ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    21. Srpanj 2019. 09:52

Iva4 drago mi je da se stanje stabilizovalo , i vjerujem da će sve biti dobro do kraja! Javljaj nam se i dalje 💙💙 
    Anaid zao mi je  zbog toga sto si prošla na hitnoj i svega što jutros  prolazis. Vjerujem da ima ko reagovati za tebe, i da će idioti biti kažnjeni. Nadam se da će na kraju ipak izdobroti i biti sve uredu! Ocekujem najbolje vjesti i da se javis. 🙏❣ 

Angie1205
    21. Srpanj 2019. 09:53

Isuse Boze Anaid zao mi je, strasno mi je zao. Ne mogu vjerovati da se ovo dogadja, kao da sam u nekom snu a oko mene samo lose vijesti 😭
    Neznam sto da ti kazem, neznam dal uopce postoje rijeci utjehe koje bi te sada umirile imalo...nezz, ne mogu 😥

Gogaa_V
    21. Srpanj 2019. 09:55

anaid

Izgubila sam bebu 😫😪😥
    Dodem sad ujutro i opet isti doktor kao iz nocne i vidi me da idem i veli kaj dosla si nazad. Bude te posle vizite drugi dr pregledal.
    I dode mladi i radi ultrazvuk i veli on meni da on nista ne vidi i da je nazalost doslo do pobacaja.
    Cure meni se srusio cjeli svijet..
    Nikad im to necu oprostiti ko zna sta bi bilo da me nije u sred noci odjebao doma 😥😥😥😥😥😥😥😥😥

O Bože taman  pišem  jednu  poruku  docekala  me ova. Sta ti god napišem u ovom  trenutku  neće  umanjiti  bol  koji osjećaš. 😔😭 Suosjećam  se sa tobom  i šaljem  ti najjači  zagrljaj da nekako  prebrodiš  ovu  situaciju. Žao  mi je zaista. 😞💔

deewillow
    21. Srpanj 2019. 10:01

anaid

Izgubila sam bebu 😫😪😥
    Dodem sad ujutro i opet isti doktor kao iz nocne i vidi me da idem i veli kaj dosla si nazad. Bude te posle vizite drugi dr pregledal.
    I dode mladi i radi ultrazvuk i veli on meni da on nista ne vidi i da je nazalost doslo do pobacaja.
    Nikad im to necu oprostiti ko zna sta bi bilo da me nije u sred noci odjebao doma 😥😥😥😥😥😥😥😥😥

Anaid, jako mi je JAKO zao!!!!! 😔😔 bas mi je zao i istina, ni ja ne mislim da nase rijeci mogu skroz promijeniti to kako se ti sada osjecas... 😔😔 takodjer, uzasno mi je zao sto su tako postupali s tobom 😔😔 drzi se💪💪 zelim ti od ❤ sve najbolje 😘😘😘😘

ena10
    21. Srpanj 2019. 10:06

anaid

Izgubila sam bebu 😫😪😥

Koju god riječ da ti uputim, nije dobra..nije dovoljno dobra da umanji bol koju osjećaš trenutno.. lezi, plači, vrišti, razbijaj,  sve što god poželiš sada, imaš potpuno pravo na to..
    Mogu ti poslati more zagrljaja, i reci da smo svi uz tebe... jako me potreslo ovo što sam pročitala zadnjih par stranica...

Drži se koliko možeš 💕

Točkica37
    21. Srpanj 2019. 10:08

Uzasno mi je zao 💔

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    21. Srpanj 2019. 10:21

Anaid strašno mi je žao 💔 

Omerta
    21. Srpanj 2019. 10:25

Uzas anaid  bas mi je zao... Strasno kako su se ponijeli prema tebi.. Vjerujem da si u soku sad, tim vise sto si prije koji dan cula otkucaje tako da je to uvijek teze. Ono smedjarenje je mozda stvarno bilo pocetak spontanog, nesto sto se nazalost tesko moze izbjeci... Samo nemoj sebe slucajno kriviti jer ti si napravila sve sto si mogla, uzimala terapiju, reagirala na vrijeme. A ovi tamo u bolnici ili taj jedan idiot koji te poslao kuci bi trebao nekako odgovarati. Drzi se...

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Aristea
    21. Srpanj 2019. 10:26

Draga anaid znam da nema te utjehe koju ti itko od nas moze pruziti osim podrsku da smo u mislila s tobom. Bas kao sto kaže ena isplaci se, vristi ...izbaci to iz sebe.... Molim se za tebe! 💗💗💗💗💗💗😘😘😘😘😘😘😘😘 Saljem ti ogroman zagrljaj!!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Nova19
    21. Srpanj 2019. 10:27

Anaid strašno mi je žao 😢 znam šta osjecas jer sam par puta to prošla i nema tu riječi utjehe... plaći, pričaj sa svojim najbližima... daj si vremena draga... drži se...
    Šaljem ti velike poljupce i zagrljaje 💋💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.