Moj je bio na oba i bit ce i treci put. Preporucam.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Dragi je izjavio da želi ići na porod samnom, da je to njegovo dijete, i da zna da ja njemu najviše vjerujem, i smatra da bi mi bio velika podrška.
Ja to nisam zahtijevala, jer znam da je inače malo gadljiv , ali on inzistira, i tako će i biti.. ne bi mu to nikada uskratila, a i stvarno, mislim da će mi bar malo bit možda psihički lakše, ako će on bit tamo 🙈😉
moj je bio na prvom i zeli opet ici.
I sreca da zeli, jer ja nebi mogla bit sama 🙈
Eh... kak njega uopce dovest na porod? Jesu nam obavezne one vjezbe onda ili?
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Ovisi o bolnici. Svuda moraš platiti ako se ne varam a negdje moras i na tecaj uz to.
Ispravila bi se,ne preporučam Baš "svima". Znam da ima gadljivih muževa i čula sam da takvi naprave veću gužvu oko sebe nego rodilje jer nerijetko padnu i u nesvijest. Iako oni su kraj glave cijelo vrijeme i nemaju uvid što se dole dogadja,osim ako su blesavi ko moj pa žele vidjet dok glavica izlazi🙈 Ali da,puno ti je lakše kad je netko s tobom em prodje vrijeme em imaš kome malo kukati,zezati se i ogromna potpora.
Taj tecaj vam je koristan neovisno o tome dal muz zeli s vama na porod ili ne.mom je to bilo jako zanimljivo jer oboje nemamo pojma o njezi djeteta,a i cuo je dosta toga o dojenju pa je promjenio misljenja. Jer je npr.mislio da se beba hrani kad place, a tam su nam objasnili da je to vec krajnja glad. I tak neke stvari. Mislim da je dobro da kao par odete na tecaj jer cete izbjeci nesuglasice kasnije. A i rekli su nam korisne stvari o opremo koja nam treba i kaj sve treba nositi u rodiliste.
Lavica kolko ja znam u zagrebu se nigdje ne placa, placa se samo tecaj bas u bolnici. A znam sigurno da petrova i sveti duh priznaju tecajeve iz domova zdravlja.
Mi smo se isto dogovorili da će ići na porod :D Još ak će biti pri svijesti jao srećeee Šalu na stranu vjerujem da to stvarno pomogne, imati uz sebe osobu kojoj vjeruješ vjeruješ a i meni je bitno da budemo ravnopravni i oboje istovremeno vidimo malenu <3 A za tečaj sam čula da na Merkuru ne treba ali bi rado da oboje ipak odemo da bar donekle budemo informirani ...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Lavicakolko ja znam u zagrebu se nigdje ne placa, placa se samo tecaj bas u bolnici. A znam sigurno da petrova i sveti duh priznaju tecajeve iz domova zdravlja.
Aha nisam znala... kod nas de u DZ ne plaća ali ga ne priznaju u bolnici. Mi smo bas išli na tecaj i vodili su nas i kroz predradjaonu i radjaonu,objasnili što je za što i vasi odlično iskustvo. Žao mi je što sad idem na carski pa nije samnom,al ajde par min kasnije će vidjeti bebicu❤
Sortiraj odgovore
Najstariji