ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    23. Srpanj 2019. 17:30

Moj je isao na prvi i hvala Bogu na tome, preporučam bas svima!

Točkica37
    23. Srpanj 2019. 17:32

Moj je bio na oba i bit ce i treci put. Preporucam.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

ena10
    23. Srpanj 2019. 17:40

Dragi je izjavio da želi ići na porod samnom, da je to njegovo dijete, i da zna da ja njemu najviše vjerujem, i smatra da bi mi bio velika podrška.
    Ja to nisam zahtijevala, jer znam da je inače malo gadljiv , ali on inzistira, i tako će i biti.. ne bi mu to nikada uskratila, a i stvarno, mislim da će mi bar malo bit možda psihički lakše, ako će on bit tamo 🙈😉

ivikii
    23. Srpanj 2019. 17:44

moj je bio na prvom i zeli opet ici. 
    I sreca da zeli, jer ja nebi mogla bit sama 🙈

• moki88
    23. Srpanj 2019. 18:02

Eh... kak njega uopce dovest na porod? Jesu nam obavezne one vjezbe onda ili?

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

Lavica27
    23. Srpanj 2019. 18:13

Ovisi o bolnici. Svuda moraš platiti ako se ne varam a negdje moras i na tecaj uz to. 
    Ispravila bi se,ne preporučam Baš "svima". Znam da ima gadljivih muževa i čula sam da takvi naprave veću gužvu oko sebe nego rodilje jer nerijetko padnu i u nesvijest. Iako oni su kraj glave cijelo vrijeme i nemaju uvid što se dole dogadja,osim ako su blesavi ko moj pa žele vidjet dok glavica izlazi🙈 Ali da,puno ti je lakše kad je netko s tobom em prodje vrijeme em imaš kome malo kukati,zezati se i ogromna potpora.

Red Fox
    23. Srpanj 2019. 18:13

Taj tecaj vam je koristan neovisno o tome dal muz zeli s vama na porod ili ne.mom je to bilo jako zanimljivo jer oboje nemamo pojma o njezi djeteta,a i cuo je dosta toga o dojenju pa je promjenio misljenja. Jer je npr.mislio da se beba hrani kad place, a tam su nam objasnili da je to vec krajnja glad. I tak neke stvari. Mislim da je dobro da kao par odete na tecaj jer cete izbjeci nesuglasice kasnije. A i rekli su nam korisne stvari o opremo koja nam treba i kaj sve treba nositi u rodiliste.

Red Fox
    23. Srpanj 2019. 18:14

Lavica kolko ja znam u zagrebu se nigdje ne placa, placa se samo tecaj bas u bolnici. A znam sigurno da petrova i sveti duh priznaju tecajeve iz domova zdravlja.

Hrabrica
    23. Srpanj 2019. 18:17

Mi smo se isto dogovorili da će ići na porod :D Još ak će biti pri svijesti jao srećeee  Šalu na stranu vjerujem da to stvarno pomogne, imati uz sebe osobu kojoj vjeruješ vjeruješ a i meni je bitno da budemo ravnopravni i oboje istovremeno vidimo malenu <3 A za tečaj sam čula da na Merkuru ne treba ali bi rado da oboje ipak odemo da bar donekle budemo informirani ...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lavica27
    23. Srpanj 2019. 18:28

Red Fox

Lavicakolko ja znam u zagrebu se nigdje ne placa, placa se samo tecaj bas u bolnici. A znam sigurno da petrova i sveti duh priznaju tecajeve iz domova zdravlja.

Aha nisam znala... kod nas de u DZ ne plaća ali ga ne priznaju u bolnici. Mi smo bas išli na tecaj i vodili su nas i kroz predradjaonu i radjaonu,objasnili što je za što i vasi odlično iskustvo. Žao mi je što sad idem na carski pa nije samnom,al ajde par min kasnije će vidjeti bebicu❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.