privatniku, ne mora ona ni znat.. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Maj4
    23. Srpanj 2019. 12:39

Mala.le. to je ona poza pola bok pola stomak ako se ne varam 🤣🤣  ja isto znam još uvijek ležati na stomaku i ne smeta mi ali ako dragi naiđe onda me napada da gnječim bebu i ne da mi da ležim tako 🤣🙈 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

ena10
    23. Srpanj 2019. 12:42

Evo i nas dvije!
    Definitvno je curka, sve je u najboljem redu, doktorica se jako potrudila da mi sve pokaže, muž je na poslu cijeli dan, pa je mama bila samnom, čak je i nju pozvala unutra da joj pokaže curku.
    Stvarno je sve super, i sad sam i ja konačno na miru i pre sretna.

Ima 490g, i 27 cm je duga.
    I doktorica kaže da je tjedan više nego kaj računamo inače, znači danas je 22+4, a ne 21+4.

Uglavnom, ide sličica ako prođe, najbitnije je da je sve super! 

23. Srpanj 2019. 12:44

ena10

Evo i nas dvije!
    Definitvno je curka, sve je u najboljem redu, doktorica se jako potrudila da mi sve pokaže, muž je na poslu cijeli dan, pa je mama bila samnom, čak je i nju pozvala unutra da joj pokaže curku.
    Stvarno je sve super, i sad sam i ja konačno na miru i pre sretna.

Ima 490g, i 27 cm je duga.
    I doktorica kaže da je tjedan više nego kaj računamo inače, znači danas je 22+4, a ne 21+4.

Uglavnom, ide sličica ako prođe, najbitnije je da je sve super!

Cestitke na curici😍😍😍

Lavica27
    23. Srpanj 2019. 12:55

Iva4 pa bolje da si tamo da te kontroliraju, bit ćeš ostatak života doma!
    Jesu testirali jel plodna voda? Znam da postoji onaj neki kao lakmus papir koji ti stave pa vide jel voda ili mokraca/znoj. Meni je bila u 38.tt sumnja na otjecanje plodne vode al je bila lažna uzbuna.
    Jer iskreno nemože to to je oslabiti od nabijanja bebe nikako...

MaRe
    23. Srpanj 2019. 13:06

Čestitam Ena 

23. Srpanj 2019. 13:18

iva4

Redfox ovdje je koma hrana… mislim ima dobrih dana ali uglavnom ne😒
    Uglavnom mi smo dobro,nabija mi po mjehuru i bojim se da mi je sve to popustilo dole jer svako malo moram na wc jer mi curka pomalo😔
    Bila je doktorica ujutro pita jel sve ok ja kazem je …nadam se idem doma a kad ono budem te pogledala jos u cetvrtak😓😓😓😓 i tak lezim do daljnjeg u bolnici

Iva..bolje da si u bolnici pod kontrolom..ima vremena za biti kod kuce! Bitno da sve prode kako treba.Izdrzi..zbog sebe i bebe😇😇

mala.le.90.
    23. Srpanj 2019. 13:19

Ajme meni je s povratkom vrucina opet poceo padati tlak niisko i niiskoo...😣😣

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.