ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    19. Srpanj 2019. 17:55

Grizli

Mala lecetsitam na deckicu!
    Lalati si se bas dala u zapisnicarstvo! Svaka cast!
    Kenguako citas hvala na uputama. I mislila sam da divlja moja glista u trbuhu jer taman krene ocitavat pa kao da nestane i samo broj pokaze. A pise da gel ne treba al vidit cu da ga uzmem. Imam i ja zvuk moje srce bogami tuuuce ko ludo.
    Jaivanpa❤️ ja obozavam sve ove upadalice i sve vas ovdje jer niti jedna osoba ne daje takvu podrsku mi kao zene na ovom forumu. Sa mnogima od cura se dopisujem na drugim temam pa i do godinu dana. Tako da bas se covjek veze za forum, barem ja jesam. I prozivljavam sa svakom kao da je meni.
    Tinchisk najbolje ako ces pastetu uzet onda onu junior jer ima bolje sastojke nego obicna i manje dodataka kojekakvih i manje sol.

Ma to mi je bas krasno jer se zena prema zeni ponasa kao vuk....zato mi je ovo top :) 💗
    Usput svima cestitam na otkrivanju spola bebe :) 😊

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

19. Srpanj 2019. 18:08

Naš termin je 10.11 i beba se zove Duje Jakov 💙

19. Srpanj 2019. 18:19

Ii Hvala Jaivanpa bez nje nebih mogla napravit ovaj tracker a Bog zna da pokusavam od prvog dana 😂😂

• Kengurica
    19. Srpanj 2019. 18:30

Jaivanpa hvala na pomoci, a sad kad stisnem pošalji vidjet ćemo da li sam uspjela.

Simbalija
    19. Srpanj 2019. 18:33

Grizli

Meni bas danas dosao isto sa wish-a. Al nisam uspjela uloviti zvuk nego samo na kratko mi pise otkucaj 134-138. Dok svoje srce i od muza bas cujem ono jako i pise na 65-80 kako kome i kad. A od bebe ne cujem vec samo izmjeri pojavi se broj nakratko na ekranu. Jel je bolje imat pun mjehur ili prazan? Nisam sigurna dal na dobrom mjestu drzim onu sondu. 🤔

Pun mjehur definitivno! I meni je bilo prvo fuuul nisko, znači odmah iznad stidne kosti. I nestajao mi je broj i pojavljivao se, ali se ful čulo srce, baš brzo i glasno. Malo pomiči lijevo desno, ja sam kupila gel za to u ljekarni, ne znam da li bi bez njega isto funkcioniralo.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    19. Srpanj 2019. 18:33

Kengu i Maybebaby imaju stickers! 🎉🎉🎉🎉👍

Grizli
    19. Srpanj 2019. 18:35

Simbalija hvala kupim gel jer ovako kad micem bas sumi pa ni ne skuzim otkucaje. A naravno ja budala piskila taman prije toga logicno da ne lovim onda neka cudesa. Hvala puno. Isprobam sve imam sad dana. 

Angie1205
    19. Srpanj 2019. 18:35

Dakle nije samo da meni nece ucitat fotke...
    Bila sam s curama vani malo, sjela na kavu dok su one bile u parku i pricam s frendicom i odjednom bum s lijeve strane ispod pupka, ostanem u soku i jos ni ne izgovorim sta se desilo opet bum 😳
    Tako jako me opalio da sam se uzmucala dok sam frendici rekla kako me opalio 🥰
    Sad si cak razmisljam da se nije to bebac gnijezdio ujutro i radio si mjesta kad me sve tak pikalo 🥴

deewillow
    19. Srpanj 2019. 18:37

MaybeBaby

Naš termin je 10.11 i beba se zove Duje Jakov 💙

Prekrasno ime 😍
    Angie super da je sve u redu❣😉

Aristea
    19. Srpanj 2019. 18:38

MaybeBaby

Ii Hvala Jaivanpabez nje nebih mogla napravit ovaj tracker a Bog zna da pokusavam od prvog dana 😂😂

Hahaha ma ajde glavno da ste uspjele :) 💗

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.