ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    23. Srpanj 2019. 18:28

Pozdrav  cure  nisam vas čitala  zadnjih  par stranica ali se nadam da je sve uredu kod svake od vas, zao mi je što ću vjerovatno ja biti ta koja  će prekinuti  niz dobrih  vijesti za danas. Taman vam pisem  iz bolnice, danas me je hitna  prebacila zbog jakog  krvarenja. Mislila sam da je sve gotovo zbog količine krvi, medjutim na u.z beba se pomjerala i srce  je kucalo 🙏 placenta  se spustila i uzrokovala  krvarenje. Uzeli su krv ,briseva  iz usta i nosa  na analizu pa ću vjerovatno  znati  više ujutro  na viziti. Krvarenje se smirilo, još uvijek  ima po koja kap, nisam na terapiji  za sada. Nemam  ni neke  bolove  osim  povremeno  blage. Sok i nevjerica  danas. Bila sam se pripremila  na najgore i vec takoreci  prihvatila situaciju i hvala Bogu beba je uredu. Nadam se da će se sve smiriti i biti uredu. 🙏 
    Vjerujem  da je kod vas sve ok  o cestitiam vam na urednim pregledima. 

Angie1205
    23. Srpanj 2019. 18:46

Gogaa pa bas te krenulo, 🙏🏻 se da sve i nadalje bude u redu. I da...placenta zna izazvat bas veliko krvarenje kad se pomakne prema dolje radi tog nekog pritiska...tak je moja gin meni nesto objasnjavala 😏
    Kaj se tice muzeva na porodu, moj do sad nije bio ni na jednom a sad ima zelju da ide...a imam je i ja. Ipak je sad iskusniji i smireniji nego prije dok smo bili balavci 🤪
    Mi idemo na Merkur i ne treba nam tecaj...a mislim da nam sad ni ne treba jer smo prilicno upuceni 😉

Točkica37
    23. Srpanj 2019. 19:03

Goga ajme ... ali hvala Bogu da je s bebom sve ok. Javljaj nam se. Drs se

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• moki88
    23. Srpanj 2019. 19:07

Zao mi je Goga sto te to snaslo... no bebics je ok i sve ce biti u redu! Drzi nam se i javljaj novosti!❤
    Ja isto nisam htjela otvarati niz losih vijesti, ali sestricna je ipak izgubila bitku! Vodenjak joj je bio prenisko i ne bi izdrzala do kraja nikako... danas su joj izazvali porod i obavili kiretazu zbog posteljice koja je ostala... s fizickom boli se nekako bude izborila, psihicki ce morati malo duze... ovo je vec drugi put u godinu dana i oba puta su bile u pitanju curice... a prije 6 godina je sina iznijela i rodila bez ikakvog problema!

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

Angie1205
    23. Srpanj 2019. 19:14

Moki ajme, bas mi je zao. Pa di god se okrenes samo neke tuzne i lose vijesti 😔
    Drzte se svi 🥰

ena10
    23. Srpanj 2019. 19:19

Gogaa_V

Pozdrav cure nisam vas čitala zadnjih par stranica ali se nadam da je sve uredu kod svake od vas, zao mi je što ću vjerovatno ja biti ta koja će prekinuti niz dobrih vijesti za danas. Taman vam pisem iz bolnice, danas me je hitna prebacila zbog jakog krvarenja. Mislila sam da je sve gotovo zbog količine krvi, medjutim na u.z beba se pomjerala i srce je kucalo 🙏 placenta se spustila i uzrokovala krvarenje. Uzeli su krv ,briseva iz usta i nosa na analizu pa ću vjerovatno znati više ujutro na viziti. Krvarenje se smirilo, još uvijek ima po koja kap, nisam na terapiji za sada. Nemam ni neke bolove osim povremeno blage. Sok i nevjerica danas. Bila sam se pripremila na najgore i vec takoreci prihvatila situaciju i hvala Bogu beba je uredu. Nadam se da će se sve smiriti i biti uredu. 🙏
    Vjerujem da je kod vas sve ok o cestitiam vam na urednim pregledima.

More pozitivnih misli 😊, smiri, odmori, puno zagrljaja šaljemo..  piši nam kad stigneš! 

Svi smo uz tebe! 

Moki- i njoj šaljemo more zagrljaja i pozitivnih misli... teško je to, kako god okreneš, nema riječi utjehe..😥😥

Grizli
    23. Srpanj 2019. 19:19

Gogaa nadam se da ce sve biti u redu na kraju, ocito te bas prati losa sreca, al drzite se ti i tvoja bebica. Samo nek mase na uzv.
    Moki tuzno jako za tvoju sestricu!
    Za porod mm ide samnom ako ga do onda ne ubijem od nerviranja. 😁 A za preglede moja soc gin ima pravilo da je tata jednom tokom trudnoce na uzv, al su mi u Ri rekli da kad dodjem u 20tt na kontrolu moze muz samnom. A i planirmo na 4d pa ce biti prisutan nekoliko pregleda. Uvijek me prati n preglede iako ne mora i kazem mu da ostane doma, al je reko da jos ima traumu kad sam sama otisla na pregled a taman krenuo spontani, on bio na poslu i da kad je dobio poruku da je htio poluditi sta nije samnom nego je ocajnucki cekao doma da ja skupim snage i dodjem kuci. Tako da ajde mogu ga kuziti al opet bezveze čeka. 

• moki88
    23. Srpanj 2019. 19:25

Joj grizli,prije 4 godine moj dragi je bio na terenu, taman otisao, ja ujutro imala spontani! Poginuo skoro 5 puta da dode do bolnice sto prije! Zato isto sad ide sa mnom i sad kad je trebao na teren ic, vec isplanirao kak idem mojoj il njegovoj mami da bude siguran da sam pod nadzorom! nekad mi to slatko, nekad bi izludila... 

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

Vanessa.
    23. Srpanj 2019. 19:48

cestitke.na.curici ena!!!jos jedna se napokon pokazala
    meni muz svaki put ide samnom unutra, od kad smo isli prvi put u 5+4 kad ga je odmah iz cekaonice zvao jer sam usla bez njega pa od onda skupa ulazimo. isto sam privatno i ginekologu je svaki put drago kad ga vidi, vec su se skompali oni dva haha
    meni muz isto ide samnom na porod, pitala ga,bez okljevanja rekao da.
    kod nas u Puli se.nista ne placa.ali si zato obvezan proci tecaj bez toga ne pustaju tate unutra, a.meni je tlaka to, sjediti 4x po 2h s trbusinom do zuba, jos skad mi je.njih par reklo da se gleda video poroda, e to mi se pak uopce ne gleda kako neka druga zenska se porada i vice, mislim da cemo taj put preskociti.

• AnnA
    23. Srpanj 2019. 20:01

Cure, jedete li vi suhomesnate proizvode? Ja ih nisam bas nesto konzumirala prije T a otkad sam saznala da sam trudna uopce ih ne jedem. Medjutim neki dan bili u gostima i pojela malo prsuta. I sad kao da imam griznju i brinem se zbog toga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.